Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πέμπτη, 30 Ιουλίου: 2 ζώδια θα πρωταγωνιστήσουν – Το ένα θα έχει μία οικονομική ευκαιρία και στο άλλο θα προκύψει οικονομική υποχρέωση

Τε, 29 Ιούλ 2026 23:13

Σύρος: Ανατριχιαστικό! H Βάγγυ ψέλλισε αυτή τη μία λέξη, πριν φύγει από τη ζωή

Τε, 29 Ιούλ 2026 22:05

Θλίψη! Έσβησε μία ακόμη λαϊκή τραγουδίστρια που άφησε το αποτύπωμά της στο ελληνικό τραγούδι

Τε, 29 Ιούλ 2026 20:20
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και κεραυνούς – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Τε, 20 Δεκ 2023 11:49 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Πρόσκαιρη αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, με βροχές, καταιγίδες και κεραυνούς.

Όπως αναφέρει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, ένα βαρομετρικό χαμηλό στο νοτιοδυτικό Ιόνιο, συνοδευόμενο από μέτωπο, κινείται ανατολικά και θα προκαλέσει πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (20-12-23) έως και τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης (21-12-23), με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις, αρχικά στα νότια και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Πιο αναλυτικά:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

α. Από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης (20-12-23) μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (21-12-23) στη νότια Κρήτη και πιθανώς στη νότια Πελοπόννησο.

β. Από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης (21-12-23) μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Σάμου – Ικαρίας) και τις ανατολικές Κυκλάδες και μέχρι το απόγευμα στα Δωδεκάνησα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, βροχοπτώσεις θα εκδηλωθούν από το απόγευμα της Τετάρτης 20/12 στο Νότιο Ιόνιο, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στο Ανατολικό Αιγαίο, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Πέμπτη 21/12 θα επεκταθούν στη Θεσσαλία, στο υπόλοιπο Αιγαίο και στα νότια τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης. Από το μεσημέρι της Πέμπτης 21/12 οι βροχές θα περιοριστούν στο Ανατολικό, Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, στην Κρήτη και στην Πελοπόννησο και θα εξασθενήσουν.

Καταιγίδες με πιθανότητα σποραδικών χαλαζοπτώσεων θα σημειωθούν στο Νότιο Ιόνιο, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στο Αιγαίο οι οποίες από το απόγευμα της Πέμπτης 21/12 θα περιοριστούν στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο.

Σε ότι αφορά την Αττική, βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το απόγευμα της Τετάρτης 20/12 έως το απόγευμα της Πέμπτης 21/12.

Δείτε το βίντεο – Αλλάζει πρόσκαιρα το σκηνικό του καιρού με βροχές και καταιγίδες


blog βροχές δελτίο Έκτακτο επηρεαστούν επιδείνωσης θα ισχυρές και Καιρός καιρού. καταιγίδες, κεραυνούς με περιοχές Ποιες
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέμπτη, 30 Ιουλίου: 2 ζώδια θα πρωταγωνιστήσουν – Το ένα θα έχει μία οικονομική ευκαιρία και στο άλλο θα προκύψει οικονομική υποχρέωση
Τε, 29 Ιούλ 2026 23:13
Σύρος: Ανατριχιαστικό! H Βάγγυ ψέλλισε αυτή τη μία λέξη, πριν φύγει από τη ζωή
Τε, 29 Ιούλ 2026 22:05
Θλίψη! Έσβησε μία ακόμη λαϊκή τραγουδίστρια που άφησε το αποτύπωμά της στο ελληνικό τραγούδι
Τε, 29 Ιούλ 2026 20:20
Βόλος: Το παιχνίδι του 6χρονου στο πάρκο εξελίχθηκε σε απόλυτο εφιάλτη – Φρίκη…
Τε, 29 Ιούλ 2026 20:13
Στο επείγοντα νοσοκομείου ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη
Τε, 29 Ιούλ 2026 20:09
Ανείπωτη τραγωδία – 2 νεκροί από τη φωτιά που μαίνεται στην Κρήτη
Τε, 29 Ιούλ 2026 17:13
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.