Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Το πιο ψυχρό και στρατηγικό ζώδιο που “κρύβεται” πολύ καλά! – Σκέφτεται το μετά, ενώ όλοι σκέφτονται το τώρα!

Σα, 24 Ιαν 2026 23:33

Η κρέμα που διώχνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, μετά τα 50, και δεν στo είπε κανείς! – Είναι πάμφθηνη και κάνει θαύματα!

Σα, 24 Ιαν 2026 23:24

Φρίκη! Βρήκαν α@@@@@ σ@@@ γυναίκας σε σκουπίδια στην…

Σα, 24 Ιαν 2026 22:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Δύσκολες ώρες περνάει η Ελένη Τσαλιγοπούλου.Βαρύ πένθος…..

Πε, 5 Ιαν 2023 14:05 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Δύσκολες ώρες περνάει η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Δύσκολες ώρες περνάει η Ελένη Τσαλιγοπούλου.καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Αγγέλα σε ηλικία 93 χρονών.

Η Αγγέλα Τσαλιγοπούλου ζούσε στη Νάουσα όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της σήμερα Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου.

Τα δυσάρεστα νέα έκανε γνωστά ο Κώστας Λειβαδάς με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media. Μεταξύ άλλων ο ίδιος έγραψε: «Έφυγε σήμερα στη Νάουσα και η ΑΓΓΕΛΑ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ, η μητέρα της Ελένης. Πλήρης ημερών και αγάπης, τελευταία των Μοϊκανών μιας γενιάς και μιας παρέας αλύγιστης, που έμαθε με το που γεννήθηκε τη φρίκη των πολέμων και των ξεριζωμών και πως η σκληρή δουλειά και οι τραγωδίες οι ανθρώπινες περνούν πάντα πιο υποφερτά με την παρηγοριά του Θεού, δηλαδή το τραγούδι».

Το πρωί της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου αποχαιρέτησε τη μητέρα της με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε: «Νάουσα, στο πρώτο φως της μέρας, και μια αναπάντεχη αισιοδοξία. Μου βγήκε ο καλλιτέχνης και την έβγαλα με την γάτα της 4 μέρες πριν φύγει! Τώρα είναι ελεύθερη και ο γιος μου λέει ότι η γιαγιά τώρα κάνει κωλοτουμπες χωρίς τα πάμπερς και το Πι της.

Την πήρα πριν κάποια χρόνια να της πω χρόνια πολλά για τα γενέθλια της και μου λέει, αχ πουλοπομ, δηλαδή πουλάκι μου, εγώ νόμιζα ότι θα πέθαινα στα 9 μου και ζω ακομα. Το ’40 στη μεγάλη πείνα, στα 9 της χρόνια, έφυγε από τα προσφυγικά των Αμπελοκήπων της Σαλονίκης μαζί με 30 ακόμα παιδιά προς ανεύρεση φαγητού πριν τα Χριστούγεννα, και φτάσανε σε ένα χωριό έξω από τη Νάουσα, λίγο πριν το Πάσχα, μόνο 7 παιδιά!

Τα άλλα πέθαναν στο δρόμο, από χωριό σε χωριό, στα χωράφια, στις εκκλησίες, και καπου εκεί αυτό το παιδί σταμάτησε να φοβάται το θάνατο. Η μάνα μου! Όσο κι αν μου έσπαγε τα νεύρα την θαύμαζα βαθιά… Μια γυναίκα χαμαιλέοντας, θεριό ανήμερο, ευέλικτη, έξυπνη και φοβερή μαγείρισσα. Δεν ήξερε γράμματα, αλλά ήξερε όλα τ’ άλλα…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tsaligopoulou eleni (@tsaligopouloueleni)

Διάφορα Δύσκολες Ελένη πένθος….. περνάει Τσαλιγοπούλου.Βαρύ ώρες
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το πιο ψυχρό και στρατηγικό ζώδιο που “κρύβεται” πολύ καλά! – Σκέφτεται το μετά, ενώ όλοι σκέφτονται το τώρα!
Σα, 24 Ιαν 2026 23:33
Η κρέμα που διώχνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, μετά τα 50, και δεν στo είπε κανείς! – Είναι πάμφθηνη και κάνει θαύματα!
Σα, 24 Ιαν 2026 23:24
Φρίκη! Βρήκαν α@@@@@ σ@@@ γυναίκας σε σκουπίδια στην…
Σα, 24 Ιαν 2026 22:14
Σέρρες: Σοκάρει ο σύζυγος της καθηγήτριας που έκανε “μούμια” τον μαθητή – “Η γυναίκα μου έχει…”
Σα, 24 Ιαν 2026 20:19
Έκτακτο – Η Σία Κοσιώνη νοσηλεύεται σε ΜΕΘ
Σα, 24 Ιαν 2026 19:13
Βριλήσσια: Σοκαριστικό βίντεο! Μάλωσε με την υπάλληλο των ΕΛΤΑ και σαν πρωταγωνιστής ταινίας θρίλερ…
Σα, 24 Ιαν 2026 14:20
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.