Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Δράμα: Βίντεο φρίκη! – Η στιγμή που η αρκούδα επιτίθεται στον 61χρονο -Το κατέγραψε πριν πεθάνει

Τρ, 16 Σεπ 2025 21:17

Ανείπωτη τραγωδία για ζευγάρι – Τον συνέλαβαν καταλάθος και η σύντροφός του…

Τρ, 16 Σεπ 2025 21:08

Παγκόσμια θλίψη! Νεκρός ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Οι τραγωδίες που τον χτύπησαν

Τρ, 16 Σεπ 2025 16:49
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Σοκ! Νεκρή η πασίγνωστη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια των γυναικείων ρούχων…

Δε, 16 Ιούν 2025 16:09 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου της ιδρύτριας της ελληνικής εταιρείας γυναικείων ρούχων «Regalinas», ο λόγος για την επιχειρηματία Ειρήνη Γεωργίου.

Τη Δευτέρα (16.06.2025) η επίσημη σελίδα της «Regalinas» έκανε γνωστό το δυσάρεστο νέο μέσω του Instagram, τονίζοντας ότι η επιχειρηματίας Ειρήνη Γεωργίου για πολλά χρόνια ήταν η ψυχή της εταιρείας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατό της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο μέσω της ίδια ανάρτησης υπογραμμίστηκε ότι η ιδρύτρια της εταιρείας ήταν μία δυναμική σειρά με όραμα και πάθος για αυτό που έκανε.

«Η οικογένεια “Regalinas” θρηνεί την απώλεια της Ειρήνης Γεωργίου, της ιδρύτριας της εταιρείας μας. Ήταν η ψυχή της “Regalinas” για πάρα πολλά χρόνια και έδινε το 100% του εαυτού της σε κάθε σχέδιο, σε κάθε λεπτομέρεια, σε κάθε βολάν και φιόγκο.

Ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 40 χρόνια δημιουργώντας μπλούζες στο σπίτι της και με αργά και σταθερά βήματα κατάφερε να χτίσει το brand Regalinas. Γυναίκα δυναμική, εργασιομανής, πολυτάλαντη, με πάθος και αληθινή αγάπη για ό,τι δημιουργούσε. Τα Regalinakia της, όπως τα έλεγε.

Καλό ταξίδι αγαπημένη μας. Τώρα θα συναντηθείς με το στήριγμά σου, τον αγαπημένο σου Φίλιππα. Αφήνεις πίσω άξιους συνεχιστές του έργου σου. Να μας προσέχεις από ψηλά και να μη μας μαλώνεις αν ξεχνάμε τους αγαπημένους σου φιόγκους», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας «Regalinas» στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1985 η Ειρήνη Γεωργίου ίδρυσε την εταιρεία “Regalinas”, η οποία είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορίας γυναικείου ενδύματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regalinas (@regalinas)

γυναικείων Διάφορα Ελληνίδα Ιδιοκτήτρια νεκρή πασίγνωστη ρούχων ρούχων… Σοκ τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δράμα: Βίντεο φρίκη! – Η στιγμή που η αρκούδα επιτίθεται στον 61χρονο -Το κατέγραψε πριν πεθάνει
Τρ, 16 Σεπ 2025 21:17
Ανείπωτη τραγωδία για ζευγάρι – Τον συνέλαβαν καταλάθος και η σύντροφός του…
Τρ, 16 Σεπ 2025 21:08
Παγκόσμια θλίψη! Νεκρός ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Οι τραγωδίες που τον χτύπησαν
Τρ, 16 Σεπ 2025 16:49
Σάλος στις φυλακές της Κύπρου: Φρίκη! Β@@@@@ συγκρατούμενό τους και έβγαζαν…
Τρ, 16 Σεπ 2025 14:13
Αιγάλεω: Βίντεο σοκ από τη σ@@@@ επίθεση του Σύρου στη 17χρονη – Του φώναζε “φύγε” και αυτός α@@@@…
Τρ, 16 Σεπ 2025 14:10
Σεπτέμβριος 2025: Ποια 4 ζώδια θα προσγειωθούν στην πραγματικότητα
Τρ, 16 Σεπ 2025 13:06
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.