Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κρίμα! Μαύρο “αντίο” στο 2025 για την οικογένεια του Βελισσάριου Ζαφειρούλη – Τραγικό παιχνίδι της μοίρας…

Τρ, 30 Δεκ 2025 21:18

Σε ποια ζώδια θα μπει το 2026 με το δεξί; Οι τυχεροί του νέου έτους!

Τρ, 30 Δεκ 2025 21:12

Ναύπακτος: Θρίλερ με τα 2 νεκρά αδέρφια στο σπίτι – Τι συνέβη πριν την τραγωδία; – Ποιος τους δολοφόνησε;

Τρ, 30 Δεκ 2025 21:09
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εισβολή στην Ουκρανία: Χιλιάδες πολίτες εγκαταλείπουν το Κίεβο.Οκτώ νεκροί και εννιά τραυματίες.

Πε, 24 Φεβ 2022 10:44 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Ουκρανία μετά το διάγγελμα του Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος ανακοίνωσε την έναρξη «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης». Διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ισχυρές εκρήξεις ακούγονται σήμερα το πρωί στο Κίεβο, στην Οδησσό (νότια) και σε πολλές περιοχές ανατολικά της χώρας, μετά την ανακοίνωση του προέδρου της Ρωσίας.

Η γενικευμένη επίθεση από αέρος και ξηράς των ρωσικών δυνάμεων κατά στόχων της Ουκρανίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, έχουν ακουστεί τουλάχιστον δύο ισχυρές εκρήξεις και αμέσως μετά σειρήνες ασθενοφόρων.

Χιλιάδες κάτοικοι του Κιέβου έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν την πόλη όπως όπως με τα αυτοκίνητά τους, όπως φαίνεται σε βίντεο που μεταδόθηκαν μέσα από το social media.

Πολλοί μάλιστα σπεύδουν στα βενζινάδικα προκειμένου να γεμίσουν τα αυτοκίνητα τους και να κινηθούν προς το κεντρικό τμήμα της χώρας.

Χαρακτηριστικές είναι επίσης και οι εικόνες που καταγράφονται στους δρόμους της πρωτεύουσας, καθώς τα αυτοκίνητα έχουν αρχίσει να δημιουργούν ουρές προς τις εξόδους.

Εκρήξεις έχουν καταγραφεί επίσης στο Χάρκοβο, στη Μαριούπολη και στην Οδησσό, ενώ στην Κραματόρσκ – που βρίσκεται πιο κοντά στο μέτωπο – ακούστηκαν τουλάχιστον τέσσερις. Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση της Ουκρανίας ανακοίνωσε πως κλείνει όλο τον εναέριο χώρο της για την πολιτική αεροπορία, λόγω του «υψηλού κινδύνου για την ασφάλεια» των πτήσεων.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι – όπως μετέδωσε το AFP – η Μαριούπολη, πόλη όπου βρίσκεται λιμάνι στρατηγικής σημασίας στην ανατολική Ουκρανία, δέχθηκε «αμφίβια» επίθεση λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Βλαντιμίρ Πούτιν. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πόλη στη γραμμή του μετώπου, με μισό εκατομμύριο κατοίκους και ισχυρή ελληνική μειονότητα.

Διάφορα εγκαταλείπουν εισβολή εννιά Κίεβο.Οκτώ νεκροί Ουκρανία πολίτες! στην τραυματίες χιλιάδες
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρίμα! Μαύρο “αντίο” στο 2025 για την οικογένεια του Βελισσάριου Ζαφειρούλη – Τραγικό παιχνίδι της μοίρας…
Τρ, 30 Δεκ 2025 21:18
Σε ποια ζώδια θα μπει το 2026 με το δεξί; Οι τυχεροί του νέου έτους!
Τρ, 30 Δεκ 2025 21:12
Ναύπακτος: Θρίλερ με τα 2 νεκρά αδέρφια στο σπίτι – Τι συνέβη πριν την τραγωδία; – Ποιος τους δολοφόνησε;
Τρ, 30 Δεκ 2025 21:09
Σοκαριστικός ξυλοδαρμός του Γιάννη Τσουκαλά – “Μου επιτέθηκαν 40-50 άτομα, προσπαθούσα να φυλάξω…” (Βίντεο σοκ)
Τρ, 30 Δεκ 2025 21:03
Σποράδες: Διακοπές θρίλερ για 40χρονη! Ζευγάρι μάλωσε τα Χριστουγέννα, κοιμήθηκε ξεχωριστά και ξαφνικά…
Τρ, 30 Δεκ 2025 20:56
Βόλος: Τα 2 συμπτώματα της γρίπης που “σαρώνει” έστειλαν στο νοσοκομείο με εγκεφαλίτιδα…
Τρ, 30 Δεκ 2025 18:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.