Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ιούλιος 2026: Αυτό είναι το ζώδιο που πρέπει να προσέξει περισσότερο – “Έρχονται” αναποδιές της τελευταίας στιγμής

Κυ, 5 Ιούλ 2026 14:39

Ούτε μαύρο ούτε σκούρο καστανό: Το λάθος χρώμα στα μαλλιά που μας μεγαλώνει, μετά τα 50, σύμφωνα με ειδικό

Κυ, 5 Ιούλ 2026 14:35

Άδωνις Γεωργιάδης κατά Στέλιου Ρόκκου – “Απαράδεκτη η εικόνα”

Κυ, 5 Ιούλ 2026 14:27
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έψαχνε να βρει κάποιον να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου για την πρώην σύζυγό του μέσω Facebook

Πε, 21 Οκτ 2021 15:47 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένας άνδρας από τον Κολωνό ταυτοποιήθηκε μέσω Facebook καθώς κατηγορείται ότι σχεδίαζε τη δολοφονία της πρώην συζύγου του μέσω της εφαρμογής Messenger, μετά από καταγγελία.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματά με την πρώην σύζυγό του, η οποία έχει την επιμέλεια του παιδιού και ζει μόνιμα στην Κομοτηνή και για αυτό σχεδίαζε τη δολοφονία της.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου μια εβδομάδα, όταν ένας 36χρονος άνδρας πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε έναν 58χρονο που έκανε αίτημα για συμμετοχή σε ομάδα στο facebook με τίτλο «Ενεργός Μπαμπάς». Η συγκεκριμένη ομάδα, στην οποία ο ίδιος είναι διαχειριστής, είναι θεματικού ενδιαφέροντος σχετικά με περιπτώσεις διαζευγμένων γονέων και επιμέλειας παιδιών.

 

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο 36χρονος, στις 3 Αυγούστου σε ιδιωτική τους συνομιλία, του είπε πως θέλει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, με την οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Τον ρώτησε μάλιστα αν ξέρει κάποιον για αυτόν τον σκοπό.

Μετά από 21 μέρες, σε ακόμη μία συνομιλία τους, επανέλαβε την πρόθεσή του να βρει κάποιον να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου για την πρώην σύζυγό του, τονίζοντάς του πως ήθελε να πουλήσει ακόμη και ένα διαμέρισμα που είχε για να βρει τα απαραίτητα χρήματα! «Θα δώσω από τα 40.000 ευρώ τα 10.000 ευρώ ως προκαταβολή σε αυτόν που θα βρω για να την σκοτώσει», φέρεται να ανέφερε στη συνομιλία!

 

Από την έρευνα των αστυνομικών ταυτοποιήθηκε το προφίλ του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήθηκε μέσω της εφαρμογής Messenger του Facebook αλλά και οι τηλεφωνικές συνδέσεις, οι οποίες σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ανήκουν και χρησιμοποιούνται από τον κατηγορούμενο.

Για το συμβάν έχει διαταχθεί εκ νέου προκαταρκτική εξέταση, καθώς πριν από έξι ημέρες ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε να υποβληθεί η δικογραφία της υπόθεσης.

Πηγή: skai.gr

facebook» βρει Διάφορα εκτελέσει έψαχνε θανάτου! κάποιον μέσω Πρώην σύζυγό συμβόλαιο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιούλιος 2026: Αυτό είναι το ζώδιο που πρέπει να προσέξει περισσότερο – “Έρχονται” αναποδιές της τελευταίας στιγμής
Κυ, 5 Ιούλ 2026 14:39
Ούτε μαύρο ούτε σκούρο καστανό: Το λάθος χρώμα στα μαλλιά που μας μεγαλώνει, μετά τα 50, σύμφωνα με ειδικό
Κυ, 5 Ιούλ 2026 14:35
Άδωνις Γεωργιάδης κατά Στέλιου Ρόκκου – “Απαράδεκτη η εικόνα”
Κυ, 5 Ιούλ 2026 14:27
Δηλώσεις Σαμαρά για την Μπακογιάννη που θα συζητηθούν: «Aς τα βρει πρώτα με τον αδερφό της»
Κυ, 5 Ιούλ 2026 12:34
Από τα μέσα Ιουλίου θα έχουμε συνεχή κύματα ζέστης – Σε ποιες περιοχές θα είναι λίγο πιο υποφερτά
Κυ, 5 Ιούλ 2026 09:26
Θεσσαλονίκη: Το ανέμελο παιχνίδι στην άμμο “πάγωσε” την οικογένεια – Έτσι κατέληξαν στο νοσοκομείο
Κυ, 5 Ιούλ 2026 09:20
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.