Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: Το άγνωστο οικογενειακό δράμα που σόκαρε την 56χρονη γιατρό – Οι συγχωριανοί και ο γιατρός

Σα, 26 Σεπ 2026 13:00

Ρούλα Πισπιρίγκου: Διαγνώστηκε με σοβαρή ασθένεια;

Σα, 26 Σεπ 2026 12:52

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό με γειτόνισσες – Το ακούσαμε κι αυτό

Σα, 26 Σεπ 2026 12:48
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ελένη Μενεγάκη:Η δημόσια συγγνώμη στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Τρ, 4 Απρ 2023 16:14 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου , Χριστιάνα Μπέτα , πραγματοποίησε έκθεση ζωγραφικής με τους πίνακες της , στο Παλλάς.

Η Ελένη Μενεγάκη όμως , αν και η εκπομπή έκανε ρεπορτάζ για το θέμα , δεν γνώριζε για τη συγκεκριμένη έκθεση ,  με αποτέλεσμα να μη δώσει το παρών της.

Αυτό την έκανε να αισθανθεί άσχημα , με αποτέλεσμα να απολογηθεί δημόσια , στην κουμπάρα και επί σειρά ετών φίλη της Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Ομολογώ ότι δεν το ήξερα. Λείπει και η Ελένη και δεν έχω αρχισυντάκτη, οπότε τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως τα θέλω. Το είδα το πρωί και είπα “και δεν είμαι εκεί, και τηλέφωνο δεν πήρα και πόσο γαϊδούρα θα με λένε και δίκιο θα έχουν”. Που να φανταστούν ότι εγώ δεν το ήξερα. Θα ήμουν εκεί και γιατί τους αγαπάω και γιατί κατανοώ όλες τις προσπάθειες των νέων παιδιών να ανοίξουν τα φτερά τους», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Ήθελα να είμαι εκεί, αλλά δεν είχα ιδέα. Ζητώ συγγνώμη από τη φίλη μου τη Νατάσα, εννοείται και από τη Χριστιάνα. Δεν το ήξερα και είμαι σε μια εκπομπή που το ήξερε, έχω και θέμα, έχω και ρεπορτάζ, αλλά δεν το ήξερα. Ήξερα ότι έχουμε μια Νατάσα, αλλά δεν ρώτησα για ποιο πράγμα. Ήθελα να το πω δημόσια γιατί είναι από αυτά που νιώθω άσχημα. Σε όλα τα νέα παιδιά που ξέρω τους γονείς τους θέλω με έναν τρόπο να είμαι κοντά».

Κλείνοντας, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Καλά, εγώ με τη Νατάσα δεν έχουμε παρεξηγήσεις. Μπορεί να κάνουμε να μιλήσουμε έξι μήνες, αλλά όταν θα μιλήσουμε θα είναι σαν να μιλάγαμε χθες το βράδυ. Είναι λυμένο αυτό μεταξύ μας, όσα χρόνια γνωριζόμαστε, πάνω από 25».



δημόσια Ελένη Θεοδωρίδου Μενεγάκη:Η Νατάσα στη συγγνώμη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: Το άγνωστο οικογενειακό δράμα που σόκαρε την 56χρονη γιατρό – Οι συγχωριανοί και ο γιατρός
Σα, 26 Σεπ 2026 13:00
Ρούλα Πισπιρίγκου: Διαγνώστηκε με σοβαρή ασθένεια;
Σα, 26 Σεπ 2026 12:52
Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό με γειτόνισσες – Το ακούσαμε κι αυτό
Σα, 26 Σεπ 2026 12:48
Μαρίνα Μεμουσάι, πρώην παίκτρια του The Voice: «Δεν θέλω ούτε ευρώ από την περιουσία του Γιώργου Μαζωνάκη»
Σα, 26 Σεπ 2026 10:16
Μετά από οκτώ χρόνια αυτά τα ζώδια ξαναβρίσκουν τον εαυτό τους – Κλείνουν έναν μεγάλο κύκλο δοκιμασιών
Σα, 26 Σεπ 2026 10:11
Νοέμβριος: Aλλαγές στις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων – Η ημέρα “κλειδί”
Σα, 26 Σεπ 2026 10:08
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.