Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σύρος: Αυτή είναι η μαρτυρία “κλειδί” που εξετάζουν οι Αρχές – Τι βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της

Τρ, 28 Ιούλ 2026 23:18

Σύρος: Αυτά είπε στην απολογία του ο 41χρονος εργολάβος – “Πίστεψα ότι ήταν η Δέσποινα…”

Τρ, 28 Ιούλ 2026 22:39

Λουκέτο βάζει γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα – Κλείνει 11 καταστήματα

Τρ, 28 Ιούλ 2026 19:25
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ερώτηση Κεφαλογιάννη για τη νέα προκλητική τουρκική NAVTEX στο κέντρο του Αιγαίου

Τρ, 16 Φεβ 2021 14:59 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Ερώτηση Μανώλη Κεφαλογιάννη για τη νέα προκλητική τουρκική NAVTEX στο κέντρο του Αιγαίου που δεν συμβάλλει στην αποκλιμάκωση της έντασης στην περιοχή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου»

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με αφορμή τη νέα προκλητική τουρκική NAVTEX για την πραγματοποίηση ερευνών στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νησιών Λήμνου, Σκύρου και Λέσβου, στο κέντρο του Αιγαίου για την περίοδο από 18 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου κατέθεσε σχετική ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στην ερώτησή του ο Μανώλης Κεφαλογιάννης τονίζει ότι η νέα προκλητική ενέργεια της Τουρκίας δεν συμβάλλει στην αποκλιμάκωση της έντασης στην περιοχή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου. Με τη νέα προκλητική αυτή ενέργεια η τουρκική πλευρά προσχηματικά επικαλείται το διάλογο ενόψει των διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας, για την ειρηνική επίλυση της μεταξύ μας, μίας διαφοράς της οριοθέτησης υφαλοκρηπίδας και αποκλειστικής οικονομικής ζώνης που αναμένεται να συνεχιστούν αυτή τη φορά στην Αθήνα το πρώτο πενθήμερο του Μαρτίου.

Αναλυτικά η ερώτηση:
«Οι διερευνητικές επαφές μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας για την ειρηνική επίλυση της μεταξύ μας μιας διαφοράς, της οριοθέτησης υφαλοκρηπίδας και Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης αναμένεται να συνεχιστούν, αυτή τη φορά στην Αθήνα το πρώτο 5ημερο του Μαρτίου.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει μάρτυρες ενός μπαράζ προκλητικών δηλώσεων τόσο κατά της Ελλάδος όσο και κατά της ΕΕ και των ΗΠΑ από κορυφαίους Τούρκους αξιωματούχους που δεν συμβάλλουν ασφαλώς στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

Χθες η Τουρκία εξέδωσε μια νέα προκλητική NAVTEX με την οποία το ερευνητικό πλοίο Τσεσμέ θα πραγματοποιήσει έρευνες στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των ελληνικών νησιών Λήμνου, Σκύρου και Λέσβου στο κέντρο του Αιγαίου για την περίοδο από 18 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου.

Μια νέα προκλητική ενέργεια της Τουρκίας που δείχνει να μην θέλει την αποκλιμάκωση της έντασης στην περιοχή του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου.

Μια νέα προκλητική ενέργεια της Τουρκίας που δείχνει ότι προσχηματικά μάλλον επικαλείται το διάλογο.

Ερωτάται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή:
-Είναι σε γνώση της η νέα τουρκική NAVTEX ;
-Πως κρίνει τη νέα προκλητική συμπεριφορά της τουρκικής πλευράς; »

Αιγαίου Διάφορα ερώτηση κέντρο Κεφαλογιάννη προκλητική τουρκική
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύρος: Αυτή είναι η μαρτυρία “κλειδί” που εξετάζουν οι Αρχές – Τι βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της
Τρ, 28 Ιούλ 2026 23:18
Σύρος: Αυτά είπε στην απολογία του ο 41χρονος εργολάβος – “Πίστεψα ότι ήταν η Δέσποινα…”
Τρ, 28 Ιούλ 2026 22:39
Λουκέτο βάζει γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα – Κλείνει 11 καταστήματα
Τρ, 28 Ιούλ 2026 19:25
Σύρος: Το άγνωστο παρασκήνιο, πριν την τραγωδία – Γιατί επισκέφτηκε το σπίτι του ζευγαριού η 42χρονη;
Τρ, 28 Ιούλ 2026 18:30
Αυτός θα είναι ο καιρός του Αυγούστου – Πώς θα κάνουμε 15Αύγουστο
Τρ, 28 Ιούλ 2026 18:25
Ανατριχιαστικό θρίλερ στο Γαλάτσι – Νέα υπόθεση που συγκλονίζει – Τα πράγματα, τελικά, δεν ήταν όπως φαίνονταν
Τρ, 28 Ιούλ 2026 18:22
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.