Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αύγυοστος: Αυτά τα 4 ζώδια κλείνουν μεγάλα κεφάλαια – Μπαίνουν στον Σεπτέμβριο αγνώριστοι

Τρ, 18 Αυγ 2026 16:07

Βαρύ πένθος της Μαρέβα Γκραμπόφσκι για τη δεύτερη “μητέρα” της

Τρ, 18 Αυγ 2026 15:21

Σίφνος: Ποιος ήταν ο Βρετανός τραπεζίτης και η σύζυγός του, που βρήκαν φρικτό θάνατο

Τρ, 18 Αυγ 2026 15:08
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εκνευρίστηκε η Ελένη Τσολάκη με την Μπακοδήμου: «Γιατί την κράζεις κάθε φορά;»

Κυ, 10 Οκτ 2021 22:44 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Φανερά εκνευρισμένη παρουσιάστηκε σήμερα η Ελένη Τσολάκη όταν παίχτηκαν αποσπάσματα από την κριτική της Σάσας Σταμάτη στο J2US.

Αποσπάσματα από το χθεσινό J2US προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής “Open Weekend”, με την Ελένη Τσολάκη να εκνευρίζεται με όσα είπε η Μαρία Μπακοδήμου στη Σάσα Σταμάτη.

Η Σάσα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της, κοίταξε προς τον ουρανό και αφιέρωσε το τραγούδι στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. Σε αυτό στάθηκε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία έκανε το δικό της σχόλιο.

 

«Όταν είσαι εκεί, θα ταυτιστώ όταν μου το μεταφέρεις με έναν τρόπο που δεν φαίνεται ότι μου εκβιάζεις το συναίσθημα. Δεν λέω ότι το έκανες για να μου εκβιάσεις το συναίσθημα, αλλά με φέρνεις σε άβολη θέση», είπε η Μαρία Μπακοδήμου και η Σάσα Σταμάτη απάντησε: «Δεν νομίζω».

 

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ελένη Τσολάκη πήρε το λόγο και είπε: «Εκνευρίζομαι με αυτά που λένε στη Σάσα. Η Σάσα είναι πηγαία, έτσι είναι… Γιατί την κράζεις κάθε φορά; Θέλει να αφιερώσει, το νιώθει, το ζει… Όταν σου λέει ότι μου εκβιάζεις το συναίσθημα, δεν είναι κράξιμο αυτό; Τη μία την κράζεις ότι δεν το τραγούδησες σωστά, την άλλη την κράζεις δεν μου αρέσει αυτό… Αλλάξτε την».

 

Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αυτό που είπε η Σάσα εγώ το καταλαβαίνω και συμφωνώ. Φτάνει πια με την… παπάτζα, να το παίζουμε όλοι κάτι που δεν είμαστε, αυτό είμαστε και αυτό θα δείξουμε».

Γιατί Εκνευρίστηκε Ελένη κάθε κράζεις Μπακοδήμου Τσολάκη: φορά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αύγυοστος: Αυτά τα 4 ζώδια κλείνουν μεγάλα κεφάλαια – Μπαίνουν στον Σεπτέμβριο αγνώριστοι
Τρ, 18 Αυγ 2026 16:07
Βαρύ πένθος της Μαρέβα Γκραμπόφσκι για τη δεύτερη “μητέρα” της
Τρ, 18 Αυγ 2026 15:21
Σίφνος: Ποιος ήταν ο Βρετανός τραπεζίτης και η σύζυγός του, που βρήκαν φρικτό θάνατο
Τρ, 18 Αυγ 2026 15:08
Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό με παντρεμένο ζευγάρι – Κοίταξε το κινητό της και την ώρα που κοιμόταν…
Τρ, 18 Αυγ 2026 13:56
Βαρύ πένθος στη δημοσιογραφία – Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος χτυπημένος από τον καρκίνο
Τρ, 18 Αυγ 2026 12:25
Αποκαλύφθηκε το μαγειρικό τρικ που ελάχιστοι γνωρίζουν! Με αυτόν τον τρόπο χυλώνει η Φακή και δεν γίνεται λαπάς!
Τρ, 18 Αυγ 2026 12:20
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.