Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Άνοια: Πριν εμφανιστεί την… αποκαλύπτει ο ύπνος – Τα πρώτα σημάδια στον ύπνο, χρόνια πριν τη διάγνωση

Τρ, 17 Μαρ 2026 23:40

Τροχαίο στη Λαμία: Τα είπε όλα με 5 λέξεις ο σύζυγος της Αργυρώς που σκοτώθηκε! Η συγκινητική αποκάλυψη για τα 3 της παιδιά

Τρ, 17 Μαρ 2026 23:18

Ελλάδα – ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο που μετέφερε παιδιά

Τρ, 17 Μαρ 2026 21:45
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δραματικές οι στιγμές μέσα στο δικαστήριο.«Είμαι η μητέρα του Άλκη. Κοιτάξτε με……”

Τρ, 24 Ιαν 2023 14:33 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η μητέρα του δολοφονημένου Άλκη Καμπανού. Η κ. Μελίνα Κακουλίδου απευθύνθηκε στους 12 κατηγορούμενους για την άγρια δολοφονία του γιου της, ζητώντας τους να την κοιτάξουν στα μάτια.

Η κ. Μελίνα Κακουλίδου, μητέρα του 19χρονου Άλκη Καμπανού, απευθύνθηκε από το βήμα του μάρτυρα προς τους δώδεκα κατηγορούμενους για τη δολοφονία του γιου της, γυρνώντας προς το μέρος τους ώστε να τους κοιτάξει στα μάτια. «Είμαι η μητέρα του Άλκη. Κοιτάξτε με, σηκώστε το κεφάλι!».

«Εάν είχαν μια σταγόνα αλήθειας θα με κοιτούσαν στα μάτια γιατί στα μάτια μου θα βλέπανε και τον Άλκη», τόνισε η κ. Κακουλίδου, στην κατάθεσή της, στη δίκη που διεξάγεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Καταθέτοντας αμέσως μετά τον σύζυγό της, μίλησε για «κτηνωδία την οποία έζησε το παιδί μου» και απηύθυνε ένα τεράστιο «γιατί» προς τους κατηγορούμενους. «Τι σας έφταιξε ο λεβέντης μου; Ήταν 1,90…», ανέφερε χαρακτηριστικά και σχολιάζοντας τα ιατροδικαστικά ευρήματα, που περιγράφουν αναλυτικά τα χτυπήματα που δέχθηκε ο 19χρονος, τόνισε: «Τριάντα χτυπήματα πολτοποίησαν το κρανίο του. Και δεν το έκανε κανένας; Αυτό με ξεπερνάει από μόνο του».

Άλκης Καμπανός: «Κανείς δεν ζήτησε ούτε μία συγγνώμη…!
Αναφερόμενη στους κατηγορούμενους, τους οποίους κατονόμασε έναν προς έναν, η μάνα του δολοφονημένου φοιτητή είπε ότι κανείς δεν ζήτησε ούτε μία συγγνώμη, ενώ περιγράφοντας τον χαρακτήρα του γιου της, είπε ότι «από πολύ μικρός αποδεχόταν τους πάντες, είχε διαμορφωμένη προσωπικότητα, γνώριζε τα όρια του».

Ήταν, όπως τόνισε, «ένα παιδί γεμάτο χαρίσματα, χαμόγελο, ειλικρίνεια, έλλειψη εγωισμού. Δεν υπήρχε περίπτωση στο σπίτι να υπάρξει καβγάς ανάμεσα σε μένα και στο σύζυγό μου και να μην πει (ο Άλκης): «Βρείτε τρόπο να λύσετε τα προβλήματά σας στην ηλικία που είστε».

Τα λόγια της μητέρας έξω από το Δικαστήριο
«Ένα γιατί. Γιατί τον σκότωναν; Τι τους έκανε; Για ποιο λόγο;». Αυτή ήταν η φράση της κ. Κακουλίδου έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ήταν τα μόνα λόγια που είπε η μητέρα του 19χρονου Άλκη, η οποία δε θέλησε να πει τίποτα άλλο, όντας συντετριμμένη.

Άλκη. Διάφορα δικαστήριο.«Είμαι δραματικές Κοιτάξτε με……” μέσα μητέρα στιγμές στο του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άνοια: Πριν εμφανιστεί την… αποκαλύπτει ο ύπνος – Τα πρώτα σημάδια στον ύπνο, χρόνια πριν τη διάγνωση
Τρ, 17 Μαρ 2026 23:40
Τροχαίο στη Λαμία: Τα είπε όλα με 5 λέξεις ο σύζυγος της Αργυρώς που σκοτώθηκε! Η συγκινητική αποκάλυψη για τα 3 της παιδιά
Τρ, 17 Μαρ 2026 23:18
Ελλάδα – ΙΧ συγκρούστηκε με λεωφορείο που μετέφερε παιδιά
Τρ, 17 Μαρ 2026 21:45
Ελλάδα – Έπεσε μίνι λεωφορείο στη θάλασσα
Τρ, 17 Μαρ 2026 21:43
Αυτό το συχνό λάθος στο μακιγιάζ σας κάνει να δείχνετε κουρασμένες και πιο μεγάλες!
Τρ, 17 Μαρ 2026 19:25
Τουρισμός για όλους 2026: Πώς πληρώνεται το voucher και ποιοι το δικαιούνται
Τρ, 17 Μαρ 2026 19:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.