Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ανατροπή για τους συνταξιούχους! Οι συντάξεις Απριλίου και Νοεμβρίου θα…

Πα, 13 Φεβ 2026 09:27

Θρίλερ σε εξέλιξη στην Πιερία: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη της ιατροδικαστικής για τον 48χρονο – Έλειπαν δύο…

Πα, 13 Φεβ 2026 09:17

Πέθανε πρωταγωνιστής πασίγνωστου σίριαλ! Η “κατάρα” της σειράς που “χτύπησε” τους ηθοποιούς που έπαιξαν

Πα, 13 Φεβ 2026 00:25
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη:Περιέγραφε τα γεγονότα και λύγισε στον αέρα o Μανώλης Κωστίδης……

Δε, 14 Νοέ 2022 11:05 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σοκαρισμένη η Τουρκία από την μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (13.11.2022) στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης. Στο σημείο, όπου έχασαν την ζωή τους 6 άνθρωποι και άλλοι 81 τραυματίστηκαν, βρέθηκε σήμερα (14.11.2022) το πρωί ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος εξηγούσε σε ζωντανή μετάδοση σε ποιο σημείο της διάσημης λεωφόρου Ιστικλάλ, στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης, έγινε η έκρηξη. Ο Μανώλης Κωστίδης σημείωσε επίσης ότι εκεί υπήρχαν και κάποια παγκάκια, στα οποία καθόταν επί 45 λεπτά η γυναίκα με το παντελόνι παραλλαγής και την μαύρη μαντήλα που φέρεται να άφησε την βόμβα.

Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στάθηκε στο γεγονός ότι από το σημείο περνάει πολύς κόσμος, καθώς είναι ένας τουριστικός δρόμος. Έκανε λόγο για ένα τυφλό χτύπημα και σημείωσε ότι προβληματίζει ιδιαίτερα, καθώς στην Τουρκία πάνε χρόνια που δεν έχει γίνει κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα σε τουριστικό σημείο της Κωνσταντινούπολης.

Το κλίμα, όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, έχει αλλάξει πολύ και κυριαρχεί ο φόβος. Επανέλαβε μάλιστα ότι μια ώρα πριν την έκρηξη είχε περάσει με την οικογένεια του από το σημείο τη τραγωδίας.

Περιγράφοντας τα όσα ακολούθησαν της έκρηξης, κάποια στιγμή ο Μανώλης Κωστίδης «λύγισε» και έκανε μια μικρή παύση. Ήταν το σημείο όπου οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ υπενθύμισαν τις εικόνες με το καροτσάκι από το σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι η μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 3:30 το μεσημέρι της Κυριακής (13.11.2022) κοντά στη διάσημη λεωφόρο Ιστικλάλ και στην πλατεία Ταξίμ. Πρόκειται για έναν από τους πιο πολυσύχναστους τουριστικούς δρόμους της Κωνσταντινούπολης, με κάποιους να εκτιμούν ότι από εκεί περνά περίπου 1 εκατομμύριο κόσμος και τα Σαββατοκύριακα φτάνουν ακόμα τα 2 εκατομμύρια.

Η στιγμή της έκρηξης έχει καταγραφεί σε βίντεο, τα οποία ήδη κάνουν τον γύρο των social media. Στα στιγμιότυπα είναι επίσης εμφανές ότι μετά το συμβάν επικράτησε πανικός, καθώς στην περιοχή περπατούσαν αμέριμνοι πολλοί άνθρωποι.

«αέρα» γεγονότα Διάφορα έκρηξη Κωνσταντινούπολη:Περιέγραφε Κωστίδης…… Λύγισε Μανώλης στην στον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανατροπή για τους συνταξιούχους! Οι συντάξεις Απριλίου και Νοεμβρίου θα…
Πα, 13 Φεβ 2026 09:27
Θρίλερ σε εξέλιξη στην Πιερία: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη της ιατροδικαστικής για τον 48χρονο – Έλειπαν δύο…
Πα, 13 Φεβ 2026 09:17
Πέθανε πρωταγωνιστής πασίγνωστου σίριαλ! Η “κατάρα” της σειράς που “χτύπησε” τους ηθοποιούς που έπαιξαν
Πα, 13 Φεβ 2026 00:25
Αυτά είναι τα 3 ζώδια που στο σ@@ είναι “αστερίες”!
Πα, 13 Φεβ 2026 00:00
Φρίκη και ανατριχίλα! “Είναι άνθρωποι που δεν τραβούν την προσοχή” – Γέννησε και στη συνέχεια έβαλε…
Πε, 12 Φεβ 2026 22:17
Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτή είναι όλη η αλήθεια για την υγεία του – Γιατί δεν του δίνουν οι γιατροί εξιτήριο;
Πε, 12 Φεβ 2026 18:22
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.