Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτό το φρούτο έχει την περισσότερη βιταμίνη C – Δεν είναι το πορτοκάλι! – Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι το τρώνε με λάθος τρόπο

Πα, 24 Απρ 2026 09:04

Συντάξεις Ιουνίου 2026: Ανατροπή με τις ημερομηνίες πληρωμών – Πότε θα μπουν τελικά

Πα, 24 Απρ 2026 09:01

Επιστροφή ενοικίου: Χιλιάδες Έλληνες θα πάρουν μπόνους! Ποιοι και πως θα το πάρουν!

Πα, 24 Απρ 2026 08:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη:Περιέγραφε τα γεγονότα και λύγισε στον αέρα o Μανώλης Κωστίδης……

Δε, 14 Νοέ 2022 11:05 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σοκαρισμένη η Τουρκία από την μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (13.11.2022) στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης. Στο σημείο, όπου έχασαν την ζωή τους 6 άνθρωποι και άλλοι 81 τραυματίστηκαν, βρέθηκε σήμερα (14.11.2022) το πρωί ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος εξηγούσε σε ζωντανή μετάδοση σε ποιο σημείο της διάσημης λεωφόρου Ιστικλάλ, στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης, έγινε η έκρηξη. Ο Μανώλης Κωστίδης σημείωσε επίσης ότι εκεί υπήρχαν και κάποια παγκάκια, στα οποία καθόταν επί 45 λεπτά η γυναίκα με το παντελόνι παραλλαγής και την μαύρη μαντήλα που φέρεται να άφησε την βόμβα.

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στάθηκε στο γεγονός ότι από το σημείο περνάει πολύς κόσμος, καθώς είναι ένας τουριστικός δρόμος. Έκανε λόγο για ένα τυφλό χτύπημα και σημείωσε ότι προβληματίζει ιδιαίτερα, καθώς στην Τουρκία πάνε χρόνια που δεν έχει γίνει κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα σε τουριστικό σημείο της Κωνσταντινούπολης.

Το κλίμα, όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, έχει αλλάξει πολύ και κυριαρχεί ο φόβος. Επανέλαβε μάλιστα ότι μια ώρα πριν την έκρηξη είχε περάσει με την οικογένεια του από το σημείο τη τραγωδίας.

Περιγράφοντας τα όσα ακολούθησαν της έκρηξης, κάποια στιγμή ο Μανώλης Κωστίδης «λύγισε» και έκανε μια μικρή παύση. Ήταν το σημείο όπου οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ υπενθύμισαν τις εικόνες με το καροτσάκι από το σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι η μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 3:30 το μεσημέρι της Κυριακής (13.11.2022) κοντά στη διάσημη λεωφόρο Ιστικλάλ και στην πλατεία Ταξίμ. Πρόκειται για έναν από τους πιο πολυσύχναστους τουριστικούς δρόμους της Κωνσταντινούπολης, με κάποιους να εκτιμούν ότι από εκεί περνά περίπου 1 εκατομμύριο κόσμος και τα Σαββατοκύριακα φτάνουν ακόμα τα 2 εκατομμύρια.

Η στιγμή της έκρηξης έχει καταγραφεί σε βίντεο, τα οποία ήδη κάνουν τον γύρο των social media. Στα στιγμιότυπα είναι επίσης εμφανές ότι μετά το συμβάν επικράτησε πανικός, καθώς στην περιοχή περπατούσαν αμέριμνοι πολλοί άνθρωποι.

«αέρα» γεγονότα Διάφορα έκρηξη Κωνσταντινούπολη:Περιέγραφε Κωστίδης…… Λύγισε Μανώλης στην στον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτό το φρούτο έχει την περισσότερη βιταμίνη C – Δεν είναι το πορτοκάλι! – Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι το τρώνε με λάθος τρόπο
Πα, 24 Απρ 2026 09:04
Συντάξεις Ιουνίου 2026: Ανατροπή με τις ημερομηνίες πληρωμών – Πότε θα μπουν τελικά
Πα, 24 Απρ 2026 09:01
Επιστροφή ενοικίου: Χιλιάδες Έλληνες θα πάρουν μπόνους! Ποιοι και πως θα το πάρουν!
Πα, 24 Απρ 2026 08:58
Ελλάδα: Ισχυρός σεισμός και 8 μετασεισμοί, πριν, από λίγο! Στο πόδι όλοι! “Μείνετε μακριά από…”
Πα, 24 Απρ 2026 08:51
Παρασκευή, 24 Απριλίου: Ξεθωριάζουν οι δυσκολίες! 3 ζώδια παίρνουν “διαβατήριο” καλής τύχης!
Πα, 24 Απρ 2026 00:09
Ελλάδα – Εθνική Οδός: Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο γνωστός άντρας που είχε στο πορτ μπακάζ ποσό που ζαλίζει
Πε, 23 Απρ 2026 23:57
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.