Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Λάρισα: Χρωστούσε ενοίκια και κοινόχρηστα αλλά αυτό που αποκαλύφθηκε προκαλεί ανατριχίλα

Τε, 19 Αυγ 2026 18:44

Έξαρση γαστρεντερίτιδας σε ελληνικό νησί – Δεκάδες ασθενείς καθημερινά στα επείγοντα

Τε, 19 Αυγ 2026 18:04

Ανείπωτη τραγωδία – Πώς μία φέτα μπέικον στέρησε τη ζωή σε 28χρονη

Τε, 19 Αυγ 2026 17:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εκνευρίστηκε η Ελένη Τσολάκη με την Μπακοδήμου: «Γιατί την κράζεις κάθε φορά;»

Κυ, 10 Οκτ 2021 22:44 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Φανερά εκνευρισμένη παρουσιάστηκε σήμερα η Ελένη Τσολάκη όταν παίχτηκαν αποσπάσματα από την κριτική της Σάσας Σταμάτη στο J2US.

Αποσπάσματα από το χθεσινό J2US προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής “Open Weekend”, με την Ελένη Τσολάκη να εκνευρίζεται με όσα είπε η Μαρία Μπακοδήμου στη Σάσα Σταμάτη.

Η Σάσα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, κοίταξε προς τον ουρανό και αφιέρωσε το τραγούδι στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. Σε αυτό στάθηκε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία έκανε το δικό της σχόλιο.

 

«Όταν είσαι εκεί, θα ταυτιστώ όταν μου το μεταφέρεις με έναν τρόπο που δεν φαίνεται ότι μου εκβιάζεις το συναίσθημα. Δεν λέω ότι το έκανες για να μου εκβιάσεις το συναίσθημα, αλλά με φέρνεις σε άβολη θέση», είπε η Μαρία Μπακοδήμου και η Σάσα Σταμάτη απάντησε: «Δεν νομίζω».

 

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ελένη Τσολάκη πήρε το λόγο και είπε: «Εκνευρίζομαι με αυτά που λένε στη Σάσα. Η Σάσα είναι πηγαία, έτσι είναι… Γιατί την κράζεις κάθε φορά; Θέλει να αφιερώσει, το νιώθει, το ζει… Όταν σου λέει ότι μου εκβιάζεις το συναίσθημα, δεν είναι κράξιμο αυτό; Τη μία την κράζεις ότι δεν το τραγούδησες σωστά, την άλλη την κράζεις δεν μου αρέσει αυτό… Αλλάξτε την».

 

Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτό που είπε η Σάσα εγώ το καταλαβαίνω και συμφωνώ. Φτάνει πια με την… παπάτζα, να το παίζουμε όλοι κάτι που δεν είμαστε, αυτό είμαστε και αυτό θα δείξουμε».

Γιατί Εκνευρίστηκε Ελένη κάθε κράζεις Μπακοδήμου Τσολάκη: φορά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λάρισα: Χρωστούσε ενοίκια και κοινόχρηστα αλλά αυτό που αποκαλύφθηκε προκαλεί ανατριχίλα
Τε, 19 Αυγ 2026 18:44
Έξαρση γαστρεντερίτιδας σε ελληνικό νησί – Δεκάδες ασθενείς καθημερινά στα επείγοντα
Τε, 19 Αυγ 2026 18:04
Ανείπωτη τραγωδία – Πώς μία φέτα μπέικον στέρησε τη ζωή σε 28χρονη
Τε, 19 Αυγ 2026 17:43
Σύρος: Το βούλευμα “φωτίζει” τι έγινε τη μοιραία μέρα του θανάτου της Βάγγη – Το σκοτεινό κομμάτι της υπόθεσης
Τε, 19 Αυγ 2026 15:51
Η Θώδη, ο παπάς και το καρπούζι – Ε, ρε γλέντια…
Τε, 19 Αυγ 2026 15:27
«Ό,τι δεν έκανε ο καιρός όλο το καλοκαίρι, θα το κάνει το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου» – Ποιες περιοχές θα γίνουν “καμίνι”
Τε, 19 Αυγ 2026 13:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.