Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τελευταία εβδομάδα Φεβρουαρίου: Σε 2 ημέρες αυτά τα ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με το παρελθόν!

Τρ, 24 Φεβ 2026 12:52

Νεκρός πρωταγωνιστής πασίγνωστης σειράς! Φρικτό το τέλος του…

Τρ, 24 Φεβ 2026 10:02

Ελλάδα – Έκτακτο – Πανικός! Καραμπόλα 7 αυτοκινήτων στο ύψος της…

Τρ, 24 Φεβ 2026 09:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έλενα Παπαρίζου:Η δημόσια συγγνώμη της τραγουδίστριας.

Κυ, 26 Μαρ 2023 19:37 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μέσω skype , η Έλενα Παπαρίζου , μίλησε στο “Καλύτερα δε γίνεται” ,θέλοντας να δώσει εξηγήσεις , για τη δήλωση που έκανε τις προηγούμενες μέρες , σε ραδιοφωνικό σταθμό ,περί “άφυλων” παιδιών.

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συνέντευξη, μέσα στην οποία ρωτήθηκα πολλά πράγματα. Μιλούσα πολύ γρήγορα. Σκέφτομαι σουηδικά και τα μεταφράζω στα ελληνικά και πολλές φορές κάνω λάθος μετάφραση. Δεν έχω δεχτεί και τα καλύτερα σχόλια και επίσης δεν έχω ασχοληθεί εγώ η ίδια να απαντήσω μέσα από τα social media, δεν θεωρούσα ότι ήταν σωστό. Πήγα σε μια συνέντευξη και ρωτήθηκα πράγματα. Σκέφτηκα πάρα πολύ γρήγορα και έκανα λάθος μετάφραση. Αν έχω στεναχωρήσει κάποιον, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη. Μπορώ να το κάνω αυτό γιατί είμαι άνθρωπος», είπε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα Παπαρίζου είπε στη συνέχεια: «Τα παιδιά δεν γεννιούνται άφυλα αλλά γεννιούνται και δεν ξέρουν την προτίμησή τους και τι φυλετική συνείδηση έχουν. Όλα τα πράγματα έχουν να κάνουν με το DNA, με το περιβάλλον, τις προτιμήσεις. Οφείλω να πω, επίσης, επειδή είμαι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unicef, ασχολούμαι μόνο με τα παιδιά, τα αγαπάω πολύ και δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν. Να μη δώσουμε συνέχεια σε αυτή τη κουβέντα. Η ουσία είναι ότι αγαπάμε αλλήλους».

Κλείνοντας, η Έλενα Παπαρίζου ανέφερε: «Δεν ήθελα να στεναχωρήσω κανένα παιδί. Με κάνετε και νιώθω λιγότερο άσχημα, έχω στεναχωρηθεί πολύ τις τελευταίες ημέρες. Δεν κοιτάω ποτέ πίσω, κοιτάω τι μου συμβαίνει σήμερα. Στέκομαι στο σήμερα για αυτό και αγωνίζομαι να γίνω καλύτερος άνθρωπος και καλλιτέχνης».



δημόσια Διάφορα Έλενα Παπαρίζου:Η συγγνώμη της τραγουδίστριας
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τελευταία εβδομάδα Φεβρουαρίου: Σε 2 ημέρες αυτά τα ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με το παρελθόν!
Τρ, 24 Φεβ 2026 12:52
Νεκρός πρωταγωνιστής πασίγνωστης σειράς! Φρικτό το τέλος του…
Τρ, 24 Φεβ 2026 10:02
Ελλάδα – Έκτακτο – Πανικός! Καραμπόλα 7 αυτοκινήτων στο ύψος της…
Τρ, 24 Φεβ 2026 09:58
Ελλάδα: Αυτή η σειρά έκανε πάταγο και ρεκόρ τηλεθέασης – Το επεισόδιο της έφτασε στο 58,4%
Τρ, 24 Φεβ 2026 08:37
Κηφισός: Θρίλερ σε εξέλιξη! Ανατριχιαστικά όσα συνέβησαν! Πήγε στην πεζογέφυρα και…
Τρ, 24 Φεβ 2026 08:34
Ελλάδα – Χειροπέδες σε γνωστό μάνατζερ! – Σκηνή βγαλμένη από ταινία στον δρόμο…
Τρ, 24 Φεβ 2026 08:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.