Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα χαλάει ο καιρός το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου – Ποιες ώρες θα εκδηλωθούν φαινόμενα στην Αττική

Σα, 4 Ιούλ 2026 00:10

Μαθαίνουμε τώρα για την Κατερίνη: Θρίλερ σε εξέλιξη μέσα σε σπίτι

Πα, 3 Ιούλ 2026 23:32

Σάββατο, 4 Ιουλίου: 3 ζώδια ευνοούνται από το Σύμπαν – Τυχερες συμπτώσεις για το 3ο

Πα, 3 Ιούλ 2026 23:19
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έγκλημα στο Αιγάλεω:Με αίματα πήγε να παραδοθεί ο 20χρονος γιος που ανάζητούσαν για τη δολοφονία της μητέρας του

Πα, 22 Οκτ 2021 14:20 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με εμφανή ίχνη αίματος στην μπλούζα του από την άγρια δολοφονία της μητέρας του στο Αιγάλεω, παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 20χρονος ο οποίος κρατείται από το πρωί στη ΓΑΔΑ.

Ο 20χρονος μητροκτόνος, φθάνοντας στη ΓΑΔΑ, είπε στους αστυνομικούς της φρουράς του Αστυνομικού Μεγάρου: “Ήρθα να παραδοθώ. Σκότωσα τη μάνα μου”.

Οδηγήθηκε αρχικά στα κρατητήρια του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, που έχει αναλάβει την προανάκριση. Ο νεαρός αναζητούνταν από την ημέρα του εγκλήματος.

 

Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η 55χρονη μητέρα πέντε παιδιών βρέθηκε νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι της στην οδό Βέροιας 22. Οι αστυνομικοί αμέσως κατάλαβαν πως η γυναίκα είχε χτυπηθεί άγρια με μαχαίρι. Έφερε τραύματα στον λαιμό, στον θώρακα και στην κοιλιά.
Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια ενός γιου της πολύτεκνης οικογένειας, που η γυναίκα μεγάλωνε μόνη της μετά το εργατικό δυστύχημα που είχε ο σύζυγός της.

Άμεσα οι αστυνομικοί έστρεψαν τις έρευνες τους στον 20χρονο γιο, με τον οποίον η γυναίκα είχε καβγά νωρίτερα την ίδια ημέρα και άρχισαν να τον αναζητούν. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην Αστυνομία ένα από τα παιδιά της γυναίκας, όταν έφυγε από το σπίτι της οικογένειας το πρωί, η μητέρα του έμεινε με τον 20χρονο γιο της.

Εκείνη την ημέρα, πάνω στον καβγά, άρπαξε ένα μαχαίρι και κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στη μητέρα του, ενώ μετά έφυγε από το παράθυρο.

 

Όλα αυτά εξελίσσονταν μπροστά στα μάτια του μικρότερου αδερφού, ο οποίος καλούσε απελπισμένος σε βοήθεια. Ο 20χρονος πριν φθάσουν οι αστυνομικοί, διέφυγε πηδώντας από το παράθυρο και αναζητείται.

Ο μικρότερος αδερφός βγήκε έξω στον δρόμο και άρχισε να φωνάζει πως ο αδερφός του είχε σκοτώσει την μητέρα του.
Όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς γείτονες, η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ δεν έλειπαν και οι συχνοί καβγάδες μεταξύ της μητέρας και του νεαρότερου γιου.

Ο νεαρός φέρεται να είχε νοσηλευθεί στο παρελθόν σε ψυχιατρείο και αναμορφωτήριο για τουλάχιστον τρία χρόνια, ενώ εμφανίζεται να είχε και προβλήματα εξάρτησης από ουσίες.

20χρονος Αιγάλεω:Με αίματα ανάζητούσαν γιος Διάφορα δολοφονία Έγκλημα μητέρας παραδοθεί πήγε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα χαλάει ο καιρός το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου – Ποιες ώρες θα εκδηλωθούν φαινόμενα στην Αττική
Σα, 4 Ιούλ 2026 00:10
Μαθαίνουμε τώρα για την Κατερίνη: Θρίλερ σε εξέλιξη μέσα σε σπίτι
Πα, 3 Ιούλ 2026 23:32
Σάββατο, 4 Ιουλίου: 3 ζώδια ευνοούνται από το Σύμπαν – Τυχερες συμπτώσεις για το 3ο
Πα, 3 Ιούλ 2026 23:19
Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο – Πέθανε, μόλις στα 43 του, ο Έλληνας ηθοποιός…
Πα, 3 Ιούλ 2026 20:07
Μυστήριο και περίεργο φαινόμενο στην Άνοιξη: Οι κάτοικοι “πάγωσαν” όταν είδαν τις αυλές τους
Πα, 3 Ιούλ 2026 16:09
Ιούλιος: Αυτά τα 4 ζώδια ενδέχεται να “δοκιμαστούν” από το Σύμπαν – Επηρεάζονται οικονομικά
Πα, 3 Ιούλ 2026 13:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.