Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Προ των πυλών το φαινόμενο Ελ Νίνιο – «Ίσως το ισχυρότερο που έχει καταγραφεί ποτέ» – Πού θα χτυπήσει πιο πολύ

Πε, 3 Σεπ 2026 18:32

Μαραθώνας: Υπόθεση θρίλερ με μητέρα και κόρη – “Δεν θυμάμαι…”

Πε, 3 Σεπ 2026 18:26

Γυρίζει απότομα ο καιρός σε αυτές τις περιοχές – Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

Πε, 3 Σεπ 2026 15:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έψαχνε να βρει κάποιον να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου για την πρώην σύζυγό του μέσω Facebook

Πε, 21 Οκτ 2021 15:47 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ένας άνδρας από τον Κολωνό ταυτοποιήθηκε μέσω Facebook καθώς κατηγορείται ότι σχεδίαζε τη δολοφονία της πρώην συζύγου του μέσω της εφαρμογής Messenger, μετά από καταγγελία.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματά με την πρώην σύζυγό του, η οποία έχει την επιμέλεια του παιδιού και ζει μόνιμα στην Κομοτηνή και για αυτό σχεδίαζε τη δολοφονία της.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν ένας 36χρονος άνδρας πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε έναν 58χρονο που έκανε αίτημα για συμμετοχή σε ομάδα στο facebook με τίτλο «Ενεργός Μπαμπάς». Η συγκεκριμένη ομάδα, στην οποία ο ίδιος είναι διαχειριστής, είναι θεματικού ενδιαφέροντος σχετικά με περιπτώσεις διαζευγμένων γονέων και επιμέλειας παιδιών.

 

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο 36χρονος, στις 3 Αυγούστου σε ιδιωτική τους συνομιλία, του είπε πως θέλει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, με την οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Τον ρώτησε μάλιστα αν ξέρει κάποιον για αυτόν τον σκοπό.

Μετά από 21 μέρες, σε ακόμη μία συνομιλία τους, επανέλαβε την πρόθεσή του να βρει κάποιον να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου για την πρώην σύζυγό του, τονίζοντάς του πως ήθελε να πουλήσει ακόμη και ένα διαμέρισμα που είχε για να βρει τα απαραίτητα χρήματα! «Θα δώσω από τα 40.000 ευρώ τα 10.000 ευρώ ως προκαταβολή σε αυτόν που θα βρω για να την σκοτώσει», φέρεται να ανέφερε στη συνομιλία!

 

Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκε το προφίλ του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήθηκε μέσω της εφαρμογής Messenger του Facebook αλλά και οι τηλεφωνικές συνδέσεις, οι οποίες σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ανήκουν και χρησιμοποιούνται από τον κατηγορούμενο.

Για το συμβάν έχει διαταχθεί εκ νέου προκαταρκτική εξέταση, καθώς πριν από έξι ημέρες ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε να υποβληθεί η δικογραφία της υπόθεσης.

Πηγή: skai.gr

facebook» βρει Διάφορα εκτελέσει έψαχνε θανάτου! κάποιον μέσω Πρώην σύζυγό συμβόλαιο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προ των πυλών το φαινόμενο Ελ Νίνιο – «Ίσως το ισχυρότερο που έχει καταγραφεί ποτέ» – Πού θα χτυπήσει πιο πολύ
Πε, 3 Σεπ 2026 18:32
Μαραθώνας: Υπόθεση θρίλερ με μητέρα και κόρη – “Δεν θυμάμαι…”
Πε, 3 Σεπ 2026 18:26
Γυρίζει απότομα ο καιρός σε αυτές τις περιοχές – Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
Πε, 3 Σεπ 2026 15:16
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση – Ποια μέρα γυρνάμε πίσω τα ρολόγια μας
Πε, 3 Σεπ 2026 11:33
Αγρίνιο: Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη 15χρονη που είχε εξαφανιστεί
Πε, 3 Σεπ 2026 11:29
Σεπτέμβριος: 3 ζώδια ευνοούνται στα οικονομικά – Τα περιμένουν σημαντικές ευκαιρίες
Πε, 3 Σεπ 2026 11:27
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.