Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ηλιούπολη: Υπόθεση θρίλερ η τραγωδία με τις 17χρονες! Η κλειδωμένη πόρτα, τα ακουστικά και η μακάβρια “γκάφα”

Τε, 13 Μάι 2026 09:59

Αυτό είναι το μυστικό για τις πιο νόστιμες μελωμένες πατάτες! Γίνονται λουκούμι!

Τε, 13 Μάι 2026 09:52

Ελλάδα: Λουκέτο σε πασίγνωστο και ιστορικό πολυκατάστημα! Αγωνία για τους εργαζόμενους

Τε, 13 Μάι 2026 09:48
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ελένη Μενεγάκη:Το παραδέχτηκε δημόσια η παρουσιάστρια.Δεν το αντέχω…

Τε, 14 Δεκ 2022 17:09 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια ιδιαίτερη συζήτηση είδαμε να κάνει η Ελένη Μενεγάκη με την ομάδα της στην εκπομπή Ελένη στο Μega την Τετάρτη 14/12 με την παρουσιάστρια να κάνει γνωστό στο κοινό ένα από τα ζητήματα, που τη δυσκολεύουν πολύ στη ζωή της (δείτε εδώ την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της).

Με αφορμή λοιπόν, την εξομολόγηση του Γιώργου Καρτελιά σχετικά με κηδείες, που έχει παρευρεθεί στη ζωή του αλλά και το πολύ περίεργο περιστατικό, που έζησε στη ταφή του παππού του, αναφέρθηκε και η Μενεγάκη στο δύσκολο κομμάτι των κηδειών.

«Στην κηδεία του παππού μου και απ’ τη ζέστη κουνήθηκε το σώμα. Η γιαγιά μου εκεί που έκλαιγε άρχισε να φωνάζει μέσα στην εκκλησία… και μ’ έχει πιάσει ένα νευρικό γέλιο με τον θείο μου. Κηδεία δίχως γέλιο, γάμος δίχως κλάμα. Έτσι δεν λένε; Συγγνώμη γιαγιά τώρα που με βλέπεις. Έχω ζητήσει να με θάψουν εκεί σε έναν λοφάκο, να έχω θέα. Όλοι να ‘ναι χαμογελαστοί, χαρούμενοι, όπως μοίραζα χαμόγελα. Να φέρουν χορευτές και χορεύτριες για τους φίλους μου», είχε αποκαλύψει η Καρτελιάς.

Με τη σειρά της λοιπόν και η Μενεγάκη πήρε το λόγο, αφού ακούστηκε η παραπάνω τοποθέτηση και εξήγησε πως στη μέχρι σήμερα ζωή της έχε τύχε να πάει μόνο σε δύο κηδείες, αφού πρόκειται για τελετή, που πέφτει πολύ βαριά στην ψυχή της.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για
«Δεν έχω πάει πολλές φορές σε κηδεία γιατί ομολογώ δεν το αντέχω. Δεν έχω πέσει ποτέ σε απρόοπτο, θυμάμαι πραγματικά όσοι ήμασταν εκεί, αισθανόμασταν χάλια, πολύ χάλια ειδικά σε δύο περιπτώσεις που ήταν νέοι άνθρωποι», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

αντέχω… δημόσια Διάφορα Ελένη Μενεγάκη:Το Παραδέχτηκε παρουσιάστρια.Δεν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηλιούπολη: Υπόθεση θρίλερ η τραγωδία με τις 17χρονες! Η κλειδωμένη πόρτα, τα ακουστικά και η μακάβρια “γκάφα”
Τε, 13 Μάι 2026 09:59
Αυτό είναι το μυστικό για τις πιο νόστιμες μελωμένες πατάτες! Γίνονται λουκούμι!
Τε, 13 Μάι 2026 09:52
Ελλάδα: Λουκέτο σε πασίγνωστο και ιστορικό πολυκατάστημα! Αγωνία για τους εργαζόμενους
Τε, 13 Μάι 2026 09:48
Κινητά τηλέφωνα: Μεγάλες αλλαγές από 1η Ιουνίου – Οι νέοι κανόνες
Τε, 13 Μάι 2026 00:25
12 Μαΐου: Αυτά τα 3 ζώδια παίρνουν “χρυσό” εισιτήριο – Το 2ο θα λάβει ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα που…
Τε, 13 Μάι 2026 00:20
Ηλιούπολη: Οι πρώτες εικόνες από την διακομιδή της δεύτερης ανήλικης στο ΚΑΤ – Το γράμμα και το βίντεο της π@@@@…
Τρ, 12 Μάι 2026 22:26
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.