Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μόλις μαθεύτηκε! Νεκρός ο πασίγνωστος ηθοποιός της Λάμψης…

Πε, 8 Ιαν 2026 23:28

Τα 5 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει πριν από το τέλος του 2026

Πε, 8 Ιαν 2026 21:37

Βόνιτσα: Θρίλερ σε εξέλιξη με μητέρα 3 ανήλικων παιδιών – Τι συνέβη με τον σύζυγό της;

Πε, 8 Ιαν 2026 21:32
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έρευνα στο σπίτι της Εύας Καιλή στο Ψυχικό και της αδερφής της στην Κηφισιά

Τε, 28 Ιούν 2023 19:59 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Έρευνα στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό, αλλά και στο σπίτι της αδελφής της Μανταλένας στην Κηφισιά, πραγματοποίησαν τις τελευταίες 72 ώρες στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας. Στις έρευνες το «παρών» έδωσαν Βέλγος και Έλληνας εισαγγελέας, εκτελώντας ευρωπαϊκή εντολή για έρευνα από τις δικαστικές αρχές των Βρυξελλών.

Ο Βέλγος εισαγγελέας ζήτησε από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να πραγματοποιήσουν επιτόπιες έρευνες. Η αδερφή της κ. Καϊλή και ο σύζυγός της έθεσαν στη διάθεση των εισαγγελικών Αρχών Βελγίου τα κινητά τηλέφωνα τους, καθώς και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και laptop, προκειμένου να διερευνηθούν αυτά από τα εργαστήρια των Βρυξελλών.

Δημητρακόπουλος: «Δεν βρέθηκε τίποτα το αξιόμεμπτο»
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Εύας Καϊλή, δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, «την Τρίτη 27/6/23 διενεργήθηκαν νομότυπες κατ’ οίκον έρευνες στην οικία της κ. Εύας Καϊλή και της αδελφής της από κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας Βελγίου με επικεφαλής τον κύριο Ραφαέλ Μαλανίνι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν βρέθηκε τίποτα το αξιόμεμπτο, το μόνο αξίας αντικείμενο που βρέθηκε και κατασχέθηκε (!!!) ήταν ένα μωρουδίστικο κολιέ της κορούλας της, που είχαν δωρίσει κατά τη γέννησή της οι μέλλοντες νονοί!

Κατά τα λοιπά, η αδερφή της κυρίας Καϊλή και ο σύζυγός της έθεσαν στη διάθεση των εισαγγελικών Αρχών Βελγίου τα κινητά τηλέφωνα τους, καθώς και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και laptop, προκειμένου να διερευνηθούν αυτά από τα εργαστήρια των Βρυξελλών.

Μετά την αποκάλυψη ότι ο γιος του ανακριτή της υποθέσεως συμμετείχε σε εταιρεία με τον γιο βασικής εμπλεκόμενης, Βελγιδας ευρωβουλευτού, δημιουργήθηκαν από δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου νέφη καχυποψίας για την αμεροληψία της ανάκρισης. Θέλω να πιστεύω ότι συμπωματικά συνέπεσε χρονικά η παρούσα έρευνα στην Αθήνα με τις αποκαλύψεις στο Βέλγιο!

Τέλος δημόσια απορώ εφτά μήνες έρευνας, που διεξάγεται στο Βέλγιο κατά της κυρίας Καϊλή, δεν απέφερε κανένα κ αποδεικτικό καρπό, ώστε να γίνεται έλεγχος, προδήλως αλυσιτελής, στην Αθήνα».

αδερφής Διάφορα Έρευνα Εύας και Καϊλή Κηφισιά: σπίτι στην στο της Ψυχικό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μόλις μαθεύτηκε! Νεκρός ο πασίγνωστος ηθοποιός της Λάμψης…
Πε, 8 Ιαν 2026 23:28
Τα 5 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει πριν από το τέλος του 2026
Πε, 8 Ιαν 2026 21:37
Βόνιτσα: Θρίλερ σε εξέλιξη με μητέρα 3 ανήλικων παιδιών – Τι συνέβη με τον σύζυγό της;
Πε, 8 Ιαν 2026 21:32
Σοκαριστικό περιστατικό στην Αθήνα: Γυναίκα περπατούσε στον δρόμο και έξω από φαρμακείο ξαφνικά…
Πε, 8 Ιαν 2026 21:27
Προσοχή! Μεγάλη τηλεφωνική απάτη: Στην οθόνη του κινητού σας θα…
Πε, 8 Ιαν 2026 21:18
3 ζώδια που θα παραμείνουν ιδιαίτερα νέα, μέχρι τα βαθιά γεράματα
Πε, 8 Ιαν 2026 17:04
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.