Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απόχωρηση έκπληξη από ελληνικό κανάλι – Έφυγε ξαφνικά κεντρικός παρουσιαστής

Κυ, 24 Μάι 2026 18:07

Έκτακτο – Παραιτήθηκε κι άλλο κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Κυ, 24 Μάι 2026 17:58

Έτσι θα δείχνει το ντεκολτέ σας, μετά τα 50, πιο νεανικό το καλοκαίρι! Όλες κάνουν το ίδιο λάθος!

Κυ, 24 Μάι 2026 16:33
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έρευνα στο σπίτι της Εύας Καιλή στο Ψυχικό και της αδερφής της στην Κηφισιά

Τε, 28 Ιούν 2023 19:59 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Έρευνα στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό, αλλά και στο σπίτι της αδελφής της Μανταλένας στην Κηφισιά, πραγματοποίησαν τις τελευταίες 72 ώρες στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας. Στις έρευνες το «παρών» έδωσαν Βέλγος και Έλληνας εισαγγελέας, εκτελώντας ευρωπαϊκή εντολή για έρευνα από τις δικαστικές αρχές των Βρυξελλών.

Ο Βέλγος εισαγγελέας ζήτησε από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να πραγματοποιήσουν επιτόπιες έρευνες. Η αδερφή της κ. Καϊλή και ο σύζυγός της έθεσαν στη διάθεση των εισαγγελικών Αρχών Βελγίου τα κινητά τηλέφωνα τους, καθώς και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και laptop, προκειμένου να διερευνηθούν αυτά από τα εργαστήρια των Βρυξελλών.

Δημητρακόπουλος: «Δεν βρέθηκε τίποτα το αξιόμεμπτο»
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Εύας Καϊλή, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, «την Τρίτη 27/6/23 διενεργήθηκαν νομότυπες κατ’ οίκον έρευνες στην οικία της κ. Εύας Καϊλή και της αδελφής της από κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας Βελγίου με επικεφαλής τον κύριο Ραφαέλ Μαλανίνι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν βρέθηκε τίποτα το αξιόμεμπτο, το μόνο αξίας αντικείμενο που βρέθηκε και κατασχέθηκε (!!!) ήταν ένα μωρουδίστικο κολιέ της κορούλας της, που είχαν δωρίσει κατά τη γέννησή της οι μέλλοντες νονοί!

Κατά τα λοιπά, η αδερφή της κυρίας Καϊλή και ο σύζυγός της έθεσαν στη διάθεση των εισαγγελικών Αρχών Βελγίου τα κινητά τηλέφωνα τους, καθώς και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και laptop, προκειμένου να διερευνηθούν αυτά από τα εργαστήρια των Βρυξελλών.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο γιος του ανακριτή της υποθέσεως συμμετείχε σε εταιρεία με τον γιο βασικής εμπλεκόμενης, Βελγιδας ευρωβουλευτού, δημιουργήθηκαν από δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου νέφη καχυποψίας για την αμεροληψία της ανάκρισης. Θέλω να πιστεύω ότι συμπωματικά συνέπεσε χρονικά η παρούσα έρευνα στην Αθήνα με τις αποκαλύψεις στο Βέλγιο!

Τέλος δημόσια απορώ εφτά μήνες έρευνας, που διεξάγεται στο Βέλγιο κατά της κυρίας Καϊλή, δεν απέφερε κανένα κ αποδεικτικό καρπό, ώστε να γίνεται έλεγχος, προδήλως αλυσιτελής, στην Αθήνα».

αδερφής Διάφορα Έρευνα Εύας και Καϊλή Κηφισιά: σπίτι στην στο της Ψυχικό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απόχωρηση έκπληξη από ελληνικό κανάλι – Έφυγε ξαφνικά κεντρικός παρουσιαστής
Κυ, 24 Μάι 2026 18:07
Έκτακτο – Παραιτήθηκε κι άλλο κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
Κυ, 24 Μάι 2026 17:58
Έτσι θα δείχνει το ντεκολτέ σας, μετά τα 50, πιο νεανικό το καλοκαίρι! Όλες κάνουν το ίδιο λάθος!
Κυ, 24 Μάι 2026 16:33
Θρήνος για τον Δημήτρη Μελά, που σκοτώθηκε, πριν από λίγες ώρες! Η τραγική λεπτομέρεια
Κυ, 24 Μάι 2026 16:30
Αυτά τα 3 ζώδια θα αποκτήσουν μία άλλη ζωή, μέχρι τον Οκτώβριο! Θα μεταμορφωθούν…
Κυ, 24 Μάι 2026 13:34
Θρίλερ στον αέρα σε πτήση με 220 επιβάτες – Ο πιλότος έπαθε έμφραγμα – Οι πρώτες πληροφορίες
Κυ, 24 Μάι 2026 13:31
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.