Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Παγκόσμια θλίψη! Νεκρός ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Οι τραγωδίες που τον χτύπησαν

Τρ, 16 Σεπ 2025 16:49

Σάλος στις φυλακές της Κύπρου: Φρίκη! Β@@@@@ συγκρατούμενό τους και έβγαζαν…

Τρ, 16 Σεπ 2025 14:13

Αιγάλεω: Βίντεο σοκ από τη σ@@@@ επίθεση του Σύρου στη 17χρονη – Του φώναζε “φύγε” και αυτός α@@@@…

Τρ, 16 Σεπ 2025 14:10
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Επιβάτιδα αεροπλάνου με περίοδο πέταξε…

Τε, 5 Φεβ 2025 20:58 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Επεισοδιακά εξελίχθηκε το check-in σε ένα αεροδρόμιο, με μια εξαγριωμένη επιβάτισσα αεροπλάνου που ήταν σε περίοδο να εκσφενδονίζει τις χρησιμοποιημένες σερβιέτες της, επειδή δεν μπορούσε να μπει στο αεροπλάνο.

Πιο αναλυτικά, το περιστατικό έγινε στο διεθνές αεροδρόμιο Jomo Kenyatta στο Ναϊρόμπι της Κένυας με πρωταγωνίστρια του επεισοδίου την Gloria Omisore.

Σύμφωνα με τη New York Post, η γυναίκα από τη Νιγηρία μόλις είχε προσγειωθεί στην αφρικανική χώρα για να πετάξει στο Παρίσι με την Kenya Airways, όπου θα διανυκτέρευε ένα βράδυ και την επομένη θα πήγαινε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Εντούτοις, στο check-in διαπιστώθηκε πως είχε ληγμένη βίζα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πατήσει το πόδι της σε γαλλικό έδαφος. Τότε, οι υπεύθυνοι την ενημέρωσαν ότι σε 17 ώρες υπήρχε απευθείας πτήση προς το Λονδίνο και αν ήθελε, θα μπορούσε να αλλάξει το εισιτήριο χωρίς να πληρώσει.

Η Gloria Omisore όμως, έγινε έξαλλη, έβαλε το χέρι στα γεννητικά της όργανα και έβγαλε τη λερωμένη σερβιέτα που φορούσε και την εκσφενδόνισε κατά των υπαλλήλων. Παράλληλα, έβγαλε κι άλλες χρησιμοποιημένες σερβιέτες από την τσάντα της και πέταξε κι αυτές, φωνάζοντας «θέλω την πτήση μου. Απαιτώ να μπω σε αυτό το αεροπλάνο».

«Ακόμα και ο πρόεδρος της Νιγηρίας να ήσουν, με αυτή τη συμπεριφορά δεν θα πετάξεις ποτέ ξανά με τις αερογραμμές μας», είπε ο υπεύθυνος και το προσωπικό ασφαλείας την απομάκρυνε, με εκείνη να ουρλιάζει «θέλω μια πετσέτα, είμαι γεμάτη αίματα».

Τελικά, έχασε τις πτήσεις της και δεν πρόκειται να αποζημιωθεί για τα εισιτήρια ή το δωμάτιο στο ξενοδοχείο που είχε κλείσει στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η Kenya Airways σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε ότι απαγορεύει στην Gloria Omisore να χρησιμοποιήσει ξανά τις υπηρεσίες της εταιρείας, σημειώνοντας ότι «τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι ανεπίτρεπτες… Οι υπάλληλοί μας αξίζουν να εργάζονται σε ένα ασφαλές και αξιοπρεπές περιβάλλον και δεν ανεχόμαστε καμία κακοποίηση από τους υπαλλήλους ή τους επιβάτες μας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TVC News Nigeria (@tvcnewsng)

αεροπλάνου αληθινό. απίστευτο! Διάφορα επιβάτιδα κι με ΟΜΩΣ! περίοδο πέταξε…
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παγκόσμια θλίψη! Νεκρός ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Οι τραγωδίες που τον χτύπησαν
Τρ, 16 Σεπ 2025 16:49
Σάλος στις φυλακές της Κύπρου: Φρίκη! Β@@@@@ συγκρατούμενό τους και έβγαζαν…
Τρ, 16 Σεπ 2025 14:13
Αιγάλεω: Βίντεο σοκ από τη σ@@@@ επίθεση του Σύρου στη 17χρονη – Του φώναζε “φύγε” και αυτός α@@@@…
Τρ, 16 Σεπ 2025 14:10
Σεπτέμβριος 2025: Ποια 4 ζώδια θα προσγειωθούν στην πραγματικότητα
Τρ, 16 Σεπ 2025 13:06
Κορυδαλλός: Σκηνές ταινίας στη μέση του δρόμου -26χρονη περπατούσε και ξαφνικά…
Τρ, 16 Σεπ 2025 13:03
Θλίψη! Πέθανε δύο μέρες πριν τα γενέθλιά της, η σταρ της πασίγνωστης σειράς…
Τρ, 16 Σεπ 2025 13:00
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.