Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πάσχα 2026: Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν την πιο “επεισοδιακή” Κυριακή της Λαμπρής – Μία ανατροπή “έρχεται”

Κυ, 12 Απρ 2026 10:09

Τα 5 χειρότερα τυριά! Ένα, όμως, είναι το χειρότερο όλων, για την υγεία! Δείτε τι προκαλεί

Κυ, 12 Απρ 2026 10:05

Τέλος καμένα λίπη και σκουριά! Καθαρίστε την σχάρα της ψησταριάς, χωρίς τρίψιμο, με 1 υλικό που έχετε στο σπίτι – Δεν είναι το λεμόνι!

Κυ, 12 Απρ 2026 09:52
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Μιλά για πρώτη φορά με αποκαλύψεις ο 40χρονος για Ιωάννα Παλιοσπύρου και κατηγορούμενη

Σα, 18 Σεπ 2021 13:14 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Εδώ και καιρό, υπάρχει η πληροφορία -που εξετάζουν και οι Αρχές- πως ένας 40χρονος άνδρας ενδέχεται να ήταν το «μήλον της έριδος» ανάμεσα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου και την κατηγορούμενη που της επιτέθηκε με το βιτριόλι.

 

Μέχρι τώρα ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είχε πάρει θέση και δεν είχε καν εμφανιστεί. Το ίδιο και ο δικηγόρος του. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, Σάββατο 18.09.2021, καθώς ο Δημήτρης Γκαβέρας, ο δικηγόρος του 40χρονου, έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega Χαμογέλα και Πάλι.

 

Και στις δηλώσεις αυτές προχωρά σε αποκαλύψεις, καθώς όχι μόνο αρνείται πως εκείνος ήταν το «μήλον της έριδος» μεταξύ των δύο γυναικών, αλλά αφήνει σαφείς υπόνοιες πως υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο για το οποίο αναρωτιέται γιατί καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει μιλήσει!

 

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος.

 

Για να συνεχίσει κάνοντας την αποκάλυψη: «Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

40χρονος αποκαλύψεις βιτριόλι: Διάφορα Επίθεση Ιωάννα κατηγορούμενη μιλά Παλιοσπύρου: πρώτη φορά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάσχα 2026: Αυτά τα 3 ζώδια θα περάσουν την πιο “επεισοδιακή” Κυριακή της Λαμπρής – Μία ανατροπή “έρχεται”
Κυ, 12 Απρ 2026 10:09
Τα 5 χειρότερα τυριά! Ένα, όμως, είναι το χειρότερο όλων, για την υγεία! Δείτε τι προκαλεί
Κυ, 12 Απρ 2026 10:05
Τέλος καμένα λίπη και σκουριά! Καθαρίστε την σχάρα της ψησταριάς, χωρίς τρίψιμο, με 1 υλικό που έχετε στο σπίτι – Δεν είναι το λεμόνι!
Κυ, 12 Απρ 2026 09:52
Φαγητό μετά την Ανάσταση! Δώστε μεγάλη προσοχή σε κάτι που όλοι ΣΠΑΝΙΩΣ κάνουμε!
Σα, 11 Απρ 2026 21:24
Καβάλα: Το μοιραίο λάθος της μητέρας που στοίχισε τη ζωή στο 3χρονο παιδάκι της οικογένειας – Αρχαία τραγωδία…
Σα, 11 Απρ 2026 21:19
Αυτά τα 4 ζώδια θα βρουν χρήματα τη στιγμή που τα χρειάζονται! Το Σύμπαν τους “γεμίζει” το πορτοφόλι!
Σα, 11 Απρ 2026 21:14
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.