Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: Γιατί όλοι μιλάνε ξαφνικά για ένα βίντεο κλιπ του 2023; Ήταν προφητικό; – Ανατριχιαστικές συμπτώσεις

Δε, 14 Σεπ 2026 01:04

“Έλυσε” τη σιωπή του ο ταξιτζής του Μαζωνάκη και είπε την αλήθεια (Βίντεο)

Κυ, 13 Σεπ 2026 22:24

Μαζωνάκης: Ράκος η αδελφή του, Βάσω, στην εκκλησία – Σπάραζε η Μαρία και ο πατέρας του (Βίντεο)

Κυ, 13 Σεπ 2026 20:20
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έκτακτο επίδομα:Οι ανακοινώσεις και οι δικαιούχοι.Ποια θα είναι τα κριτήρια.

Πα, 4 Μαρ 2022 09:55 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Το κύμα ακρίβειας «χτυπά» τα νοικοκυριά και η κυβέρνηση ετοιμάζεται να χορηγήσει ένα έκτακτο επίδομα στους οικονομικά ασθενέστερους, μια «επιταγή ακρίβειας», όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη χθεσινή του συνέντευξη στον Alpha.

Οι οριστικές αποφάσεις για το έκτακτο επίδομα θα ληφθούν μέσα στον Μάρτιο, όταν θα υπάρχει πιο καθαρή εικόνα για το δημοσιονομικό χώρο με τον πρωθυπουργό να διευκρινίζει ότι οι εξαγγελίες θα αφορούν τους πιο αδύναμους.

«Πρόκειται για μία έκτακτη ενίσχυση, μία, να το πούμε, επιταγή ακρίβειας, ένας τρόπος αντιμετώπισης, ένα έκτακτο βοήθημα για να αντιμετωπίσουμε την ακρίβεια αυτόν τον καιρό», είπε ο Πρωθυπουργός.

Οι δικαιούχοι για το έκτακτο επίδομα
Χιλιάδες θα είναι τα νοικοκυριά που αναμένεται να λάβουν την «επιταγή ακρίβειας» με το ποσό του επιδόματος – όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες – να φθάνει έως τα 300 ευρώ.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται χαμηλοσυνταξιούχοι, τα νοικοκυριά που λαμβάνουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, οι άνεργοι. Τα κριτήρια είναι δεδομένο ότι θα είναι περιουσιακά και εισοδηματικά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη στόχευση.

Ωστόσο, όλα μπορεί να ανατραπούν μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία καθώς πρέπει να γίνει ο πρώτος απολογισμός των επιπτώσεων στην πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού.

«Ό,τι περνάει από το χέρι μου για τη στήριξη των νοικοκυριών»
Αναφερόμενος στην ακρίβεια ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «είναι παγκόσμιο φαινόμενο και μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα υποστούμε και εμείς στην Ελλάδα συνέπειες. Και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να περιορίσουμε τις αρνητικές τους επιπτώσεις».

Και επίσης σημείωσε «θέλω να γνωρίζουν οι Έλληνες πολίτες ότι θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να στηρίξω νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Ό,τι μας επιτρέπεται στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας θα γίνει για να στηρίξουμε την ελληνική κοινωνία σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Από εκεί και πέρα, όμως, όταν μιλάμε για τέτοιου είδους αναταραχές στις παγκόσμιες αγορές είναι – όπως σας είπα – προφανές ότι θα υπάρχουν συνέπειες που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας».

«Είναι ανακοινώσεις. Διάφορα δικαιούχοι.Ποια Έκτακτο επίδομα:Οι κριτήρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: Γιατί όλοι μιλάνε ξαφνικά για ένα βίντεο κλιπ του 2023; Ήταν προφητικό; – Ανατριχιαστικές συμπτώσεις
Δε, 14 Σεπ 2026 01:04
“Έλυσε” τη σιωπή του ο ταξιτζής του Μαζωνάκη και είπε την αλήθεια (Βίντεο)
Κυ, 13 Σεπ 2026 22:24
Μαζωνάκης: Ράκος η αδελφή του, Βάσω, στην εκκλησία – Σπάραζε η Μαρία και ο πατέρας του (Βίντεο)
Κυ, 13 Σεπ 2026 20:20
Μαζωνάκης: Συγκινητικές στιγμές έξω από την εκκλησία – Κόσμος στα μπαλκόνια και στους δρόμους κλαίει και τραγουδάει “Ώρες μικρές”
Κυ, 13 Σεπ 2026 19:03
Δεν είναι μόνο ο Μαζωνάκης! Άλλος ένας θάνατος γνωστής Ελληνίδας σε ιατρείο που συγκλόνισε το πανελλήνιο
Κυ, 13 Σεπ 2026 16:54
14-20/9: Η τύχη χαμογελά σε 3 ζώδια – Το Σύμπαν τους φέρνει αφθονία και δεύτερες ευκαιρίες
Κυ, 13 Σεπ 2026 14:51
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.