Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Στην αντεπίθεση η γιατρός – Αυτό σκέφτηκε για να ρίξει την ευθύνη στον Μαζωνάκη

Κυ, 11 Οκτ 2026 20:54

Ο καιρός θα θυμίζει χειμώνα – Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια από την Τρίτη – Οι πιο κρύες μέρες

Κυ, 11 Οκτ 2026 20:43

12-18/10: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ατυχίες – “Έρχονται” παρεξηγήσεις και λογαριασμοί από το παρελθόν

Κυ, 11 Οκτ 2026 14:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εμμανουέλ Μακρόν: Γίναμε ένα έθνος 66 εκατ. κατηγόρων

Πε, 21 Ιαν 2021 21:12 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

«Οι Γάλλοι πολίτες απέκτησαν το συνήθειο να ασκούν κριτική σε οποιονδήποτε παίρνει πρωτοβουλία και προσπαθεί να οδηγήσει τη χώρα μπροστά» δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν.

Απευθυνόμενος σε μία ομάδα φοιτητών και ακαδημαϊκών σε πανεπιστήμιο του Παρισιού, ο Μακρόν ανέφερε πως στη Γαλλία, υπάρχει «ένα αδιάκοπο κυνήγι λαθών. Έχουμε γίνει ένα έθνος 66 εκατομμυρίων κατηγόρων».

«Αυτός δεν είναι ο τρόπος για να αντιμετωπίσει κανείς τις κρίσεις ή να προχωρήσει μπροστά. Όλοι κάνουν λάθη καθημερινά» συμπλήρωσε.

Δεν διευκρίνισε, ωστόσο, εάν αναφερόταν στον εαυτό του, αλλά ένας από τους πολιτικούς αντιπάλους του δήλωσε πως τα σχόλια αυτά δείχνουν ότι ο Μακρόν έχει πληγωθεί από την κριτική σε βάρος της τετραετούς διακυβέρνησής του.

Ο Εμανουέλ Μακρόν, ένας πρώην επενδυτικός τραπεζίτης, ηλικίας 43 ετών, ήλθε στην εξουσία το 2017 υποσχόμενος έναν νέο τρόπο άσκησης της πολιτικής. Όμως, μεγάλο μέρος της ατζέντας των μεταρρυθμίσεων «πνίγηκε» στις μάχες με τα συνδικάτα και διαφωνίες ξέσπασαν ακόμα και μεταξύ των ίδιων των συμμάχων του.

Η διαχείρισή της πανδημίας δίχασε την κοινή γνώμη, με ορισμένους Γάλλους να λένε ότι τα πήγε καλύτερα σε σύγκριση με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, ενώ άλλοι κατηγορούν την κυβέρνησή του για ανικανότητα.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ifop, η δημοτικότητα του Εμανουέλ Μακρόν ανέρχεται τώρα σε ποσοστό 45%, μειωμένη από το 66%, όταν ανέλαβε προεδρικά καθήκοντα τον Μάιο του 2017. Βρίσκεται αντιμέτωπος με προεδρικές εκλογές τον επόμενο χρόνο, όπου βασική αντίπαλός του ενδέχεται να είναι η ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν.

Ο Ζιλμπέρ Κολάρ, μέλος του κόμματος της Λεπέν, είπε ότι ο Μακρόν πρέπει να αποδεχθεί ότι η κριτική σε βάρος του επικεφαλής του κράτους είναι μέρος του να ζει κανείς σε μια δημοκρατία.

«Πληγώθηκε» από την κριτική σε βάρος του, ανέφερε ο Κολάρ στο τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV. «Ανησυχώ για τον πρόεδρο». / καθημερινή

Γίναμε Διάφορα έθνος εκατ. Εμμανουέλ κατηγόρων Μακρόν:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην αντεπίθεση η γιατρός – Αυτό σκέφτηκε για να ρίξει την ευθύνη στον Μαζωνάκη
Κυ, 11 Οκτ 2026 20:54
Ο καιρός θα θυμίζει χειμώνα – Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια από την Τρίτη – Οι πιο κρύες μέρες
Κυ, 11 Οκτ 2026 20:43
12-18/10: Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν ατυχίες – “Έρχονται” παρεξηγήσεις και λογαριασμοί από το παρελθόν
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:46
Θεσσαλονίκη: Ήταν “τύφλα” στο μεθύσι, πήρε το αυτοκίνητο και θέρισε ανθρώπους που τρώγανε σε ουζερί (Βίντεο σοκ)
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:41
Αυτή είναι η 20χρονη Χριστίνα που πέθανε στο πάρτι – Ο ρόλος του φίλου από το δημοτικό
Κυ, 11 Οκτ 2026 14:34
«The Voice»: Το τηλεοπτικό κοινό μίλησε! Τι τηλεθέαση έκανε με την Πάολα στη θέση του Μαζωνάκη
Κυ, 11 Οκτ 2026 12:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.