Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πάγωσε Αναγνωστόπουλος – Ζαμπέτογλου με τα «γαλλικά» στον αέρα της ΕΡΤ: «Δεν με ενδιαφέρει, ας μου κάνει μήνυση»

Πα, 16 Ιαν 2026 18:50

Όλα μπαίνουν ξαφνικά σε σειρά! Το ένα και μοναδικό ζώδιο που θα βιώσει απρόσμενες εξελίξεις

Πα, 16 Ιαν 2026 18:23

Θλίψη στους ηθοποιούς – Πέθανε η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός…

Πα, 16 Ιαν 2026 16:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ελένη Μενεγάκη:Το παραδέχτηκε δημόσια η παρουσιάστρια.Δεν το αντέχω…

Τε, 14 Δεκ 2022 17:09 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μια ιδιαίτερη συζήτηση είδαμε να κάνει η Ελένη Μενεγάκη με την ομάδα της στην εκπομπή Ελένη στο Μega την Τετάρτη 14/12 με την παρουσιάστρια να κάνει γνωστό στο κοινό ένα από τα ζητήματα, που τη δυσκολεύουν πολύ στη ζωή της (δείτε εδώ την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της).

Με αφορμή λοιπόν, την εξομολόγηση του Γιώργου Καρτελιά σχετικά με κηδείες, που έχει παρευρεθεί στη ζωή του αλλά και το πολύ περίεργο περιστατικό, που έζησε στη ταφή του παππού του, αναφέρθηκε και η Μενεγάκη στο δύσκολο κομμάτι των κηδειών.

«Στην κηδεία του παππού μου και απ’ τη ζέστη κουνήθηκε το σώμα. Η γιαγιά μου εκεί που έκλαιγε άρχισε να φωνάζει μέσα στην εκκλησία… και μ’ έχει πιάσει ένα νευρικό γέλιο με τον θείο μου. Κηδεία δίχως γέλιο, γάμος δίχως κλάμα. Έτσι δεν λένε; Συγγνώμη γιαγιά τώρα που με βλέπεις. Έχω ζητήσει να με θάψουν εκεί σε έναν λοφάκο, να έχω θέα. Όλοι να ‘ναι χαμογελαστοί, χαρούμενοι, όπως μοίραζα χαμόγελα. Να φέρουν χορευτές και χορεύτριες για τους φίλους μου», είχε αποκαλύψει η Καρτελιάς.

Με τη σειρά της λοιπόν και η Μενεγάκη πήρε το λόγο, αφού ακούστηκε η παραπάνω τοποθέτηση και εξήγησε πως στη μέχρι σήμερα ζωή της έχε τύχε να πάει μόνο σε δύο κηδείες, αφού πρόκειται για τελετή, που πέφτει πολύ βαριά στην ψυχή της.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για
«Δεν έχω πάει πολλές φορές σε κηδεία γιατί ομολογώ δεν το αντέχω. Δεν έχω πέσει ποτέ σε απρόοπτο, θυμάμαι πραγματικά όσοι ήμασταν εκεί, αισθανόμασταν χάλια, πολύ χάλια ειδικά σε δύο περιπτώσεις που ήταν νέοι άνθρωποι», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

αντέχω… δημόσια Διάφορα Ελένη Μενεγάκη:Το Παραδέχτηκε παρουσιάστρια.Δεν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάγωσε Αναγνωστόπουλος – Ζαμπέτογλου με τα «γαλλικά» στον αέρα της ΕΡΤ: «Δεν με ενδιαφέρει, ας μου κάνει μήνυση»
Πα, 16 Ιαν 2026 18:50
Όλα μπαίνουν ξαφνικά σε σειρά! Το ένα και μοναδικό ζώδιο που θα βιώσει απρόσμενες εξελίξεις
Πα, 16 Ιαν 2026 18:23
Θλίψη στους ηθοποιούς – Πέθανε η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός…
Πα, 16 Ιαν 2026 16:15
Θρήνος! Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος ελληνίδας παρουσιάστριας…
Πα, 16 Ιαν 2026 14:12
Γρίπη Α: Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να μη βγει θετικό το τεστ! – Αυτά τα συμπτώματα μπορουν να…
Πα, 16 Ιαν 2026 14:08
Γιώργος Λιάγκας: Η ανακοίνωση στον αέρα που “πάγωσε” το πάνελ του “Πρωινού” – “Δεν το ξέρει κανένας σας…” (Βίντεο)
Πα, 16 Ιαν 2026 14:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.