Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γλυφάδα: Αυτή είναι η εκπαιδευτικός που παρασύρθηκε και πνίγηκε από τα νερά – “Φαίνονταν μόνο τα…” (Βίντεο σοκ)

Πε, 22 Ιαν 2026 12:19

Άνω Γλυφάδα: Σοκ! Η στιγμή που γυναίκα παρασύρεται από τα νερά και σώζεται σπό περαστικούς (Βίντεο)

Πε, 22 Ιαν 2026 09:15

Άστρος – Κακοκαιρία: Η σοκαριστική στιγμή που ο λιμενικός χάνει τη ζωή του – Φρικτό…(Βίντεο)

Πε, 22 Ιαν 2026 09:04
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έπεσε… ο Πικάσο στη συνέντευξη Τύπου του Χρυσοχοΐδη – Η γκάφα που έφτασε ως το BBC

Τε, 30 Ιούν 2021 17:33 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Βρέθηκε μετά από 9 χρόνια, κρυμμένος σε ρεματιά μαζί με ένα ακόμα έργο, και παραλίγο να… χαλάσει μέσα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη συνέντευξη Τύπου που στήθηκε με στόχο να ενημερώσει για τη μεγάλη επιτυχία αυτή της αστυνομίας, και στην οποία παρίσταντο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η Λίνα Μενδώνη.

Ο λόγος για τον πίνακα του Πικάσο,  «Γυναικείο κεφάλι», που εκλάπη από την Εθνική Πινακοθήκη το 2012 και εντοπίστηκε στις 28 Ιουνίου του 2021 στην περιοχή της Κερατέας, κρυμμένος, τυλιγμένος με νάιλον και σακούλες.

Αφού διατηρήθηκε λοιπόν για 9 χρόνια, στήθηκε στη συνέντευξη Τύπου δίπλα από τον έτερο κλεμμένο πίνακα του Μοντριάν. Οι πίνακες τεράστιας αξίας τοποθετήθηκαν με συγκεκριμένο τρόπο και σε σημείο όπου θα τους κατέγραφαν οι φωτορεπόρτερ, όμως τα πράγματα δεν πήγαν κατ’ ευχήν, αφού ο Πικάσο… γλίστρησε και έπεσε στο πάτωμα. Στη συνέχεια, ο υπάλληλος του υπουργείου που τον είχε στήσει, έσκυψε και τον έπιασε με γυμνά τα χέρια του, και τον τοποθέτησε στο ίδιο σημείο.

Δείτε το βίντεο της γκάφας

Το σχετικό δημοσίευμα του BBC, με τίτλο «Ο ανακτημένος πίνακας του Πικάσο γλιστράει στο πάτωμα»:

Το δημοσίευμα του BBC που συνοδεύεται από το βίντεο αναφέρει:

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να σας συμβεί με έναν πίνακα του Pablo Picasso είναι να τον ρίξετε – ειδικά έναν που έχει ανακτηθεί μετά από εννέα χρόνια. Το «Γυναικείο Κεφάλι» του Πικάσο κλάπηκε από την Εθνική Πινακοθήκη της Ελλάδας το 2012, μαζί με τον Ανεμόμυλο του Μοντριάν. Τα ανακτημένα έργα τέχνης παρουσιάστηκαν σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη όταν συνέβη αυτό.

«Έφτασε, γκάφα Διάφορα Έπεσε… Πικάσο συνέντευξη Τύπου Χρυσοχοΐδη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γλυφάδα: Αυτή είναι η εκπαιδευτικός που παρασύρθηκε και πνίγηκε από τα νερά – “Φαίνονταν μόνο τα…” (Βίντεο σοκ)
Πε, 22 Ιαν 2026 12:19
Άνω Γλυφάδα: Σοκ! Η στιγμή που γυναίκα παρασύρεται από τα νερά και σώζεται σπό περαστικούς (Βίντεο)
Πε, 22 Ιαν 2026 09:15
Άστρος – Κακοκαιρία: Η σοκαριστική στιγμή που ο λιμενικός χάνει τη ζωή του – Φρικτό…(Βίντεο)
Πε, 22 Ιαν 2026 09:04
Έκτακτο – Δύσκολη νύχτα για την Αττική – Εικόνες καταστροφής – Αγωνία για μία γυναίκα και οδηγούς στη…
Πε, 22 Ιαν 2026 00:11
Κακοκαιρία – Ελλάδα: Αυτός είναι ο ένας νεκρός που βρήκε μαρτυρικό θάνατο!
Τε, 21 Ιαν 2026 23:10
Κακοκαιρία – Θρίλερ στον αέρα! Αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα έμεινε για 97 λεπτά…
Τε, 21 Ιαν 2026 23:06
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.