Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκαριστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη που σήκωσε τη γειτονιά στο πόδι – “Δεν θυμάμαι τίποτα” – Είναι δυνατόν;

Δε, 17 Αυγ 2026 16:15

Αν έχετε φούσκωμα μετά από χωριάτικη σαλάτα ή σουβλάκι τότε συμβαίνει αυτό

Δε, 17 Αυγ 2026 16:13

Αυτά τα 2 ζώδια θα βιώσουν ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις – Οι ημερομηνίες “κλειδιά”

Δε, 17 Αυγ 2026 14:32
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ενστάσεις από Αθηνά Λινού για το άνοιγμα σχολείων

Δε, 6 Σεπ 2021 09:34 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Αντίθετη με το σχέδιο 50+1 που προβλέπει την αναστολή του τμήματος ενός σχολείου όταν σε αυτό εντοπιστούν επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 στο 50%+1 των μαθητών εμφανίστηκε η Αθηνά Λινού. Τι είπε για τον εμβολιασμό των παιδιών.

 

«Καθόλου» σύμφωνη με το σχέδιο 50+1, που προβλέπει την αναστολή του τμήματος ενός σχολείου όταν σε αυτό εντοπιστούν επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 στο 50%+1 των μαθητών, εμφανίστηκε η Αθηνά Λινού μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

 

«Αυτό που ανησυχεί ιδιαίτερα είναι όταν ξέρουμε ότι έχουνε νοσήσει έντεκα παιδιά από ένα τμήμα με 20 ατόμων που κλείνει, πιθανότατα έχουν προσβληθεί κι άλλα πέντε. Αυτά τα 20 παιδιά θα μεταφέρουν τη νόσο σε αδερφάκια, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες. Δηλαδή ένα τμήμα θα μεταφέρει τη νόσο σε 100-150 άτομα. Αυτά τα παιδιά κάνουν κι άλλες δραστηριότητες. Πάνε αγγλικά, πάνε χορό», επεσήμανε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας.

 

Η Αθηνά Λινού χαρακτήρισε ως «δύσκολο» το άνοιγμα των σχολείων, επισημαίνοντας πως «τα παιδιά των βρεφονηπιακών, των νηπιαγωγείων και του Δημοτικού δεν έχουν δυνατότητα εμβολιασμού».«Έχουμε όλοι χαλαρώσει, ελπίζουμε κι ευχόμαστε όλοι να μην κλείσουν τα σχολεία, τα οποία είναι απαραίτητο να πάνε όλα τα παιδιά», σημείωσε η καθηγήτρια.

 

Συμβούλεψε δε τους γονείς «να αγοράσουν από σήμερα τις μάσκες και να κάνουν από σήμερα πρόβες κάθε μέρα, ώστε τα παιδιά να συνηθίσουν να τις φορούν».

 

Τέλος, χαρακτήρισε ως «μεγάλο λάθος» την προτροπή ορισμένων γιατρών για την αποφυγή εμβολιασμού, μέχρι να γίνουν έρευνες στη χώρα μας. «Δεν έχουν σκεφτεί τις συνέπειες της νόσου. Από τα παιδιά που θα νοσήσουν, ένα 10% θα νοσήσει πολύ σοβαρά και μετά θα έχει σοβαρά μακροχρόνια υπολείμματα. Όλο αυτό θα δημιουργήσει μια κατάσταση εκρηκτική στην κατάσταση των οικογενειών», επεσήμανε καταληκτικά η Αθηνά Λινού.

 

«άνοιγμα» Αθηνά Διάφορα Ενστάσεις Λινού: σχολείων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκαριστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη που σήκωσε τη γειτονιά στο πόδι – “Δεν θυμάμαι τίποτα” – Είναι δυνατόν;
Δε, 17 Αυγ 2026 16:15
Αν έχετε φούσκωμα μετά από χωριάτικη σαλάτα ή σουβλάκι τότε συμβαίνει αυτό
Δε, 17 Αυγ 2026 16:13
Αυτά τα 2 ζώδια θα βιώσουν ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις – Οι ημερομηνίες “κλειδιά”
Δε, 17 Αυγ 2026 14:32
Θρίλερ στον Άγιο Δημήτριο με τον νεκρό αστυνομικό – Υπήρχε δεύτερο άτομο;
Δε, 17 Αυγ 2026 14:30
Σαλαμίνα: “Δεν το πιστεύουμε, ρε παιδί μου” – Το συγκινητικό δράμα πίσω από το ζευγάρι που απανθρακώθηκε
Δε, 17 Αυγ 2026 13:29
Ελλάδα: Τραγικό! Πήγε να επιβιβαστεί στο λεωφορείο αλλά η ζωή της έπαιξε μοιραίο παιχνίδι
Δε, 17 Αυγ 2026 12:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.