Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μόλις μαθεύτηκε! Νεκρός ο πασίγνωστος ηθοποιός της Λάμψης…

Πε, 8 Ιαν 2026 23:28

Τα 5 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει πριν από το τέλος του 2026

Πε, 8 Ιαν 2026 21:37

Βόνιτσα: Θρίλερ σε εξέλιξη με μητέρα 3 ανήλικων παιδιών – Τι συνέβη με τον σύζυγό της;

Πε, 8 Ιαν 2026 21:32
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Κακοκαιρία από απόψε με καταιγίδες, κεραυνούς και χαλάζι.Ποιες περιοχές θα χτυπήσει.

Πε, 1 Σεπ 2022 14:12 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με βροχές και καταιγίδες κάνει ποδαρικό ο Σεπτέμβριος, με τη μισή χώρα να βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης σε κλοιό κακοκαιρίας. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ η κακοκαιρία που θα κρατήσει έως το Σάββατο και θα χτυπήσει κυρίως τη Βόρεια Ελλάδα, χαρακτηρίζεται από έντονες βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών αλλά και χαλαζοπτώσεις.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται επίσης στην Ήπειρο, ενώ την Παρασκευή θα επηρεαστεί και η Θεσσαλία.

Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ:
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης (01-09-2022) έως και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (03-09-2022) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

Από σήμερα το βράδυ (01-09-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.
Αύριο Παρασκευή (02-09-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Μακεδονία, από το μεσημέρι τη Θεσσαλία και έως αργά το απόγευμα το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο.
Το πρωί του Σαββάτου (03-09-2022) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, το βόρειο Αιγαίο και τη Θράκη και γρήγορα θα εξασθενήσουν.
Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή για έντονα φαινόμενα την Παρασκευή
Την προσοχή των πολιτών για την επικείμενη κακοκαιρία εφιστά και ο προγνώστης καιρού Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου:

Προσοχή στα κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα την Παρασκευή σε αρκετές περιοχές κυρίως της βόρειας Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης κατά πάσα πιθανότητα και της πόλης της Θεσσαλονίκης!

απόψε δελτίο Έκτακτο Καιρός κακοκαιρία καταιγίδες, κεραυνούς περιοχές χαλάζι.Ποιες χτυπήσει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μόλις μαθεύτηκε! Νεκρός ο πασίγνωστος ηθοποιός της Λάμψης…
Πε, 8 Ιαν 2026 23:28
Τα 5 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει πριν από το τέλος του 2026
Πε, 8 Ιαν 2026 21:37
Βόνιτσα: Θρίλερ σε εξέλιξη με μητέρα 3 ανήλικων παιδιών – Τι συνέβη με τον σύζυγό της;
Πε, 8 Ιαν 2026 21:32
Σοκαριστικό περιστατικό στην Αθήνα: Γυναίκα περπατούσε στον δρόμο και έξω από φαρμακείο ξαφνικά…
Πε, 8 Ιαν 2026 21:27
Προσοχή! Μεγάλη τηλεφωνική απάτη: Στην οθόνη του κινητού σας θα…
Πε, 8 Ιαν 2026 21:18
3 ζώδια που θα παραμείνουν ιδιαίτερα νέα, μέχρι τα βαθιά γεράματα
Πε, 8 Ιαν 2026 17:04
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.