Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

5 λάθη που κάνουν οι άντρες με τον γυναικείο o@@@@@

Πε, 1 Ιαν 2026 21:20

Σε αυτά τα 3 ζώδια, το 2026 θα φέρει απρόσμενα πολλά χρήματα

Πε, 1 Ιαν 2026 21:14

Πρωτοχρονιάτικη τραγωδία! Η στιγμή που ο κόσμος τρέχει με πανικό, ουρλιάζοντας, να σωθεί από τη φωτιά στο ρεβεγιόν (Βίντεο σοκ)

Πε, 1 Ιαν 2026 21:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έκτακτο δελτίο καιρού.Ποιες περιοχές θα πληγούν από τις ισχυρές βροχές.

Δε, 22 Νοέ 2021 10:00 Καιρός
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Lightnings strike in the sea off the shore of Artemida, Greece, Greece, June 23, 2020. REUTERS/Vassilis Triandafyllou

Χαλάει ο καιρός τις επόμενες ώρες. Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης εξέδωσε η ΕΜΥ.
Αλλάζει απότομα ο καιρός σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου ,μετά το «ανοιξιάτικο» Σαββατοκύριακο, με την ΕΜΥ να προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης.

 

Η επιδείνωση θα ξεκινήσει περίπου από το μεσημέρι και από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

 

Πιο αναλυτικά:

1. Σήμερα Δευτέρα (22-11-2021) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν τα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία την Ήπειρο, τη δυτική Στερέα και τη δυτική Πελοπόννησο.

2. Αύριο Τρίτη (23-11-2021) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα στις προαναφερθείσες περιοχές και θα επεκταθούν, από τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και μετά το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα.

 

Από το απόγευμα τα ισχυρά φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν, αλλά θα επηρεάσουν πρόσκαιρα την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και πιθανώς τη νύχτα την Αττική.

 

3. Την Τετάρτη (24-11-2021) τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν.

4. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός στη χώρα θα παρουσιάσει και νέα επιδείνωση την Παρασκευή (26-11-2021).

Μαρουσάκης: Διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Νωρίτερα σήμερα ο μετεωρολόγος του Open Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιούσε για διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας που θα ξεκινήσουν από σήμερα και θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας με συνεχή σκαμπανεβάσματα.

 

Αυτό θα συμβεί πλέον καθώς το πεδίο υψηλών πιέσεων στα Βαλκάνια που σκέπαζε την Ελλάδα σαν ομπρέλα προστασίας εμποδίζοντας τα βαρομετρικά χαμηλά της Μεσογείου να κινηθούν πιο ανατολικά «έσπασε» και έτσι οι συννεφιές από την περιοχή της Ιταλίας χάραξαν ρώτα για την περιοχή μας.

 

Αναφορικά με την θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη δεν θα έχουμε μεγάλη αλλαγή, έπειτα όμως η διαφορά θα γίνει αισθητή καθώς θα έρθουν από τα βόρεια ψυχρές αέριες μάζες και οι άνεμοι θα γυρίζουν σε βοριάδες.

βροχές δελτίο Έκτακτο ισχυρές Καιρός καιρού.Ποιες περιοχές πληγούν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5 λάθη που κάνουν οι άντρες με τον γυναικείο o@@@@@
Πε, 1 Ιαν 2026 21:20
Σε αυτά τα 3 ζώδια, το 2026 θα φέρει απρόσμενα πολλά χρήματα
Πε, 1 Ιαν 2026 21:14
Πρωτοχρονιάτικη τραγωδία! Η στιγμή που ο κόσμος τρέχει με πανικό, ουρλιάζοντας, να σωθεί από τη φωτιά στο ρεβεγιόν (Βίντεο σοκ)
Πε, 1 Ιαν 2026 21:05
Σοκαριστικό περιστατικό στην Πρέβεζα με 16χρονο – Χαροπαλεύει! – Είδε πουλιά στην αυλή του σπιτιού
Πε, 1 Ιαν 2026 20:56
Πέθανε ο Έλληνας επιχειρηματίας της πασίγνωστης εταιρείας αναψυκτικών και…
Πε, 1 Ιαν 2026 18:02
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο – Αυτό προκάλεσε την ανείπωτη τραγωδία στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν – Ποιοι είναι ανάμεσα στα θύματα
Πε, 1 Ιαν 2026 13:49
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.