Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

“Ήταν τρελή, τρελή…” – Γιος μεγαλοστελέχους πασίγνωστης εταιρείας δολοφόνησε τη…

Τρ, 9 Δεκ 2025 22:11

Σάλος με τον Βαλάντη πάνω στη σκηνή – Έ@@@@ πάνω στην πίστα! – “Βαλάντη, ηρέμησε” του έλεγε ο Αρσενίου (Βίντεο)

Τρ, 9 Δεκ 2025 17:57

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Τσιμιτσέλης – Έπαθε…

Τρ, 9 Δεκ 2025 14:54
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δόμνα Μιχαηλίδου:Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της για τον θάνατο του πατέρα της.Έχασα τον πατέρα μου…..

Δε, 19 Σεπ 2022 20:07 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Άρης Μιχαηλίδης, ο οποίος διακρίθηκε για το ήθος και την εργατικότητα του στον κλάδο της Ναυτιλίας, έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου. Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, αποχαιρετώντας τον πατέρα της και στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όσους παλεύουν με τον καρκίνο.

«Έχασα τον πατέρα μου. Τον πατέρα μου που μου έδινε τον στόχο σε μικρά, μικρότερα, μεγάλα και μεγαλύτερα. Τον πατέρα μου που ήταν δύσκολος στα εύκολα και εύκολος, δοτικός, υπεύθυνος στα δύσκολα. Τον πατέρα μου, πυξίδα ήθους, μέτρο αισθητικής, φάρο αξιών και γνώσης. Τον πατέρα μου με την κριτική του σκέψη – σε σημείο αφοπλισμού! – την αγάπη του για το ωραίο. Για τα βιβλία, τη μουσική, τις τέχνες. Η κρίση του. Αυτή μου λείπει ήδη. Η ίδια κρίση που συχνά μου έπεφτε αφόρητα βαριά, που με ταλαιπωρούσε βράδια ατελείωτα αλλά που σχημάτιζε τη δική μου πιο δίκαιη, πιο ενημερωμένη, πιο ζυγισμένη κρίση», έγραψε η Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία ανέβασε μια φωτογραφία με τον πατέρα της.

«Η παρουσία του είναι παντού. Στα γυαλιά του που είναι οδυνηρά ορατά ακόμα και χωρίς το πρόσωπό του, στα βιβλία του που αναρριχώνται σε κάθε επιφάνεια του σπιτιού, στους δίσκους του που στοίβαζε μανιωδώς στο πάτωμα. Μόνο τον ουρανό να φοβάσαι. Να φοβάσαι μην πέσει στο κεφάλι σου. Έτσι με μεγάλωσε. Με αφοβία και γερό αίσθημα ευθύνης. Σπουδαία κληρονομιά για ένα κορίτσι. Για τους ανθρώπους που έχουν τον καρκίνο στο σώμα τους να παλεύουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Για τους ανθρώπους που έχουν τον καρκίνο στην οικογένειά τους να τους χαίρονται μέχρι την τελευταία στιγμή. Για τους ανθρώπους που φροντίζουν και βοηθούν όλους όσοι παλεύουν με αυτό το τέρας και το πιο βαθύ, ζεστό ευχαριστώ δεν φτάνει. Σε όλους τους ανθρώπους του Ευαγγελισμού η μητέρα μου και εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες», συμπλήρωσε η υφυπουργός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Domna Michailidou (@domna_michailidou)

ανάρτηση Διάφορα Δόμνα θάνατό καρδιές Μιχαηλίδου:Ραγίζει μου… πατέρα της.Έχασα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Ήταν τρελή, τρελή…” – Γιος μεγαλοστελέχους πασίγνωστης εταιρείας δολοφόνησε τη…
Τρ, 9 Δεκ 2025 22:11
Σάλος με τον Βαλάντη πάνω στη σκηνή – Έ@@@@ πάνω στην πίστα! – “Βαλάντη, ηρέμησε” του έλεγε ο Αρσενίου (Βίντεο)
Τρ, 9 Δεκ 2025 17:57
Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Τσιμιτσέλης – Έπαθε…
Τρ, 9 Δεκ 2025 14:54
Ζωγράφου – Σοκαριστικό περιστατικό στη μέση του δρόμου – Πάγωσαν όλοι με όσα είδαν! – Ο οδηγός του λεωφορείου…
Τρ, 9 Δεκ 2025 13:58
Το 2026 ο Δίας ευνοεί μόνο δύο ζώδια – Μπαίνουν στην πιο τυχερή χρονιά τους
Τρ, 9 Δεκ 2025 13:52
Σε σοκ ο ελληνικός αθλητικός κόσμος! Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο…
Τρ, 9 Δεκ 2025 13:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.