Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συναγερμός από Κομισιόν! «Ετοιμάστε τσάντα έκτακτης ανάγκης για να επιβιώσετε μόνοι σας για 72 ώρες»

Τρ, 3 Νοέ 2026 21:43

Αυτό το ζώδιο θα είναι το πιο τυχερό το 2027 – Κάτι, όμως, θα αλλάξει σημαντικά στη ζωή του

Τρ, 3 Νοέ 2026 13:53

Φρικτό φονικό στη Φθιώτιδα – Θείος σκότωσε τα ανίψια του

Τρ, 3 Νοέ 2026 13:50
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Λοβέρδος: Ποιον θα στηρίξει στον ‘β γύρο των εκλογών

Δε, 6 Δεκ 2021 11:23 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Πώς θα λάβει την απόφαση – Μήνυμα ανανέωσης η μεγάλη συμμετοχή στην κάλπη, είπε – Η συζήτηση για ντιμπέιτ ενόψει του δεύτερου γύρου

 

Την πρόθεσή του να ανακοινώσει έως αύριο τον υποψήφιο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής που θα στηρίξει στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας, τόνισε ότι είναι πολιτικός θέσεων που ποτέ δεν κρύφτηκε και γι’ αυτό θα πάρει θέση και τώρα, ανακοινώνοντας εάν θα ψηφίσει τον Νίκο Ανδρουλάκη ή τον Γιώργο Παπανδρέου την προσεχή Κυριακή. Πριν προχωρήσει σε ανακοινώσεις, θα μιλήσει με τους συνεργάτες του, βουλευτές και μη, καθώς όπως είπε σέβεται εκείνους που τον πλαισίωσαν.

 

Στο ερώτημα εάν ο κ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής, ο κ. Λοβέρδος είπε πως δεν μπορεί να απαντήσει για λογαριασμό του και πως θα ήταν και «λίγο προβοκατόρικο» να πει κάτι εναντίον του. «Να τον ρωτήσετε εσείς. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό», είπε στους δημοσιογράφους.

 

Ο κ. Λοβέρδος που χθες έμεινε εκτός της κούρσας διαδοχής στο ΚΙΝΑΛ, τόνισε ότι το κυρίως μήνυμα που έστειλαν οι κάλπες είναι η ανανέωση. Τέλος, ευχαρίστησε τις δεκάδες χιλιάδες που τον ψήφισαν λέγοντας ότι θα συνεχίσει και πως δεν θα τους εγκαταλείψει. Όπως είπε στη μάχη των ιδεών σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, το όνομα, την ταυτότητά του αλλά και την προσδοκία για υπερδιπλασιασμό δυνάμεων κέρδισε, ωστόσο έχασε στην κάλπη.

‘β γύρω εκλογές εκλογών ΚΙΝΑΛ Λοβέρδος: ποιον Πολιτική στηρίξει στον

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συναγερμός από Κομισιόν! «Ετοιμάστε τσάντα έκτακτης ανάγκης για να επιβιώσετε μόνοι σας για 72 ώρες»
Τρ, 3 Νοέ 2026 21:43
Αυτό το ζώδιο θα είναι το πιο τυχερό το 2027 – Κάτι, όμως, θα αλλάξει σημαντικά στη ζωή του
Τρ, 3 Νοέ 2026 13:53
Φρικτό φονικό στη Φθιώτιδα – Θείος σκότωσε τα ανίψια του
Τρ, 3 Νοέ 2026 13:50
Παγκόσμιο σοκ και θρήνος στο ισπανικό ποδόσφαιρο!
Τρ, 3 Νοέ 2026 13:46
Έκτακτο – Ελλάδα: Διπλό άγριο φονικό
Τρ, 3 Νοέ 2026 11:49
Κυβερνοεπίθεση σε ψυγεία σούπερ μάρκετ και στην Ελλάδα – «Ρύθμισαν τη θερμοκρασία στους 150°C»
Τρ, 3 Νοέ 2026 10:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.