Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Προ των πυλών το φαινόμενο Ελ Νίνιο – «Ίσως το ισχυρότερο που έχει καταγραφεί ποτέ» – Πού θα χτυπήσει πιο πολύ

Πε, 3 Σεπ 2026 18:32

Μαραθώνας: Υπόθεση θρίλερ με μητέρα και κόρη – “Δεν θυμάμαι…”

Πε, 3 Σεπ 2026 18:26

Γυρίζει απότομα ο καιρός σε αυτές τις περιοχές – Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

Πε, 3 Σεπ 2026 15:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εναλλακτικά περιοριστικά μέτρα στις περιοχές που είναι επιβαρυμένες επιδημιολογικά

Τρ, 19 Οκτ 2021 10:15 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Την εφαρμογή «εναλλακτικών» περιοριστικών μέτρων στις πολύ επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές φαίνεται πως θα εισηγηθεί η επιτροπή των ειδικών, δεδομένης της κυβερνητικής απόφασης να μην υπάρχουν μέτρα όπως η απαγόρευση κυκλοφορίας και μουσικής ή το κλείσιμο καταστημάτων στις κόκκινες περιοχές.

Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζεται το ενδεχόμενο ένταξης των «μωβ» περιοχών στον χάρτη της πανδημίας. Για αυτές τις περιοχές -σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, εκτιμάται πως θα εφαρμόζονται αυστηρότερα μέτρα, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού, αλλά και η διπλή μάσκα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Το ζήτημα αναμένεται να τεθεί στη συνεδρίαση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, αυτή την εβδομάδα, όπου και θα συζητηθούν οι περαιτέρω λεπτομέρειες.

 

Σημειώνεται πως με αφορμή και το πρόσφατο τραγικό περιστατικό του θανάτου ενός (ανεμβολίαστου) 28χρονου στην Κομοτηνή, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, απηύθυνε έκκληση στους νέους να προχωρήσουν στον εμβολιασμό.

Σε ανάρτησή της στο facebook ανέφερε: «Χάσαμε 28χρονο από κορωνοϊό στην Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα», αναφέρει, τονίζοντας ότι δεν είχαν εμβολιαστεί κατά της Covid-19 και απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν και να προσέχουν.

 

«Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας», επεσήμανε .

«Είναι Διάφορα Εναλλακτικά επιβαρυμένες επιδημιολογικά μέτρα περιοριστικά περιοχές στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προ των πυλών το φαινόμενο Ελ Νίνιο – «Ίσως το ισχυρότερο που έχει καταγραφεί ποτέ» – Πού θα χτυπήσει πιο πολύ
Πε, 3 Σεπ 2026 18:32
Μαραθώνας: Υπόθεση θρίλερ με μητέρα και κόρη – “Δεν θυμάμαι…”
Πε, 3 Σεπ 2026 18:26
Γυρίζει απότομα ο καιρός σε αυτές τις περιοχές – Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
Πε, 3 Σεπ 2026 15:16
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση – Ποια μέρα γυρνάμε πίσω τα ρολόγια μας
Πε, 3 Σεπ 2026 11:33
Αγρίνιο: Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη 15χρονη που είχε εξαφανιστεί
Πε, 3 Σεπ 2026 11:29
Σεπτέμβριος: 3 ζώδια ευνοούνται στα οικονομικά – Τα περιμένουν σημαντικές ευκαιρίες
Πε, 3 Σεπ 2026 11:27
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.