Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα ζώδια που δεν φοβούνται να πουν αυτό που σκέφτονται – “Σπάνε κόκκαλα” με την ειλικρίνειά τους

Πε, 18 Σεπ 2025 08:42

Γλυφάδα: Φρίκη και ανατριχίλα! Μέσα στα ρούχα ανακύκλωσης αντίκρισαν…

Πε, 18 Σεπ 2025 08:40

Βουλιαγμένη: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για 64χρονη, που δεν έφταιγε σε τίποτα – Ακούστηκε ένα “μπαμ” και…

Πε, 18 Σεπ 2025 08:33
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εισβολή στην Ουκρανία: Χιλιάδες πολίτες εγκαταλείπουν το Κίεβο.Οκτώ νεκροί και εννιά τραυματίες.

Πε, 24 Φεβ 2022 10:44 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Ουκρανία μετά το διάγγελμα του Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος ανακοίνωσε την έναρξη «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης». Διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ισχυρές εκρήξεις ακούγονται σήμερα το πρωί στο Κίεβο, στην Οδησσό (νότια) και σε πολλές περιοχές ανατολικά της χώρας, μετά την ανακοίνωση του προέδρου της Ρωσίας.

Η γενικευμένη επίθεση από αέρος και ξηράς των ρωσικών δυνάμεων κατά στόχων της Ουκρανίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, έχουν ακουστεί τουλάχιστον δύο ισχυρές εκρήξεις και αμέσως μετά σειρήνες ασθενοφόρων.

Χιλιάδες κάτοικοι του Κιέβου έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν την πόλη όπως όπως με τα αυτοκίνητά τους, όπως φαίνεται σε βίντεο που μεταδόθηκαν μέσα από το social media.

Πολλοί μάλιστα σπεύδουν στα βενζινάδικα προκειμένου να γεμίσουν τα αυτοκίνητα τους και να κινηθούν προς το κεντρικό τμήμα της χώρας.

Χαρακτηριστικές είναι επίσης και οι εικόνες που καταγράφονται στους δρόμους της πρωτεύουσας, καθώς τα αυτοκίνητα έχουν αρχίσει να δημιουργούν ουρές προς τις εξόδους.

Εκρήξεις έχουν καταγραφεί επίσης στο Χάρκοβο, στη Μαριούπολη και στην Οδησσό, ενώ στην Κραματόρσκ – που βρίσκεται πιο κοντά στο μέτωπο – ακούστηκαν τουλάχιστον τέσσερις. Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση της Ουκρανίας ανακοίνωσε πως κλείνει όλο τον εναέριο χώρο της για την πολιτική αεροπορία, λόγω του «υψηλού κινδύνου για την ασφάλεια» των πτήσεων.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι – όπως μετέδωσε το AFP – η Μαριούπολη, πόλη όπου βρίσκεται λιμάνι στρατηγικής σημασίας στην ανατολική Ουκρανία, δέχθηκε «αμφίβια» επίθεση λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Βλαντιμίρ Πούτιν. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πόλη στη γραμμή του μετώπου, με μισό εκατομμύριο κατοίκους και ισχυρή ελληνική μειονότητα.

Διάφορα εγκαταλείπουν εισβολή εννιά Κίεβο.Οκτώ νεκροί Ουκρανία πολίτες! στην τραυματίες χιλιάδες
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα ζώδια που δεν φοβούνται να πουν αυτό που σκέφτονται – “Σπάνε κόκκαλα” με την ειλικρίνειά τους
Πε, 18 Σεπ 2025 08:42
Γλυφάδα: Φρίκη και ανατριχίλα! Μέσα στα ρούχα ανακύκλωσης αντίκρισαν…
Πε, 18 Σεπ 2025 08:40
Βουλιαγμένη: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για 64χρονη, που δεν έφταιγε σε τίποτα – Ακούστηκε ένα “μπαμ” και…
Πε, 18 Σεπ 2025 08:33
Ιωάννινα: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη φοιτήτρια που πέθανε, μετά από ένα απλό σύμπτωμα – “Ήταν μέσα στα α@@@@…”
Τε, 17 Σεπ 2025 21:33
Βόλος: Σε σοκ 19χρονη μέσα σε λεωφορείο – Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι τη στάση – Ξαφνικά, 54χρονος…
Τε, 17 Σεπ 2025 21:24
Η τύχη θα χτυπήσει την πόρτα 3 ζωδίων τις επόμενες μέρες
Τε, 17 Σεπ 2025 21:14
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.