Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μακιγιάζ μετά τα 60 – Τα 7 τρικ που ανανεώνουν την εμφάνιση στη στιγμή! Κάνουν εφέ λίφτινγκ και χαρίζουν χρόνια!

Πα, 6 Μαρ 2026 22:23

Καλαμαράκια: Αυτό είναι το μυστικό υλικό που τα κάνει σούπερ τραγανά!

Πα, 6 Μαρ 2026 22:17

Έκτακτο – Σοκαριστικό περιστατικό έξω από τη ΓΑΔΑ: Όσα τους έλεγε ήταν αληθινά! Μέσα στο σακίδιο του και στο χέρι…

Πα, 6 Μαρ 2026 22:10
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εμβόλιο ή απόλυση το νέο μέσο πίεσης της κυβέρνησης

Τε, 9 Ιούν 2021 16:55 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Παρά τις μεγάλες κορόνες για το πρόγραμμα «Ελευθερία» (σ.σ. Γαλάζια και μη) το τείχος ανοσίας στη χώρα καθυστερεί χαρακτηριστικά (ενδεικτικά οι χθεσινές δηλώσεις του Μάριου Θεμιστοκλέους), με την κυβέρνηση να ετοιμάζεται να εξαπολύσει ακόμη μια επίθεση προς τους πολίτες, βάζοντας μπρος τις μηχανές της «ατομικής ευθύνης» και απειλώντας με απολύσεις.

Τη βρόμικη δουλειά ανέλαβε ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος, μέσω της ΕΡΤ, ξεκαθάρισε ότι οι επιχειρήσεις έχουν το δικαίωμα να απολύσουν εργαζόμενους που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Τη στιγμή που η χώρα και ο κόσμος της εργασίας «βράζει» για το κατάπτυστο αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι «στην υπάρχουσα εργασιακή νομοθεσία μια επιχείρηση μπορεί να απολύσει έναν υπάλληλο εάν ο εργαζόμενος θέτει σε κίνδυνο την επιχείρηση».

Πετώντας το μπαλάκι της ευθύνης εξ ολοκλήρου στους πολίτες και συνδέοντας εμμέσως όσους αποφασίσουν να μην κάνουν το εμβόλιο με συνωμοσιολόγους και αρνητές ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε «χθες ήρθε στο γραφείο μου ένας μεγάλος ξενοδόχος και μου έθεσε το ζήτημα ότι ένα μικρό κομμάτι του προσωπικού δεν θέλει να εμβολιαστεί. Καταλήξαμε ότι θα πρέπει να ενημερώσουμε τους εργαζομένους ότι για την ασφάλεια της επιχείρησης θα πρέπει να εμβολιαστούν όλοι και όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί, θα πρέπει να αναλάβει και τις συνέπειες της αποφάσεως του. Δεν μπορεί μια επιχείρηση να κινδυνεύει να κλείσει επειδή ένας υπάλληλος θέλει να ασκήσει το, δήθεν δικαίωμά του, να μην εμβολιαστεί. Στην υπάρχουσα εργασιακή νομοθεσία μια επιχείρηση μπορεί να απολύσει έναν υπάλληλο εάν ο εργαζόμενος θέτει σε κίνδυνο την επιχείρηση».

Περισσότερα: efsyn

απόλυση Διάφορα εμβόλιο κυβέρνησης μέσω πίεσης
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μακιγιάζ μετά τα 60 – Τα 7 τρικ που ανανεώνουν την εμφάνιση στη στιγμή! Κάνουν εφέ λίφτινγκ και χαρίζουν χρόνια!
Πα, 6 Μαρ 2026 22:23
Καλαμαράκια: Αυτό είναι το μυστικό υλικό που τα κάνει σούπερ τραγανά!
Πα, 6 Μαρ 2026 22:17
Έκτακτο – Σοκαριστικό περιστατικό έξω από τη ΓΑΔΑ: Όσα τους έλεγε ήταν αληθινά! Μέσα στο σακίδιο του και στο χέρι…
Πα, 6 Μαρ 2026 22:10
Αυτά τα 4 ζώδια, μετά τις 20 Μαρτίου, θα δουν ξαφνικές αλλαγές στη ζώή τους! Τα περιμένουν σημαντικές επιτυχίες…
Πα, 6 Μαρ 2026 21:33
Τι είπε ο άνθρωπος! Λιάγκας κατά Λαζόπουλου: «Θα του κάνω αγωγή – Με φαντασιώνεται να α@@@@@…»
Πα, 6 Μαρ 2026 18:03
Καινούργιου: Τα “πήρε” στο κρανίο – Αμηχανία στο πλατό! “Γιατί, ρε, παιδάκι μου;” Την ώρα που έτρωγε, ξαφνικά , οι κάμερες…(Βίντεο)
Πα, 6 Μαρ 2026 15:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.