Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαθεύτηκε τώρα! Αυτός είναι ο λόγος που ο Τράμπ ζήτησε από την Κίμπερλι Γκιλφόιλ να παραιτηθεί

Τρ, 13 Οκτ 2026 19:52

Περιστέρι: Η στιγμή που η 41χρονη μπαίνει στη κουζίνα και βάζει φάρμακο στο φαγητό του πρώην της (Βίντεο)

Τρ, 13 Οκτ 2026 17:10

Σοκαριστική αποκάλυψη Ευαγγελάτου – Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη

Τρ, 13 Οκτ 2026 17:04
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σαν να καθάρισαν το σπίτι με χλωρίνη» λέει η Αστυνομία

Τρ, 8 Ιούν 2021 11:05 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Το πελματικό αποτύπωμα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα πάνω στην μονωτική ταινία ανήκει τελικά στον 32χρονο πιλότο. Από τις περίπου 300 φωτογραφίες σεσημασμένων ληστών που έδειξαν στον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο οι profilers του Ανθρωποκτονιών κατέληξαν σε μια λίστα 20 ατόμων που εμφανίζουν κάποιες ομοιότητες κυρίως στον σωματότυπο, όχι όμως σε επίπεδο ταυτοποίησης.

Σε ό,τι δε, έχει να κανει με τη γλώσσα που μιλούσαν οι δράστες, δεν έχει ξεκαθαρίσει ο 32χρονος πιλότος αν πρόκειται για αλβανικά, γλώσσα απο χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ή ακόμα και διάλεκτο Ρομά.

Στο στόχαστρο, έχουν μπει και περίπου 200 ληστείες της τελευταίας πενταετίας, ανάμεσα σε αυτές και η επίθεση στο Αλεποχώρι στο καλοκαίρι του 2018, οταν τρεις άνδρες μπούκαραν στο σπίτι πιλότου-εκπαιδευτή του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, τον έδεσαν μαζί με τη σύζυγό του και τους τσάκισαν στο ξύλο με ρόπαλα για να τους ληστέψουν.

Αυτή η ληστεία, παρόλο που έχουν περάσει τρία χρόνια παραμένει ανεξιχνίαστη και, όπως λένε χαρακτηριστικά αξιωματικοί της Ασφάλειας, παρουσιάζει πολλές ομοιότητες αλλά και πολλές διαφορές με αυτή των Γλυκών Νερών.

Αυτά είναι τα δεδομένα της υπόθεσης, 28 ημέρες μετά το μοιραίο ξημέρωμα της 10ης Μαΐου με τα ευρήματα μέσα στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη, να είναι πενιχρά. Όπως χαρακτηριστικά λένε «πηγές» της Ασφάλειας, «ήταν τόσο λίγα τα ίχνη που βρήκαμε, σαν οι τρεις δράστες να καθάρισαν με χλωρίνη τον χώρο…».

Πηγή protothema

«Σαν αστυνομία» Γλυκά Διάφορα Έγκλημα καθάρισαν λέει Νερά: σπίτι χλωρίνη»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαθεύτηκε τώρα! Αυτός είναι ο λόγος που ο Τράμπ ζήτησε από την Κίμπερλι Γκιλφόιλ να παραιτηθεί
Τρ, 13 Οκτ 2026 19:52
Περιστέρι: Η στιγμή που η 41χρονη μπαίνει στη κουζίνα και βάζει φάρμακο στο φαγητό του πρώην της (Βίντεο)
Τρ, 13 Οκτ 2026 17:10
Σοκαριστική αποκάλυψη Ευαγγελάτου – Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη
Τρ, 13 Οκτ 2026 17:04
Συναγερμός! Αυτό εντοπίστηκε στον ποταμό Ασωπό – “Καμπανάκι” επιστημόνων
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:55
3 ζώδια λαμβάνουν ένα μήνυμα από το Σύμπαν για το μέλλον τους
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:51
Συναγερμός στα ευρωπαϊκά σούπερ μάρκετ – Τι συμβαίνει στα ράφια
Τρ, 13 Οκτ 2026 10:48
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.