Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θλίψη! Πέθανε η “Λωξάντρα”

Πε, 15 Οκτ 2026 14:08

Αυτά τα 3 ζώδια μπαίνουν σε μια πιο τυχερή περίοδο το επόμενο διάστημα – “Έρχονται” ευκαιρίες

Πε, 15 Οκτ 2026 13:31

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Σάλος με τις σαμπάνιες και το δείπνο που δεν πλήρωσε – Πόσο ήταν ο λογαριασμός

Πε, 15 Οκτ 2026 13:24
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Κακοκαιρία από απόψε με καταιγίδες, κεραυνούς και χαλάζι.Ποιες περιοχές θα χτυπήσει.

Πε, 1 Σεπ 2022 14:12 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Με βροχές και καταιγίδες κάνει ποδαρικό ο Σεπτέμβριος, με τη μισή χώρα να βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης σε κλοιό κακοκαιρίας. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ η κακοκαιρία που θα κρατήσει έως το Σάββατο και θα χτυπήσει κυρίως τη Βόρεια Ελλάδα, χαρακτηρίζεται από έντονες βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών αλλά και χαλαζοπτώσεις.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται επίσης στην Ήπειρο, ενώ την Παρασκευή θα επηρεαστεί και η Θεσσαλία.

Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ:
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης (01-09-2022) έως και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (03-09-2022) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

Από σήμερα το βράδυ (01-09-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.
Αύριο Παρασκευή (02-09-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Μακεδονία, από το μεσημέρι τη Θεσσαλία και έως αργά το απόγευμα το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο.
Το πρωί του Σαββάτου (03-09-2022) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, το βόρειο Αιγαίο και τη Θράκη και γρήγορα θα εξασθενήσουν.
Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή για έντονα φαινόμενα την Παρασκευή
Την προσοχή των πολιτών για την επικείμενη κακοκαιρία εφιστά και ο προγνώστης καιρού Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου:

Προσοχή στα κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα την Παρασκευή σε αρκετές περιοχές κυρίως της βόρειας Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης κατά πάσα πιθανότητα και της πόλης της Θεσσαλονίκης!

απόψε δελτίο Έκτακτο Καιρός κακοκαιρία καταιγίδες, κεραυνούς περιοχές χαλάζι.Ποιες χτυπήσει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη! Πέθανε η “Λωξάντρα”
Πε, 15 Οκτ 2026 14:08
Αυτά τα 3 ζώδια μπαίνουν σε μια πιο τυχερή περίοδο το επόμενο διάστημα – “Έρχονται” ευκαιρίες
Πε, 15 Οκτ 2026 13:31
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Σάλος με τις σαμπάνιες και το δείπνο που δεν πλήρωσε – Πόσο ήταν ο λογαριασμός
Πε, 15 Οκτ 2026 13:24
Αυτό ήθελε να πει η νοσηλεύτρια της Καρνεάδου στον Μαζωνάκη, πριν πεθάνει – Ίσως να σωζόταν
Πε, 15 Οκτ 2026 10:49
Αυτός είναι ο λόγος που η Βίσση έβαλε τον Κούστα στη θέση του Καρβέλα
Τε, 14 Οκτ 2026 20:23
Τηλεθέαση: Η ελληνική εκπομπή φαβορί που το κοινό “έριξε” από την πρώτη στην τέταρτη θέση
Τε, 14 Οκτ 2026 20:12
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.