Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θρίλερ στο Ηράκλειο: Ραγδαίες εξελίξεις για την εξαφάνιση του 33χρονου γιατρού – Το νέο στοιχείο που αλλάζει τα δεδομένα

Δε, 15 Δεκ 2025 14:27

Συνταξιούχοι: Τα τέσσερα «δώρα» που θα πάρουν την Πρωτοχρονιά – Τι έρχεται…

Δε, 15 Δεκ 2025 12:57

Τα 4 ζώδια που θα εκπλήξουν τους πάντες το 2026

Δε, 15 Δεκ 2025 12:52
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έκτακτο δελτίο καιρού.Ποιες περιοχές θα πληγούν από τις ισχυρές βροχές.

Δε, 22 Νοέ 2021 10:00 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Lightnings strike in the sea off the shore of Artemida, Greece, Greece, June 23, 2020. REUTERS/Vassilis Triandafyllou

Χαλάει ο καιρός τις επόμενες ώρες. Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης εξέδωσε η ΕΜΥ.
Αλλάζει απότομα ο καιρός σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου ,μετά το «ανοιξιάτικο» Σαββατοκύριακο, με την ΕΜΥ να προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης.

 

Η επιδείνωση θα ξεκινήσει περίπου από το μεσημέρι και από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

 

Πιο αναλυτικά:

1. Σήμερα Δευτέρα (22-11-2021) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν τα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία την Ήπειρο, τη δυτική Στερέα και τη δυτική Πελοπόννησο.

2. Αύριο Τρίτη (23-11-2021) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στις προαναφερθείσες περιοχές και θα επεκταθούν, από τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και μετά το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα.

 

Από το απόγευμα τα ισχυρά φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν, αλλά θα επηρεάσουν πρόσκαιρα την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και πιθανώς τη νύχτα την Αττική.

 

3. Την Τετάρτη (24-11-2021) τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν.

4. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός στη χώρα θα παρουσιάσει και νέα επιδείνωση την Παρασκευή (26-11-2021).

Μαρουσάκης: Διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Νωρίτερα σήμερα ο μετεωρολόγος του Open Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιούσε για διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας που θα ξεκινήσουν από σήμερα και θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας με συνεχή σκαμπανεβάσματα.

 

Αυτό θα συμβεί πλέον καθώς το πεδίο υψηλών πιέσεων στα Βαλκάνια που σκέπαζε την Ελλάδα σαν ομπρέλα προστασίας εμποδίζοντας τα βαρομετρικά χαμηλά της Μεσογείου να κινηθούν πιο ανατολικά «έσπασε» και έτσι οι συννεφιές από την περιοχή της Ιταλίας χάραξαν ρώτα για την περιοχή μας.

 

Αναφορικά με την θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη δεν θα έχουμε μεγάλη αλλαγή, έπειτα όμως η διαφορά θα γίνει αισθητή καθώς θα έρθουν από τα βόρεια ψυχρές αέριες μάζες και οι άνεμοι θα γυρίζουν σε βοριάδες.

βροχές δελτίο Έκτακτο ισχυρές Καιρός καιρού.Ποιες περιοχές πληγούν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίλερ στο Ηράκλειο: Ραγδαίες εξελίξεις για την εξαφάνιση του 33χρονου γιατρού – Το νέο στοιχείο που αλλάζει τα δεδομένα
Δε, 15 Δεκ 2025 14:27
Συνταξιούχοι: Τα τέσσερα «δώρα» που θα πάρουν την Πρωτοχρονιά – Τι έρχεται…
Δε, 15 Δεκ 2025 12:57
Τα 4 ζώδια που θα εκπλήξουν τους πάντες το 2026
Δε, 15 Δεκ 2025 12:52
Πόσο σοβαρή είναι η παραλλαγή H3N2 της “σούπερ γρίπης”; – Πώς θα καταλάβουμε ότι την κολλήσαμε; – Τα συμπτώματα
Δε, 15 Δεκ 2025 11:54
Τα 3 πιο τυχερά ζώδια του 2026 – Το σύμπαν τους ανοίγει κλειστούς δρόμους…
Δε, 15 Δεκ 2025 09:09
Παγκόσμιο σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο! Νεκρός μαζί με τη σύζυγό του στο σπίτι ο πασίγνωστος…
Δε, 15 Δεκ 2025 08:36
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.