Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ρουκ Ζουκ: Η Μακρυπούλια “λιποθύμισε” στο πλατό – “Κράτα με Βασίλη…”

Τε, 3 Δεκ 2025 08:46

Ο 19χρονος “γιος γνωστού πρώην Έλληνα υπουργού” που δεν μάθαμε ποτέ ότι…

Τρ, 2 Δεκ 2025 22:54

Φθιώτιδα: Αδιανόητο περιστατικό! Κατήγγειλε τον σύζυγό της, ότι τη χτύπησε, φώναξε τη γειτόνισσα και…

Τρ, 2 Δεκ 2025 22:51
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έρχεται το covid wallet.: Νέα εφαρμογή με πιστοποιητικό εμβολιασμού και στοιχεία ταυτότητας

Τε, 22 Δεκ 2021 20:01 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Έρχεται νέα εφαρμογή που θα συνδυάζει πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα.

 

Την ώρα που «κλείδωσαν» τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό πριν και μετά τις γιορτές, στον απόηχο και της μετάλλαξης Ομικρον, με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη να τονίζει πως «είναι μία ξεκάθαρη θέση της κυβέρνησης ότι μετά τις γιορτές θα υπάρχει οπωσδήποτε ένα πλαίσιο περιοριστικών μέτρων», νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως στη ζωή μας θα εισέλθει και το «Covid Wallet» ως εξέλιξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

 

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, κατατέθηκε τροπολογία σύμφωνα με την οποία θα τεθεί σε λειτουργία νέα εφαρμογή, η οποία δεν θα απαιτεί από τον χρήστη να φέρει και να επιδεικνύει συνεχώς την ταυτότητά του κατά τους ελέγχους εισόδου σε μαγαζιά και υπηρεσίες. Αυτό γιατί θα πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό έγγραφο με όλα τα στοιχεία για τον εμβολιασμό, μαζί με τα στοιχεία ταυτότητας, κάτι σαν «Covid Wallet».

 

Νωρίτερα ο κ. Πλεύρης από τη Βουλή αναφέρεθηκε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό τονίζοντας:

 

«Εξετάζεται σοβαρά από την κυβέρνηση η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για να συνεχίσουν να εργάζονται οι υγειονομικοί της πρώτης γραμμής. Η εξέλιξη της πανδημίας δείχνει ότι πρέπει να παραταθεί το μέτρο αναστολής εργασίας μέχρι 31/3/2022. Το μέτρο θα επαναξιολογηθεί τότε, και εξετάζεται σοβαρά να καταστεί υποχρεωτικό για όσους παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο ΕΣΥ. Θα πρέπει σε αυτό το τρίμηνο να αποφασίσουν. Θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι όσο διαρκεί η πανδημία. Εξετάζεται να μη δοθεί άλλη παράταση του κράτους στο μέτρο της αναστολής και δεν θα μπορέσουν να παρέχουν πλέον την εργασία τους. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Συνεπώς όλοι αυτοί που βρίσκονται σε αναστολή καλούνται αυτό το τρίμηνο να πάρουν την απόφασή τους αν θα κάνουν το εμβόλιο για να συνεχίσουν να εργάζονται ή αν θα θέσουν τον εαυτό τους εκτός εργασίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης».

wallet.: Διάφορα εμβολιασμού έρχεται εφαρμογή πιστοποιητικό στοιχεία ταυτότητας
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρουκ Ζουκ: Η Μακρυπούλια “λιποθύμισε” στο πλατό – “Κράτα με Βασίλη…”
Τε, 3 Δεκ 2025 08:46
Ο 19χρονος “γιος γνωστού πρώην Έλληνα υπουργού” που δεν μάθαμε ποτέ ότι…
Τρ, 2 Δεκ 2025 22:54
Φθιώτιδα: Αδιανόητο περιστατικό! Κατήγγειλε τον σύζυγό της, ότι τη χτύπησε, φώναξε τη γειτόνισσα και…
Τρ, 2 Δεκ 2025 22:51
Τα ζώδια Δεκεμβρίου για το 2025 από τον Κώστα Λεφάκη
Τρ, 2 Δεκ 2025 22:09
Τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι: Το ψωμί του εγγονού και η φρίκη! Τριπλό χτύπημα της μοίρας, σαν ταινία…
Τρ, 2 Δεκ 2025 20:12
Έκτακτο – Μέγα σκάνδαλο στις Βρυξέλλες: Συνελήφθη η…
Τρ, 2 Δεκ 2025 15:01
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.