Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρίκη! Πασίγνωστη Ελληνίδα κατήγγειλε τον πρώην της για α@@@@ σε βάρος της κόρης της – Αποκαλύψεις σοκ!

Πα, 5 Ιούν 2026 23:24

Αυτά είναι τα 4 σύνολα που φοράνε οι κομψές γυναίκες στις ζέστες! Τις κολακεύουν όλες!

Πα, 5 Ιούν 2026 23:19

Ζώδια 06/06: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν την ανατροπή το Σάββατο! Το Σύμπαν τους τα φέρνει όλα στο φως!

Πα, 5 Ιούν 2026 23:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ελασσόνα:Πρωτοφανές περιστατικό.Μητέρα γέννησε στην μπανιέρα και της έθαψαν το βρέφος στα χωράφια.

Πα, 10 Μαρ 2023 08:39 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένα μακάβριο περιστατικό ,που ξεπερνά κάθε λογική ,εκτυλίχθηκε στο χωριό Καλύβια ,στην περιοχή της Ελασσόνας ,με θύμα ένα βρέφος.

Το άτυχο νεογνό ,που μέτρησε ελάχιστες στιγμές ζωής ,από την κοιλιά της μητέρας του ,βρέθηκε θαμμένο στα χωράφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “mediapress.gr” ,η 38χρονη μητέρα ,αφού γέννησε το παιδί της ,στο μπανιο του σπιτιού της , εν συνεχεία το πέταξε στα σκουπίδια.

Η εγκυμοσύνη της , που ήταν ανεπιθύμητη ,τόσο από την ίδια , όσο και από το οικογενειακό της περιβάλλον το οποίο φοβήθηκε , την κατακραυγή της κλειστής κοινωνίας του χωριού ,για την απόκτηση ενός παιδιού εκτός γάμου ,τους οδήγησε στην απόφαση ,όχι μόνο να το πετάξουν στα σκουπίδια ,αλλά να το θάψουν στα χωράφια ,ώστε να εξαφανίσουν κάθε απόδειξη ερχομού και ύπαρξης του στη ζωή.

Τα αδέρφια της 38χρονης λεχώνας ,43 και 41ετών ,φέρονται να πήραν το νεογνό από τα σκουπίδια ,όπου το είχε πετάξει προηγουμένως η μητέρα και να το θάβουν σ’ ένα χωράφι έξω από το χωριό.

Η 38χρονη γυναίκα ,γεννώντας με αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο ,μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της ,έπαθε σηψαιμία και οι πόνοι την οδήγησαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.

Η αδυναμία της ,να δικαιολογήσει στους γιατρούς ,την απουσία του βρέφους ,οδήγησε τους γιατρούς σε υποψίες ,οι οποίοι και κάλεσαν την αστυνομία.

Αργά χθες το βράδυ ,μετά από αναζήτηση των αρχών ,συγγενικών προσώπων της 38χρονης ,συνελήφθησαν τα αδέρφια της ,ενώ το βρέφος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο.

«Στα αστυνομικά βρέφος γέννησε έθαψαν Ελασσόνα:Πρωτοφανές και μπανιέρα περιστατικό:Μητέρα στην της χωράφια
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη! Πασίγνωστη Ελληνίδα κατήγγειλε τον πρώην της για α@@@@ σε βάρος της κόρης της – Αποκαλύψεις σοκ!
Πα, 5 Ιούν 2026 23:24
Αυτά είναι τα 4 σύνολα που φοράνε οι κομψές γυναίκες στις ζέστες! Τις κολακεύουν όλες!
Πα, 5 Ιούν 2026 23:19
Ζώδια 06/06: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν την ανατροπή το Σάββατο! Το Σύμπαν τους τα φέρνει όλα στο φως!
Πα, 5 Ιούν 2026 23:11
Η στιγμή που συλλαμβάνουν την Έλενα Τοπαλίδου – ” Πήγε στην τ@@@@@ και..”
Πα, 5 Ιούν 2026 23:05
Θλίψη στον πολιτικό κόσμο! Πέθανε ο εμβληματικός Έλληνας υπουργός…
Πα, 5 Ιούν 2026 19:44
Ιούνιος: “Έρχονται” ραγδαίες εξελίξεις για αυτά τα 3 ζώδια! Το παρελθόν τους “χτυπάει” την πόρτα
Πα, 5 Ιούν 2026 13:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.