Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Το «ατύχημα» Παπαδοπούλου αποδείχθηκε δολοφονία: Φρίκη όσα μαθεύτηκαν! Τη ν@@@@@ και την έ@@@@

Σα, 20 Δεκ 2025 09:58

Φρίκη! Κόλαση πέρασε το ζευγάρι στα χέρια τους – Για 2 ώρες τους…

Πα, 19 Δεκ 2025 21:44

Αδιανόητο περιστατικό σε πτήση πασίγνωστης εταιρείας! “Θεέ μου…” Επιβίβασαν ν@@@@ και τους έλεγαν ότι…

Πα, 19 Δεκ 2025 21:40
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εμβόλιο ή απόλυση το νέο μέσο πίεσης της κυβέρνησης

Τε, 9 Ιούν 2021 16:55 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Παρά τις μεγάλες κορόνες για το πρόγραμμα «Ελευθερία» (σ.σ. Γαλάζια και μη) το τείχος ανοσίας στη χώρα καθυστερεί χαρακτηριστικά (ενδεικτικά οι χθεσινές δηλώσεις του Μάριου Θεμιστοκλέους), με την κυβέρνηση να ετοιμάζεται να εξαπολύσει ακόμη μια επίθεση προς τους πολίτες, βάζοντας μπρος τις μηχανές της «ατομικής ευθύνης» και απειλώντας με απολύσεις.

Τη βρόμικη δουλειά ανέλαβε ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος, μέσω της ΕΡΤ, ξεκαθάρισε ότι οι επιχειρήσεις έχουν το δικαίωμα να απολύσουν εργαζόμενους που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Τη στιγμή που η χώρα και ο κόσμος της εργασίας «βράζει» για το κατάπτυστο αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι «στην υπάρχουσα εργασιακή νομοθεσία μια επιχείρηση μπορεί να απολύσει έναν υπάλληλο εάν ο εργαζόμενος θέτει σε κίνδυνο την επιχείρηση».

Πετώντας το μπαλάκι της ευθύνης εξ ολοκλήρου στους πολίτες και συνδέοντας εμμέσως όσους αποφασίσουν να μην κάνουν το εμβόλιο με συνωμοσιολόγους και αρνητές ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε «χθες ήρθε στο γραφείο μου ένας μεγάλος ξενοδόχος και μου έθεσε το ζήτημα ότι ένα μικρό κομμάτι του προσωπικού δεν θέλει να εμβολιαστεί. Καταλήξαμε ότι θα πρέπει να ενημερώσουμε τους εργαζομένους ότι για την ασφάλεια της επιχείρησης θα πρέπει να εμβολιαστούν όλοι και όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί, θα πρέπει να αναλάβει και τις συνέπειες της αποφάσεως του. Δεν μπορεί μια επιχείρηση να κινδυνεύει να κλείσει επειδή ένας υπάλληλος θέλει να ασκήσει το, δήθεν δικαίωμά του, να μην εμβολιαστεί. Στην υπάρχουσα εργασιακή νομοθεσία μια επιχείρηση μπορεί να απολύσει έναν υπάλληλο εάν ο εργαζόμενος θέτει σε κίνδυνο την επιχείρηση».

Περισσότερα: efsyn

απόλυση Διάφορα εμβόλιο κυβέρνησης μέσω πίεσης
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το «ατύχημα» Παπαδοπούλου αποδείχθηκε δολοφονία: Φρίκη όσα μαθεύτηκαν! Τη ν@@@@@ και την έ@@@@
Σα, 20 Δεκ 2025 09:58
Φρίκη! Κόλαση πέρασε το ζευγάρι στα χέρια τους – Για 2 ώρες τους…
Πα, 19 Δεκ 2025 21:44
Αδιανόητο περιστατικό σε πτήση πασίγνωστης εταιρείας! “Θεέ μου…” Επιβίβασαν ν@@@@ και τους έλεγαν ότι…
Πα, 19 Δεκ 2025 21:40
Έκτακτο – Συνέβη πριν από λίγο! – Ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενείς έπεσε πάνω σε…
Πα, 19 Δεκ 2025 19:56
Αθήνα: Υπόθεση θρίλερ! “Μπέμπα μου, ξύπνα…” – Τι συνέβη με το δίδυμο μωρό; – Συγκλονίζει η…
Πα, 19 Δεκ 2025 19:47
Νέα Φιλαδέλφεια: Σοκαριστικό! “Πάγωσαν” όσοι το είδαν με τα μάτια τους – Κ@@@@@ στο…
Πα, 19 Δεκ 2025 16:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.