Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Το σύμπαν “κλήρωσε”! – Δίνει σε τρία ζώδια τη νέα εβδομάδα απεριόριστη τύχη!

Δε, 23 Φεβ 2026 00:24

Σοκαριστικό περιστατικό στο Καρναβάλι της Έδεσσας: Από τη διασκέδαση στο νοσοκομείο! – 23χρνος πήρε ένα…

Κυ, 22 Φεβ 2026 23:51

Ίλιον: Απίστευτο περιστατικό! “Πάγωσαν” οι θαμώνες – Γυναίκα λιποθύμισε μέσα σε κέντρο διασκέδασης και ο διασώστης πήρε το μικρόφωνο και…(Βίντεο)

Κυ, 22 Φεβ 2026 22:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Eurovision 2022: Ρώσοι χάκερς απειλούν να σαμποτάρουν την ψηφοφορία.Η Ουκρανία στο στόχαστρο….

Πα, 13 Μάι 2022 20:54 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Δημοσιεύματα θέλουν την ομάδα «Killnet», η οποία αποτελείται από χάκερς υποστηρικτές του Πούτιν, να «εισβάλουν» στην επίσημη πλατφόρμα, όπου γίνεται η ψηφοφορία – Θέλουν να εμποδίσουν τη διαφαινόμενη νίκη των Ουκρανών, οι οποίοι είναι το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού
«Σαμποτάζ» στην Ουκρανία ετοιμάζονται να κάνουν Ρώσοι χάκερς, προκειμένου να μην κερδίσει την πρωτιά στη φετινή Eurovision.

Σύμφωνα με τα στατιστικά και τα στοιχήματα μέχρι στιγμής, το μεγάλο φαβορί του μεγάλου μουσικού διαγωνισμού είναι η Ουκρανία, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, με τις ρωσικές δυνάμεις να συνεχίζουν τις επιθέσεις.

Τη χώρα εκπροσωπεί το συγκρότημα «Kalush Orchestra», με το τραγούδι «Stefania».

Ωστόσο, οι υποστηρικτές του Πούτιν φαίνεται πως δεν θα αφήσουν την Ουκρανία να βγει νικήτρια.

Δημοσίευμα της DailyMail αναφέρει πως η ομάδα «Killnet», η οποία υποστηρίζει τον Ρώσο πρόεδρο και δραστηριοποιείται στον κυβερνοχώρο, σκοπεύει να σαμποτάρει την ουκρανική προσπάθεια, μπλοκάροντας τη διαδικασία της ψηφοφορίας υπέρ της χώρας.

Σε επίσημη ανάρτησή της στον ιστότοπο Telegram, η ομάδα Killnet αναφέρει: «Δεν μπορείς να ψηφίσεις διαδικτυακά. Ίσως να φταίει η επίθεσή μας στο DDOS».

Εκπρόσωπος της Eurovision αρνείται όμως ότι υπάρχει κίνδυνος να «εισβάλλει» κανείς στο σύστημα: «Κάθε χρόνο το σύστημα ψηφοφορίας του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision έχει ένα ευρύ φάσμα μέτρων ασφαλείας για την προστασία της συμμετοχής του κοινού, από εξωτερικές επιρροές. Δεν έχει αλλάξει τίποτα φέτος».

Υπενθυμίζεται πως η Ρωσία δεν θα διαγωνιστεί στη φετινή Eurovision, καθώς αποκλείστηκε από τη διοργάνωση, μετά την εισβολή στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο.

Σε περίπτωση που τελικά, οι «χάκερς του Πούτιν» δεν τα καταφέρουν και η Ουκρανία αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, η διοργάνωση την επόμενη χρονιά, δεν θα λάβει χώρα εκεί.

Οι Σουηδοί έχουν ήδη επικοινωνήσει με την ουκρανική αποστολή και έχουν εκφράσει την προθυμία τους να φιλοξενήσουν εκείνοι τον διαγωνισμό στη Στοκχόλμη, σε περίπτωση που η Ουκρανία κατακτήσει την πρώτη θέση του 66ου διαγωνισμού.

Το τραγούδι «Stefania» από την πρώτη κιόλας, στιγμή μετατράπηκε σε έναν άτυπο ύμνο της χώρας, η οποία δέχεται τον τελευταίο καιρό επίθεση από τις ρωσικές δυνάμεις.

Ο τραγουδιστής Όλεχ Πσιουκ είχε δηλώσει για το κομμάτι: «Το τραγούδι γράφτηκε πολύ πριν τον πόλεμο. Ήταν αφιερωμένο στη μητέρα μου, όμως μετά την εισβολή και τον πόλεμο, πήρε άλλες διαστάσεις και πολύς κόσμος άρχισε να το ταυτίζει με την Ουκρανία ως μητέρα-πατρίδα. Είναι πια μέσα στην καρδιά πολλών Ουκρανών κι έχει αυξηθεί σημαντικά η δημοφιλία και ο συμβολισμός του».

Όσο για τον διαγωνισμό και το γεγονός ότι αποτελεί το «μεγάλο φαβορί», δήλωσε: «Για τη χώρα μας, είναι τόσο σημαντικό να έχουμε νίκες σε όλα τα επίπεδα. Αυξάνει το ηθικό μας».

eurovision απειλούν Διάφορα Ουκρανία Ρώσοι σαμποτάρουν στόχαστρο…. χάκερς ψηφοφορία.Η
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το σύμπαν “κλήρωσε”! – Δίνει σε τρία ζώδια τη νέα εβδομάδα απεριόριστη τύχη!
Δε, 23 Φεβ 2026 00:24
Σοκαριστικό περιστατικό στο Καρναβάλι της Έδεσσας: Από τη διασκέδαση στο νοσοκομείο! – 23χρνος πήρε ένα…
Κυ, 22 Φεβ 2026 23:51
Ίλιον: Απίστευτο περιστατικό! “Πάγωσαν” οι θαμώνες – Γυναίκα λιποθύμισε μέσα σε κέντρο διασκέδασης και ο διασώστης πήρε το μικρόφωνο και…(Βίντεο)
Κυ, 22 Φεβ 2026 22:05
Τηλεθέαση – Σάββατο (21/2): Αυτήν την εκπομπή είδαν σχεδόν όλοι, έστω και για 1 λεπτό!: Σάρωσε σε τηλεθέαση!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:57
Ταραμοσαλάτα: Το λάθος που κάνουν όλοι στο μπλέντερ! Τα δύο κόλπα για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους!
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:50
Εφιάλτης και Γολγοθάς για γυναίκα στην Αθήνα – Έκανε σ@@ μαζί του και την άλλη ημέρα της αποκαλύψε ένα φρικτό μυστικό…
Κυ, 22 Φεβ 2026 15:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.