Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυγολέμονο: Το λάθος που κάνουν όλοι και δεν γίνεται κρεμώδες – Το μυστικό δεν είναι εκεί που πιστεύουν όλοι!

Σα, 4 Απρ 2026 19:10

Κόρινθος: Φρικιαστική μαρτυρία για τη μητέρα που σκοτώθηκε – Την έβαλαν δ@@@@@ μέσα σε…

Σα, 4 Απρ 2026 19:05

Νεάπολη Λακωνίας: Σκηνή ταινίας θρίλερ στη μέση του δρόμου! Υπόθεση μυστήριο! Την είδαν να περπατάει με τα χέρια…(Βίντεο)

Σα, 4 Απρ 2026 17:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σαν να καθάρισαν το σπίτι με χλωρίνη» λέει η Αστυνομία

Τρ, 8 Ιούν 2021 11:05 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Το πελματικό αποτύπωμα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα πάνω στην μονωτική ταινία ανήκει τελικά στον 32χρονο πιλότο. Από τις περίπου 300 φωτογραφίες σεσημασμένων ληστών που έδειξαν στον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο οι profilers του Ανθρωποκτονιών κατέληξαν σε μια λίστα 20 ατόμων που εμφανίζουν κάποιες ομοιότητες κυρίως στον σωματότυπο, όχι όμως σε επίπεδο ταυτοποίησης.

Σε ό,τι δε, έχει να κανει με τη γλώσσα που μιλούσαν οι δράστες, δεν έχει ξεκαθαρίσει ο 32χρονος πιλότος αν πρόκειται για αλβανικά, γλώσσα απο χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ή ακόμα και διάλεκτο Ρομά.

Στο στόχαστρο, έχουν μπει και περίπου 200 ληστείες της τελευταίας πενταετίας, ανάμεσα σε αυτές και η επίθεση στο Αλεποχώρι στο καλοκαίρι του 2018, οταν τρεις άνδρες μπούκαραν στο σπίτι πιλότου-εκπαιδευτή του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, τον έδεσαν μαζί με τη σύζυγό του και τους τσάκισαν στο ξύλο με ρόπαλα για να τους ληστέψουν.

Αυτή η ληστεία, παρόλο που έχουν περάσει τρία χρόνια παραμένει ανεξιχνίαστη και, όπως λένε χαρακτηριστικά αξιωματικοί της Ασφάλειας, παρουσιάζει πολλές ομοιότητες αλλά και πολλές διαφορές με αυτή των Γλυκών Νερών.

Αυτά είναι τα δεδομένα της υπόθεσης, 28 ημέρες μετά το μοιραίο ξημέρωμα της 10ης Μαΐου με τα ευρήματα μέσα στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη, να είναι πενιχρά. Όπως χαρακτηριστικά λένε «πηγές» της Ασφάλειας, «ήταν τόσο λίγα τα ίχνη που βρήκαμε, σαν οι τρεις δράστες να καθάρισαν με χλωρίνη τον χώρο…».

Πηγή protothema

«Σαν αστυνομία» Γλυκά Διάφορα Έγκλημα καθάρισαν λέει Νερά: σπίτι χλωρίνη»
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυγολέμονο: Το λάθος που κάνουν όλοι και δεν γίνεται κρεμώδες – Το μυστικό δεν είναι εκεί που πιστεύουν όλοι!
Σα, 4 Απρ 2026 19:10
Κόρινθος: Φρικιαστική μαρτυρία για τη μητέρα που σκοτώθηκε – Την έβαλαν δ@@@@@ μέσα σε…
Σα, 4 Απρ 2026 19:05
Νεάπολη Λακωνίας: Σκηνή ταινίας θρίλερ στη μέση του δρόμου! Υπόθεση μυστήριο! Την είδαν να περπατάει με τα χέρια…(Βίντεο)
Σα, 4 Απρ 2026 17:18
Τρόμος για οικογένεια στην Εύβοια! Η βόλτα τους μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν ξαφνικά…
Σα, 4 Απρ 2026 17:14
Κόρινθος: Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία! Μητέρα βρήκε φρικιαστικό θάνατο, ενώ περπατούσε με τα παιδιά της!
Σα, 4 Απρ 2026 17:10
Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη!
Σα, 4 Απρ 2026 14:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.