Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η σπάνια μπλε Πανσέληνος στις 31 Μαΐου φέρνει ξεκαθαρίσματα: Ποια ζώδια αλλάζουν πορεία ζωής;

Πα, 29 Μάι 2026 18:50

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2026: Μαθητής είχε αντιρρήσεις για τα θέματα – «Ποια μοναξιά; Οι ηλικιωμένοι βγαίνουν, παίζουν τάβλι στα ΚΑΠΗ»

Πα, 29 Μάι 2026 18:17

Βόλος: Ανείπωτη τραγωδία για μαθήτρια που έδινε πανελλήνιες – Άσχημο παιχνίδι της μοίρας…

Πα, 29 Μάι 2026 14:48
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ελένη Μενεγάκη:Έχασα το μωρό μου στον τρίτο μήνα.Δεν μπορούσα να το μοιραστώ με κάποιον.

Τε, 15 Δεκ 2021 16:02 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Θρηνούσα, δεν μπορούσα να το μοιραστώ με κάποιον» αναφέρει η παρουσιάστρια

Το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου, με αφορμή την κουβέντα για το θάνατο του πατέρα της Μαρίας Κίτσου στην «Ελένη», η οικοδέσποινα της εκπομπής θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές και συνεργάτες της την τραυματική εμπειρία της με μία εγκυμοσύνη της.

 

Όπως εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη, στον τρίτο μήνα της κύησης έχασε το μωρό της.

 

Η όμορφη παρουσιάστρια, η οποία στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δύο αποβολές της, θυμάται τις δύσκολες που βίωσε και εξηγεί τον λόγο που μετέπειτα απέφευγε να κάνει λόγο για τις εγκυμοσύνες της. Ουσιαστικά φοβόταν μην παρουσιάσει πάλι κάποια επιπλοκή, η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα το μωράκι να πεθάνει.

«Άκου, έχω πενθήσει για άλλα πράγματα. Ήμουν σε ξεκίνημα εγκυμοσύνης τριών μηνών, δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη και το συζητάω. Είναι γνωστό και έγινε πολλά χρόνια πριν. Ήταν πολύ θλιβερό για εμένα, θυμάμαι και τη μέρα, ήταν του Αγίου Βαλεντίνου. Κι, όμως, πήγα στο νοσοκομείο δίπλα, στα πλατό τότε του ΑΝΤ1 στο Μαρούσι.

 

Ήμουν ερείπιο ψυχολογικά, θρηνούσα πραγματικά. Αλλά έπρεπε να είμαι εκεί. Δεν μπορούσα να το μοιραστώ με κάποιον, γιατί κανείς δεν ήξερε τι μου συμβαίνει, ούτε καν ότι ήμουν έγκυος. Μου ήταν τρομερά δύσκολο. Φαντάζομαι ότι θα μου ήταν ακόμα πιο δύσκολο αν με ρωτάγανε όλοι τι έχω. Εγώ τώρα σαν χαρακτήρας! Ο κάθε άνθρωπος είναι αλλιώς. Ίσως για αυτό και δεν μοιραζόμουν πράγματα για εγκυμοσύνες, ειδικά, όταν αισθανόμουν ότι μάλλον είμαστε σε έναν πιο ασφαλή δρόμο γιατί φοβόμουν. Εγώ. Άλλος μπορεί να νιώθει καλύτερα όταν το συζητάει.

 

Μπορεί όταν το συζητάς, να σε πληγώνει πιο πολύ. Να μην σε αφήνει να φύγει το μυαλό σου» σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη κάποιον Μενεγάκη:Έχασα μήνα.Δεν μοιραστώ μπορούσα μωρό στον τρίτο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η σπάνια μπλε Πανσέληνος στις 31 Μαΐου φέρνει ξεκαθαρίσματα: Ποια ζώδια αλλάζουν πορεία ζωής;
Πα, 29 Μάι 2026 18:50
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2026: Μαθητής είχε αντιρρήσεις για τα θέματα – «Ποια μοναξιά; Οι ηλικιωμένοι βγαίνουν, παίζουν τάβλι στα ΚΑΠΗ»
Πα, 29 Μάι 2026 18:17
Βόλος: Ανείπωτη τραγωδία για μαθήτρια που έδινε πανελλήνιες – Άσχημο παιχνίδι της μοίρας…
Πα, 29 Μάι 2026 14:48
Αυτά τα 4 ζώδια μπαίνουν σε τροχιά τύχης και αφθονίας! Το Σύμπαν τους ανταμείβει πλουσιοπάροχα…
Πα, 29 Μάι 2026 14:35
Ελλάδα: Αρχαία τραγωδία με διευθυντή δημοτικού σχολείου – Δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ στους μαθητές του…
Πα, 29 Μάι 2026 14:33
Μεγάλη φωτιά σε βιοτεχνία
Πα, 29 Μάι 2026 11:22
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.