Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός Έλληνας μουσικός του πιο δημοφιλούς…

Πε, 12 Μαρ 2026 22:33

Έκτακτο – Πριν από λίγο! Τον διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ, γιατί έδωσε μια 20λεπτη συνέντευξη και δεν…

Πε, 12 Μαρ 2026 21:44

Αυτά τα ζώδια έχουν μία αόρατη κεραία! Αυτοί είναι οι “προφήτες” του ζωδιακού

Πε, 12 Μαρ 2026 21:37
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έρχεται το covid wallet.: Νέα εφαρμογή με πιστοποιητικό εμβολιασμού και στοιχεία ταυτότητας

Τε, 22 Δεκ 2021 20:01 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Έρχεται νέα εφαρμογή που θα συνδυάζει πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα.

 

Την ώρα που «κλείδωσαν» τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό πριν και μετά τις γιορτές, στον απόηχο και της μετάλλαξης Ομικρον, με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη να τονίζει πως «είναι μία ξεκάθαρη θέση της κυβέρνησης ότι μετά τις γιορτές θα υπάρχει οπωσδήποτε ένα πλαίσιο περιοριστικών μέτρων», νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως στη ζωή μας θα εισέλθει και το «Covid Wallet» ως εξέλιξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, κατατέθηκε τροπολογία σύμφωνα με την οποία θα τεθεί σε λειτουργία νέα εφαρμογή, η οποία δεν θα απαιτεί από τον χρήστη να φέρει και να επιδεικνύει συνεχώς την ταυτότητά του κατά τους ελέγχους εισόδου σε μαγαζιά και υπηρεσίες. Αυτό γιατί θα πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό έγγραφο με όλα τα στοιχεία για τον εμβολιασμό, μαζί με τα στοιχεία ταυτότητας, κάτι σαν «Covid Wallet».

 

Νωρίτερα ο κ. Πλεύρης από τη Βουλή αναφέρεθηκε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό τονίζοντας:

 

«Εξετάζεται σοβαρά από την κυβέρνηση η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για να συνεχίσουν να εργάζονται οι υγειονομικοί της πρώτης γραμμής. Η εξέλιξη της πανδημίας δείχνει ότι πρέπει να παραταθεί το μέτρο αναστολής εργασίας μέχρι 31/3/2022. Το μέτρο θα επαναξιολογηθεί τότε, και εξετάζεται σοβαρά να καταστεί υποχρεωτικό για όσους παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο ΕΣΥ. Θα πρέπει σε αυτό το τρίμηνο να αποφασίσουν. Θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι όσο διαρκεί η πανδημία. Εξετάζεται να μη δοθεί άλλη παράταση του κράτους στο μέτρο της αναστολής και δεν θα μπορέσουν να παρέχουν πλέον την εργασία τους. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Συνεπώς όλοι αυτοί που βρίσκονται σε αναστολή καλούνται αυτό το τρίμηνο να πάρουν την απόφασή τους αν θα κάνουν το εμβόλιο για να συνεχίσουν να εργάζονται ή αν θα θέσουν τον εαυτό τους εκτός εργασίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης».

wallet.: Διάφορα εμβολιασμού έρχεται εφαρμογή πιστοποιητικό στοιχεία ταυτότητας
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη! Πέθανε ο γνωστός Έλληνας μουσικός του πιο δημοφιλούς…
Πε, 12 Μαρ 2026 22:33
Έκτακτο – Πριν από λίγο! Τον διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ, γιατί έδωσε μια 20λεπτη συνέντευξη και δεν…
Πε, 12 Μαρ 2026 21:44
Αυτά τα ζώδια έχουν μία αόρατη κεραία! Αυτοί είναι οι “προφήτες” του ζωδιακού
Πε, 12 Μαρ 2026 21:37
Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο τεμπέληδες! Λούφα και παραλλαγή…
Πε, 12 Μαρ 2026 21:33
Εύβοια: Φρίκη και ανατριχίλα! Άνοιξαν το μνήμα 46χρονου και αυτό που αντίκρισαν σοκάρει! (Φωτό)
Πε, 12 Μαρ 2026 21:30
Αρειος Πάγος: Απόφαση-σταθμός για τους συνταξιούχους – Παράνομη η…
Πε, 12 Μαρ 2026 19:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.