Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Το παιχνίδι με το ανιψάκι του στην παραλία κατέληξε σε εφιάλτη – Τραγικό…

Πε, 27 Αυγ 2026 16:50

Έγκλημα στη Σύρο: Σοκαριστικό το νέο βίντεο – Ουρλιαχτά, κραυγές και…

Πε, 27 Αυγ 2026 15:47

Το Σύμπαν “χαρίζει” τύχη σε 3 ζώδια τον Σεπτέμβριο – Επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη τους

Πε, 27 Αυγ 2026 15:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έφυγε από τη ζωή ο Buster, ο σκύλος από την «καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση».

Τρ, 22 Νοέ 2022 20:35 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ο Buster, ο σκύλος μπόξερ από την «καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση» του John Lewis πέθανε σε ηλικία 12 ετών.

Το αξιαγάπητο σκυλάκι, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Biff, έκλεψε καρδιές σε όλο τον κόσμο όταν εμφανίστηκε στη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis το 2016.

Ο συντετριμμένος ιδιοκτήτης του Biff, Jan Patten, δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στο αγαπημένο της κατοικίδιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας: «Πέτα ψηλά όμορφο, ξεχωριστό αγόρι μας, θα μας λείπεις για πάντα».

Η περίφημη διαφήμιση του John Lewis είχε αφηγηθεί την ιστορία ενός μικρού κοριτσιού που ονομάζεται Bridget που λατρεύει να πηδά και του σκύλου της Buster.

Η μητέρα και ο πατέρας της της αγοράζουν ένα τραμπολίνο, κοπιάζοντας όσο κοιμάται για να το κατασκευάσουν πριν το κρύψουν στον κήπο για να της κάνουν έκπληξη την ημέρα των Χριστουγέννων.

Καθώς το χιόνι πέφτει το βράδυ, μια παρέα» από ζώα, συμπεριλαμβανομένων αλεπούδων, ενός ασβού, ενός σκίουρου και ενός σκαντζόχοιρου αρχίζουν να χοροπηδούν στο τραμπολίνο καθώς ο Buster παρακολουθεί από το παράθυρο.

Το επόμενο πρωί η Bridget τρέχει για να το χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά, αλλά η χαρά της μετατρέπεται σε σοκ καθώς η παιχνιδιάρης Buster τρέχει και χρησιμοποιεί το νέο της παιχνίδι.

Παρά το ότι το John Lewis έχει δημιουργήσει πολλές εορταστικές διαφημίσεις, πολλοί εξακολουθούν να θεωρούν ότι η εμφάνιση του Buster είναι η καλύτερη μέχρι τώρα.

Το «Buster the Dog» ψηφίστηκε ως η καλύτερη διαφήμιση του John Lewis σε δημοσκόπηση από τους Radio Times, λαμβάνοντας 24%.

«έφυγε» διαφήμιση Διάφορα καλύτερη Σκύλος χριστουγεννιάτικη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Το παιχνίδι με το ανιψάκι του στην παραλία κατέληξε σε εφιάλτη – Τραγικό…
Πε, 27 Αυγ 2026 16:50
Έγκλημα στη Σύρο: Σοκαριστικό το νέο βίντεο – Ουρλιαχτά, κραυγές και…
Πε, 27 Αυγ 2026 15:47
Το Σύμπαν “χαρίζει” τύχη σε 3 ζώδια τον Σεπτέμβριο – Επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη τους
Πε, 27 Αυγ 2026 15:44
Αδιανόητο περιστατικό σε ΚΤΕΛ – Η επιβάτιδα, η γάτα και το ταξίδι μέχρι την Αθήνα
Πε, 27 Αυγ 2026 10:05
Αύγουστος: Αναστάτωση για αυτά τα ζώδια και οικονομικά μηνύματα από το Σύμπαν
Πε, 27 Αυγ 2026 10:01
Αδιανόητη απάτη με πίτσες μπλόκαρε εστιατόρια
Πε, 27 Αυγ 2026 09:59
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.