Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκ! Νεκρή η πασίγνωστη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια των γυναικείων ρούχων…

Δε, 16 Ιούν 2025 16:09

Πέθανε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών – Ήταν γιος της…

Δε, 16 Ιούν 2025 14:09

Έρχεται ανατροπή με τον καιρό τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα – Γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί

Δε, 16 Ιούν 2025 13:26
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο:Η αδερφή του 36χρονου ξεσπά για πρώτη φορά.Τα 25 χειρουργεία,το υγρό για τις πισίνες και τα πολλαπλά τραύματα.

Τε, 26 Οκτ 2022 12:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η αδερφή του 36χρονου τραυματία από την επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο, μιλάει για πρώτη φορά. Τονίζει πως ο αδερφός της θα κάνει τουλάχιστον 25 χειρουργεία τους επόμενους μήνες και υποστηρίζει πως η 38χρονη κατηγορούμενη έχει πει μια σειρά από ψέματα…

Η αδερφή του 36χρονου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τόσο με τους γιατρούς που παρακολουθούν το θύμα της επίθεσης με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο, όσο και με τους δικηγόρους που εκπροσωπούν την οικογένειά της. Όπως λέει με δηλώσεις της, στον ΑΝΤ1, ο αδερφός της θα πρέπει να κάνει αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις, σε μια προσπάθεια να σωθεί το μάτι του. Χαρακτηρίζει την 38χρονη «επικίνδυνη και μυθομανή.» Μια γυναίκα που όπως λέει μελέτησε και οργάνωσε την επίθεση. Τον τρόπο που θα καταστρέψει τη ζωή του 36χρονου.

«Μπήκαμε για το πρώτο χειρουργείο στις 07:00 το πρωί και βγήκαμε στις 18:30 το απόγευμα. Ο κερατοειδής χιτώνας του είναι καμένος και εκεί ο γιατρός είπε ότι θα πάμε σε μόσχευμα. Έχει τραύματα σε πρόσωπο, λαιμό και πλάτη» εξήγησε η αδερφή του 36χρονου που τόνισε ότι το επόμενο χειρουργείο έχει προγραμματιστεί σε 12 μέρες από σήμερα.

«Φανταστείτε ότι θα ακολουθήσουν 25 χειρουργεία. Όχι επειδή είναι αδερφός μου, αλλά αυτό το πράγμα που έκανε είναι έγκλημα. Πέταξε ένα δίκιλο βάζο. Πώς είναι τα δίκιλα βάζα για το μέλι; Αυτό του πέταξε. Οι αστυνομικοί μου έδειξαν και το βάζο αλλά και τα μπουκάλια που είχε χρησιμοποιήσει και προμηθεύτηκε όπως είπε από το διαδίκτυο,»

Υποστήριξε ότι η 38χρονη «είχε αναμείξει το καυστικό υγρό με υγρό από τις πισίνες. Έχει πει πάρα πολλά ψέματα» πρόσθεσε. Για τα κίνητρά της είπε ότι «ήταν ζήλια για να μην τον αφήσει ήσυχο. Είναι μυθομανής, επικίνδυνη, εμμονική και ζηλιάρα».

«Η τοπική κοινωνία στην Κρήτη ξέρει ποια είναι η γυναίκα, γιατί έχει κάνει και στο παρελθόν παρόμοια πράγματα. Μιλάμε για μια γυναίκα που το έκανε επειδή ήθελε να τον καταστρέψει.»

Υπενθυμίζεται πως η 38χρονη πήρε το πρωί προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου. Η 38χρονη παραδόθηκε στις Αρχές το απόγευμα της Τρίτης και η διαδικασία ενώπιον εισαγγελέα και ανακρίτριας ήταν ταχύτατη. Σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

36χρονου αδερφή Διάφορα Επίθεση Ηράκλειο:Η καυστικό Ξεσπά πισίνες πολλαπλά πρώτη τραύματα υγρό φορά.Τα χειρουργεία,το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκ! Νεκρή η πασίγνωστη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια των γυναικείων ρούχων…
Δε, 16 Ιούν 2025 16:09
Πέθανε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστης εταιρείας καλλυντικών – Ήταν γιος της…
Δε, 16 Ιούν 2025 14:09
Έρχεται ανατροπή με τον καιρό τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα – Γνωστός μετεωρολόγος προειδοποιεί
Δε, 16 Ιούν 2025 13:26
Θεσσαλονίκη: Νοίκιασε διαμέρισμα Airbnb, αλλά στο μπαλκόνι του διπλανού έκρυβε…
Δε, 16 Ιούν 2025 10:42
Τα 3 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας -Έφτασε η στιγμή που θα πλησιάσουν τα όνειρά τους
Δε, 16 Ιούν 2025 09:51
Πώς ένα παιδικό πάρτι στη Ρόδο κατέληξε σε τραγωδία: Πώς βρήκε φρικτό θάνατο;
Δε, 16 Ιούν 2025 09:29
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.