Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρίκη! Πασίγνωστη Ελληνίδα κατήγγειλε τον πρώην της για α@@@@ σε βάρος της κόρης της – Αποκαλύψεις σοκ!

Πα, 5 Ιούν 2026 23:24

Αυτά είναι τα 4 σύνολα που φοράνε οι κομψές γυναίκες στις ζέστες! Τις κολακεύουν όλες!

Πα, 5 Ιούν 2026 23:19

Ζώδια 06/06: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν την ανατροπή το Σάββατο! Το Σύμπαν τους τα φέρνει όλα στο φως!

Πα, 5 Ιούν 2026 23:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έξαλλη η Άννα Φόνσου με την Ιωάννα Μαλέσκου.Είδα τη Μαλέσκου και λέω είναι δυνατόν;Δεν έχουν το δικαίωμα αυτά τα κορίτσια…….

Τε, 19 Ιαν 2022 18:50 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Άννα Φόνσου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο “επεισόδιο” μεταξύ Τάσου Χαλκιά και Ιωάννας Μαλέσκου.
Τηλεοπτικά γιατί δεν σας βλέπουμε;

Δεν με βλέπετε γιατί ό,τι μου έχουν προτείνει, δεν μου άρεσε σαν ρόλος. Θα ήθελα να παίξω και θα το κάνω σε ένα έργο που να με εξιτάρει και να έχω καλούς συνεργάτες. Ό,τι δικό μου έχω κάνει, έχει πάει πολύ καλά. Έχω δύο έργα που θέλω να προβάλλω κι αν μας πουν ναι τα κανάλια, θα παίξω. Επίσης, θα κάνω και μια ταινία.

 

Σε αυτό το σημείο θέλω να σου πω, για τις πρωινές εκπομπές, στις οποίες προβάλλουμε τη δουλειά μας όταν πάμε και τους ευχαριστούμε, αλλά κι εμείς όταν πάμε, βοηθάμε στην ακροαματικότητα. Αυτή είναι η πληρωμή μας. Θα ήθελα να είναι λίγο πιο προετοιμασμένοι. Μου έκανε εντύπωση τώρα που σου είπα σε ερώτησή σου, ότι δεν θέλω να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή και άλλαξες αμέσως θέμα. Μην ρωτάνε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Να μαθαίνουνε λίγο για τον καλεσμένο τους.

 

Δηλαδή είδα τη Μαλέσκου και λέω είναι δυνατόν, να σου μιλάει ένας άνθρωπος με την καριέρα του Χαλκιά και να σου λέει κούκλα μου και να απαντάς εσύ Ιωάννα είναι το όνομά μου; Είμαστε στα καλά μας; Δεν έχουν το δικαίωμα αυτά τα κορίτσια που δεν έχουν δει και αρκετό θέατρο στη ζωή τους, να μιλάνε για ανθρώπους που έχουν δώσει την ψυχή τους και έχουν τέτοια καριέρα. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός.

 

Επίσης, πάμε, δίνουμε μια συνέντευξη και μετά γίνεται θεία δίκη από αυτούς που συμμετέχουν στα πάνελ των εκπομπών. Σχολιάζουν και γελάνε. Είπα εγώ μια φορά ότι παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο τη Βουγιουκλάκη και το κοροϊδέψαν. Η ουσία όμως όλου αυτού είναι ότι εγώ δεν έχω ξεχάσει αυτόν τον άνθρωπο, γι’ αυτό το είπα. Πιστεύω ότι ίσως πρέπει να σταματήσουμε να βγαίνουμε σε αυτές τις εκπομπές, ή όπως είχε πει και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, όταν μας καλούν, να μας πληρώνουν τουλάχιστον. Δεν έγινε ποτέ φυσικά. Εγώ βγαίνω μόνο ζωντανά, αλλιώς αρνούμαι.

«Είναι Άννα αυτά Διάφορα Δικαίωμα δυνατόν;Δεν Έξαλλη έχουν Ιωάννα κορίτσια……. Μαλέσκου Μαλέσκου.Είδα Φόνσου
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη! Πασίγνωστη Ελληνίδα κατήγγειλε τον πρώην της για α@@@@ σε βάρος της κόρης της – Αποκαλύψεις σοκ!
Πα, 5 Ιούν 2026 23:24
Αυτά είναι τα 4 σύνολα που φοράνε οι κομψές γυναίκες στις ζέστες! Τις κολακεύουν όλες!
Πα, 5 Ιούν 2026 23:19
Ζώδια 06/06: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν την ανατροπή το Σάββατο! Το Σύμπαν τους τα φέρνει όλα στο φως!
Πα, 5 Ιούν 2026 23:11
Η στιγμή που συλλαμβάνουν την Έλενα Τοπαλίδου – ” Πήγε στην τ@@@@@ και..”
Πα, 5 Ιούν 2026 23:05
Θλίψη στον πολιτικό κόσμο! Πέθανε ο εμβληματικός Έλληνας υπουργός…
Πα, 5 Ιούν 2026 19:44
Ιούνιος: “Έρχονται” ραγδαίες εξελίξεις για αυτά τα 3 ζώδια! Το παρελθόν τους “χτυπάει” την πόρτα
Πα, 5 Ιούν 2026 13:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.