Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μακιγιάζ μετά τα 60 – Τα 7 τρικ που ανανεώνουν την εμφάνιση στη στιγμή! Κάνουν εφέ λίφτινγκ και χαρίζουν χρόνια!

Πα, 6 Μαρ 2026 22:23

Καλαμαράκια: Αυτό είναι το μυστικό υλικό που τα κάνει σούπερ τραγανά!

Πα, 6 Μαρ 2026 22:17

Έκτακτο – Σοκαριστικό περιστατικό έξω από τη ΓΑΔΑ: Όσα τους έλεγε ήταν αληθινά! Μέσα στο σακίδιο του και στο χέρι…

Πα, 6 Μαρ 2026 22:10
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ελένη Μενεγάκη:Το μήνυμα της στον αέρα σε Μαραντίνη-Χρηστίδου.

Πε, 11 Μάι 2023 20:11 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μετά τη χθεσινή συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη , στην εκπομπή “Το πρωινό” , η Σίσσυ Χρηστίδου , εξέδωσε μία μακροσκελή ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της , όπου μεταξύ άλλων δηλώνει , ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συζύγου της , μετά τις χθεσινές του δηλώσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη , που είχε μία κατ’ ιδίαν συζήτηση με την παρουσιάστρια , για το συγκεκριμένο θέμα , θέλησε να στείλει στο πρώην ζευγάρι ένα δημόσιο μήνυμα.

«Είναι από τα θέματα που δεν μου αρέσει να τα παίζω στην εκπομπή. Το παίζουμε σήμερα το θέμα αυτό γιατί η Σίσσυ έχει δώσει μια απάντηση. Μίλησα μαζί της, μάλλον θα έλεγα ότι η Σίσσυ μίλησε μαζί μου κι εγώ την άκουσα.

Αν ένα πράγμα απ’ όλα αυτά που σήμερα θα έχουν συζητηθεί είναι ότι με πολλή αγάπη, ένας άνθρωπος που έχει βρεθεί με έναν τρόπο στη θέση αυτή, δηλαδή το να μην είναι μαζί με τον άνθρωπο με τον οποίο δημιούργησε οικογένεια και παιδιά…», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Κι αν μπορώ μέσα από τα λάθη μου και τα σωστά μου να πω κάτι είναι κρατήστε όλα αυτά που σας φέρνουν σε μια ρήξη μακριά από όλους μας και κυρίως μακριά από τα παιδιά σας. Με πολλή αγάπη σας το λέω γιατί όλοι μέσα από λάθη μαθαίνουμε. Δυστυχώς πλέον υπάρχει το διαδίκτυο και όλα μένουν μέσα. Με πολλή αγάπη, ότι θέλετε να κάνετε, κάντε το μακριά από τα ΜΜΕ».

Δείτε το βίντεο:



«αέρα» Ελένη Μαραντίνη-Χρηστίδου. Μενεγάκη:Το μήνυμα σε στον της
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μακιγιάζ μετά τα 60 – Τα 7 τρικ που ανανεώνουν την εμφάνιση στη στιγμή! Κάνουν εφέ λίφτινγκ και χαρίζουν χρόνια!
Πα, 6 Μαρ 2026 22:23
Καλαμαράκια: Αυτό είναι το μυστικό υλικό που τα κάνει σούπερ τραγανά!
Πα, 6 Μαρ 2026 22:17
Έκτακτο – Σοκαριστικό περιστατικό έξω από τη ΓΑΔΑ: Όσα τους έλεγε ήταν αληθινά! Μέσα στο σακίδιο του και στο χέρι…
Πα, 6 Μαρ 2026 22:10
Αυτά τα 4 ζώδια, μετά τις 20 Μαρτίου, θα δουν ξαφνικές αλλαγές στη ζώή τους! Τα περιμένουν σημαντικές επιτυχίες…
Πα, 6 Μαρ 2026 21:33
Τι είπε ο άνθρωπος! Λιάγκας κατά Λαζόπουλου: «Θα του κάνω αγωγή – Με φαντασιώνεται να α@@@@@…»
Πα, 6 Μαρ 2026 18:03
Καινούργιου: Τα “πήρε” στο κρανίο – Αμηχανία στο πλατό! “Γιατί, ρε, παιδάκι μου;” Την ώρα που έτρωγε, ξαφνικά , οι κάμερες…(Βίντεο)
Πα, 6 Μαρ 2026 15:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.