Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Παντρεύεται πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής με τον σύντροφό του;

Τρ, 1 Σεπ 2026 20:53

Το μεγαλύτερο ψέμα που λέει κάθε ζώδιο στον εαυτό του, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Τρ, 1 Σεπ 2026 20:13

Ο καιρός το πρώτο 10ήμερο Σεπτεμβρίου

Τρ, 1 Σεπ 2026 18:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

«Είναι δική μου η ευθύνη – Καλύτερα να είχα πεθάνει εγώ» λέει ο 40χρονος φίλος της Κορίνας Λαβράνου (video)

Τρ, 13 Απρ 2021 17:25 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Yπεύθυνος για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην φοιτήτρια Κορίνα Λαβράνου δηλώνει ο 40χρονος φίλος της και οδηγός του μοιραίου οχήματος που έπεσε στον γκρεμό στην περιοχή Βαθύ Σελί στην Γαύδο.

Ο 40χρονος άνδρας ο οποίος νοσηλεύται με τραύματα στο νοσοκομείο περιέγραψε τις δραματικές στιγμές του δυστυχήματος αλλά και την προσπάθειά του να βοηθήσει τη νεαρή φοιτήτρια μετά την πτώση του αυτοκινήτου στην δύσβατη περιοχή

.

«Ήταν δική μου αμέλια. Είχαμε παρκάρει σε ένα μέρος αμφιθεατρικό αλλά είχε και γκρεμό από κάτω. Είχαμε κάτσει εκεί αρκετές ώρες. Μετά από ώρα άρχισε να τσουλάει το αυτοκίνητο και μας πήρε ο γκρεμός. Προσπαθώ να σπάσω την κεφαλή μου, θυμάμαι πολύ καλά ότι το χειρόφρενο το είχα τραβήξει γιατί μας ενοχλούσε. Είχαμε χαλαρώσει και λέω στην Κορίνα να επιστρέψουμε στα δωμάτια. Βάζω μπροστά και άρχισε το αμάξι να τσουλάει. Έτσι όπως ήμασταν αγκαλιά ξαφνικά βλέπω ωωω τούμπες. Εναν εφιάλτη, τι να σου πω» περιγράφει ο φίλος της Κορίνας μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

Η Κορίνα είχε ήδη πεθάνει

Ο ίδιος συνεχίζει περιγράφοντας ότι έβγαλε την Κορίνα από το αυτοκίνητο που έγινε σμπαράλια, την σκέπασε με κουβέρτες και ανέβηκε επάνω για να πιάσει σήμα το κινητό του και να καλέσει βοήθεια. Σύμφωνα με τον ίδιο σε δέκα λεπτά έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο με γιατρό και ένας πυροσβέστης όμως το ελικόπτερο καθυστέρησε πολύ. «Όλα αυτά έγιναν στις 6 το πρωί, το ελικόπτερο έφτασε 11:00 με 12:00, αλλά η Κορίνα είχε πεθάνει» περιγράφει ο 40χρονος.

«Τι να πω, δεν μου αρέσει να ρίχνω ευθύνες, εγώ την έχω την ευθύνη» δήλωσε και πρόσθεσε ότι αν είχε μεταφερθεί νωρίτερα στο νοσοκομείο θα είχε σωθεί όπως και εκείνος. «Ήταν πολύ καλή κοπέλα πανάθεμά με, ένας άγγελος, τα πηγαίναμε πολύ καλά. Καλύτερα να ζούσε αυτή και να κοιμόμουν εγώ μια για πάντα» είπε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Πηγή:newsbreak

 

«Είναι 40χρονος Διάφορα δίκη εγώ είχα ευθύνη Καλύτερα Κορίνας Λαβράνου λέει πεθάνει φίλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παντρεύεται πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής με τον σύντροφό του;
Τρ, 1 Σεπ 2026 20:53
Το μεγαλύτερο ψέμα που λέει κάθε ζώδιο στον εαυτό του, σύμφωνα με τους αστρολόγους
Τρ, 1 Σεπ 2026 20:13
Ο καιρός το πρώτο 10ήμερο Σεπτεμβρίου
Τρ, 1 Σεπ 2026 18:38
Ελλάδα: Τραγικό περιστατικό με ζευγάρι που καυγάδισε
Τρ, 1 Σεπ 2026 16:31
Σεπτέμβριος: “Έρχονται” δοκιμασίες για 2 ζώδια – Πρέπει να «σφίξουν τα δόντια»
Τρ, 1 Σεπ 2026 13:18
Ελλάδα: Αυτή ήταν η αιτία του καυγά της γνωστής παρουσιάστριας με τον σύζυγό της – Τι είπε μέσα στο δικαστήριο
Τρ, 1 Σεπ 2026 12:30
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.