Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αθήνα: Μεγάλη απατεωνιά με Airbnb! Η κομπίνα 40χρονου που του “χάρισε” 630.000 ευρώ

Κυ, 1 Φεβ 2026 00:27

Iερά Οδός: Σοκαριστικό βίντεο με γνωστό μπασκετμπολίστα που οδηγούσε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου

Σα, 31 Ιαν 2026 22:34

Πέθανε ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ…

Σα, 31 Ιαν 2026 20:17
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ελασσόνα:Πρωτοφανές περιστατικό.Μητέρα γέννησε στην μπανιέρα και της έθαψαν το βρέφος στα χωράφια.

Πα, 10 Μαρ 2023 08:39 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένα μακάβριο περιστατικό ,που ξεπερνά κάθε λογική ,εκτυλίχθηκε στο χωριό Καλύβια ,στην περιοχή της Ελασσόνας ,με θύμα ένα βρέφος.

Το άτυχο νεογνό ,που μέτρησε ελάχιστες στιγμές ζωής ,από την κοιλιά της μητέρας του ,βρέθηκε θαμμένο στα χωράφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “mediapress.gr” ,η 38χρονη μητέρα ,αφού γέννησε το παιδί της ,στο μπανιο του σπιτιού της , εν συνεχεία το πέταξε στα σκουπίδια.

Η εγκυμοσύνη της , που ήταν ανεπιθύμητη ,τόσο από την ίδια , όσο και από το οικογενειακό της περιβάλλον το οποίο φοβήθηκε , την κατακραυγή της κλειστής κοινωνίας του χωριού ,για την απόκτηση ενός παιδιού εκτός γάμου ,τους οδήγησε στην απόφαση ,όχι μόνο να το πετάξουν στα σκουπίδια ,αλλά να το θάψουν στα χωράφια ,ώστε να εξαφανίσουν κάθε απόδειξη ερχομού και ύπαρξης του στη ζωή.

Τα αδέρφια της 38χρονης λεχώνας ,43 και 41ετών ,φέρονται να πήραν το νεογνό από τα σκουπίδια ,όπου το είχε πετάξει προηγουμένως η μητέρα και να το θάβουν σ’ ένα χωράφι έξω από το χωριό.

Η 38χρονη γυναίκα ,γεννώντας με αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο ,μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της ,έπαθε σηψαιμία και οι πόνοι την οδήγησαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.

Η αδυναμία της ,να δικαιολογήσει στους γιατρούς ,την απουσία του βρέφους ,οδήγησε τους γιατρούς σε υποψίες ,οι οποίοι και κάλεσαν την αστυνομία.

Αργά χθες το βράδυ ,μετά από αναζήτηση των αρχών ,συγγενικών προσώπων της 38χρονης ,συνελήφθησαν τα αδέρφια της ,ενώ το βρέφος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο.

«Στα αστυνομικά βρέφος γέννησε έθαψαν Ελασσόνα:Πρωτοφανές και μπανιέρα περιστατικό:Μητέρα στην της χωράφια
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθήνα: Μεγάλη απατεωνιά με Airbnb! Η κομπίνα 40χρονου που του “χάρισε” 630.000 ευρώ
Κυ, 1 Φεβ 2026 00:27
Iερά Οδός: Σοκαριστικό βίντεο με γνωστό μπασκετμπολίστα που οδηγούσε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου
Σα, 31 Ιαν 2026 22:34
Πέθανε ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ…
Σα, 31 Ιαν 2026 20:17
Τρία ζώδια που θα νιώσουν μεγάλες αλλαγές από 1η Φεβρουαρίου!
Σα, 31 Ιαν 2026 19:50
Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός είναι ζευγάρι με μελαχρινή καλλονή! – Ο σύντροφός της ούρλιαζε στα καμαρίνια, όταν τις είδε να…
Σα, 31 Ιαν 2026 15:15
Αυτά τα δύο ζώδια πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά από εδώ και στο εξής! – Το 2026 θα τους βγάλει το λάδι!
Σα, 31 Ιαν 2026 13:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.