Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: “Υπέρλαμπρο μου άστρο…” – Πέθανε, μόλις στα 42 της χρόνια, η κόρη του γνωστού…

Δε, 30 Μαρ 2026 01:02

Συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια! Αυτά τα 4 ζώδια, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα αποκτήσουν οικονομική “δύναμη”

Κυ, 29 Μαρ 2026 23:36

Μπλόκο σε συναλλαγές με μετρητά! – Σε ποια ποσά θα πέφτουν πρόστιμα;

Κυ, 29 Μαρ 2026 21:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ειρήνη Νικολοπούλου: Η τροπική ασθένεια από τσίμπημα κουνουπιού που την οδήγησε στο χειρουργείο.

Σα, 23 Οκτ 2021 18:56 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου παραχώρησε συνέντευξη, όπου και εξομολογήθηκε για μια σπάνια τροπική ασθένεια που πέρασε εξαιτίας ενός κουνουπιού που την τσίμπησε.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν, αλλά και για την οικογένειά της. Ερωτηθείσα για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωή της, η ίδια δήλωσε: «Έχω αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Είχα περάσει μια τροπική ασθένεια, από ένα κουνούπι που με τσίμπησε, αλλά επειδή δεν το είχαν διαγνώσει κι έγιναν όλα τα αντίθετα, πέρασα δύσκολα. Μέχρι και χειρουργείο έγινε, χωρίς να χρειάζεται. Έγιναν τρελά πράγματα».

 

Ειρήνη Νικολοπούλου: Το αυτοάνοσο νόσημα και η σημασία της οικογένειας

Η δημοσιογράφος εξομολογήθηκε πως πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα. Η ίδια σημείωσε: «Όντως έχω ένα αυτοάνοσο, το οποίο ευτυχώς ήταν άπαξ και το έχω υπό έλεγχο. Πέρασα ρευματοειδή πολυμυαλγία. Το γνωρίζω και ζω μ’ αυτό. Όταν δω ότι πάει να υποτροπιάσει, γνωρίζω τι να κάνω. Μ’ έχει βοηθήσει πολύ και το Pilates».

 

Αναφερομένη για το πως μπορεί να συνδυαστεί η καριέρα με την οικογένεια, η ίδια δήλωσε: «Μετά από την αποχή τόσων χρόνων από την τηλεόραση, νομίζω έχω ρεφάρει. Έχω προσφέρει και στην οικογένεια και στην καριέρα. Πρέπει όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Το να μεγαλώνεις ένα παιδί, είναι η ύψιστη και μέγιστη προτεραιότητα και απαιτεί μεγάλη συμμετοχή της μάνας».

Τέλος, ζητήθηκε στην Ειρήνη Νικολοπούλου να βάλει έναν τίτλο στη ζωή της, ο οποίος ήταν: «Αγαπώ τη ζωή ό,τι κι αν έφερε…».

ασθένεια Διάφορα ειρήνη κουνουπιού Νικολοπούλου: οδήγησε τροπική τσίμπημα χειρουργείο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: “Υπέρλαμπρο μου άστρο…” – Πέθανε, μόλις στα 42 της χρόνια, η κόρη του γνωστού…
Δε, 30 Μαρ 2026 01:02
Συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε 12 χρόνια! Αυτά τα 4 ζώδια, μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα αποκτήσουν οικονομική “δύναμη”
Κυ, 29 Μαρ 2026 23:36
Μπλόκο σε συναλλαγές με μετρητά! – Σε ποια ποσά θα πέφτουν πρόστιμα;
Κυ, 29 Μαρ 2026 21:26
Το κρέας σου βγαίνει σκληρό; – Το μυστικό που δεν σου είπε κανείς, αλλά το κάνουν όλοι οι σεφ ! – Μιλάμε “λουκούμι”
Κυ, 29 Μαρ 2026 21:20
Θρίλερ με την κλοπή τόνων πασίγνωστης σοκολάτας – Κίνδυνος ελλείψεων στα ράφια, ενόψει Πάσχα
Κυ, 29 Μαρ 2026 17:49
Άνοιξη: “Κόλαση” οι αλλεργίες! – Πώς να τις προλάβουμε και πώς να τις ξεχωρίσουμε; Το σημάδι για το αλλεργικό σοκ!
Κυ, 29 Μαρ 2026 17:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.