Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Τελευταία εξέλιξη! Βρήκαν τον δολοφόνο της Μαρίας – Οι 73 κάμερες “μίλησαν”

Πα, 16 Οκτ 2026 20:25

Δημοσκόπηση Marc για τη κόντρα Βίσση – Καρβέλας – Ποιον στηρίζει ο κόσμος

Πα, 16 Οκτ 2026 20:18

Το έντονο πάθος τους για σ@@ στο αυτοκίνητο οδήγησε σε αδιανόητη τραγωδία

Πα, 16 Οκτ 2026 20:13
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ελλάδα: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Δασκάλα πέθανε μια ημέρα, μετά τον γάμο της αδερφής της

Τρ, 29 Σεπ 2026 08:42 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Χαλκίδα η είδηση του θανάτου της εκπαιδευτικού Μαρίας Παναγιώτου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Η απώλειά της έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια, τους συναδέλφους της και την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής, καθώς η Μαρία Παναγιώτου είχε συνδέσει για χρόνια την επαγγελματική της πορεία με την εκπαίδευση και τη Χαλκίδα.

Η 42χρονη είχε εργαστεί σε σχολεία της περιοχής, ενώ είχε προσφέρει τις υπηρεσίες της και στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας. Το τελευταίο διάστημα εργαζόταν ως γραμματέας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας.

Η Μαρία Παναγιώτου αντιμετώπιζε για μεγάλο χρονικό διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Παρά τις δυσκολίες, συνέχισε την επαγγελματική της πορεία και την παρουσία της στους χώρους όπου εργαζόταν.

Συνάδελφοι και άνθρωποι που τη γνώριζαν μιλούν για έναν άνθρωπο με ήθος, αφοσίωση και αγάπη για την εκπαίδευση, ενώ η είδηση του θανάτου της προκάλεσε βαθιά συγκίνηση.

Έφυγε μία ημέρα μετά τον γάμο της αδελφής της
Ιδιαίτερα βαρύ είναι το χτύπημα για την οικογένεια της 42χρονης, καθώς η Μαρία Παναγιώτου έφυγε από τη ζωή μόλις μία ημέρα μετά τον γάμο της αδελφής της.

Η οικογενειακή χαρά της προηγούμενης ημέρας μετατράπηκε μέσα σε λίγες ώρες σε βαθύ πένθος, με τους δικούς της ανθρώπους να καλούνται να την αποχαιρετήσουν.

Το αντίο των συναδέλφων της
Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους της εξέφρασε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας, αποχαιρετώντας μια συνάδελφο που υπηρέτησε την εκπαίδευση με συνέπεια και αφοσίωση.

Μηνύματα ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί της αποτυπώνουν τη συγκίνηση για την απώλεια μιας εκπαιδευτικού που άφησε το δικό της αποτύπωμα στα σχολεία και στους χώρους όπου εργάστηκε.

Η Εξόδιος Ακολουθία της Μαρίας Παναγιώτου θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, στις 14:30, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στη Χαλκίδα.

Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 14:00, ώστε συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και άνθρωποι που τη γνώρισαν να μπορέσουν να την αποχαιρετήσουν.

αδερφής γάμο δασκάλα Διάφορα Ελλάδα Ημέρα μετά μια μοίρας: παιχνίδι Πέθανε της τον τραγικό

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Τελευταία εξέλιξη! Βρήκαν τον δολοφόνο της Μαρίας – Οι 73 κάμερες “μίλησαν”
Πα, 16 Οκτ 2026 20:25
Δημοσκόπηση Marc για τη κόντρα Βίσση – Καρβέλας – Ποιον στηρίζει ο κόσμος
Πα, 16 Οκτ 2026 20:18
Το έντονο πάθος τους για σ@@ στο αυτοκίνητο οδήγησε σε αδιανόητη τραγωδία
Πα, 16 Οκτ 2026 20:13
Μαζωνάκης: Ποια ήταν η γυναίκα που έκανε πλασμαφαίρεση στο διπλανό δωμάτιο από τον Γιώργο
Πα, 16 Οκτ 2026 20:09
“Έρχονται” τα πρώτα χιόνια στην Αττική – Βουτιά της θερμοκρασίας
Πα, 16 Οκτ 2026 20:01
Μαζωνάκης: Όταν ο σεβασμός νικά τα νούμερα! Γιατί βγάζουν το καπέλο στον Ευαγγελάτο για τη “σιωπή” του…
Πα, 16 Οκτ 2026 17:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.