Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 19 Μαΐου

Τρ, 19 Μάι 2026 00:47

Ζώδια σήμερα 19/5: Ποια ζώδια ευνοούνται σε έρωτα και οικονομικά

Τρ, 19 Μάι 2026 00:26

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ Φεύγει από το κόμμα και πάει με τον Τσίπρα

Δε, 18 Μάι 2026 23:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έξαλλη η Γερμανού για τον Μπισμπίκη. Έλα παιδιά, λίγο ντροπή…

Κυ, 12 Μαρ 2023 17:59 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στην lifo.gr,στάθηκε η αφορμή ,για την τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την ενόχλησή της και ανέφερε τα εξής:

«Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι βαρεθήκαμε να βλέπουμε αυτόν τον έρωτα κι αυτό το ζευγάρι. Αν βαρεθήκατε, μην το βλέπετε. Τον Βασίλη Μπισμπίκη δεν το μάθαμε μέσα από την σχέση του με την Δέσποινα, όπως και την Δέσποινα δεν την μάθαμε μέσα από την σχέση με τον Βασίλη. Είναι δύο άνθρωποι, που έχουν διαγράψει την πορεία τους, έχουν δώσει τις εξετάσεις τους, ο καθένας στον χώρο του και τις έχουν περάσει. Θα σταθώ στον Βασίλη γιατί διαβάσαμε την συνέντευξή του. Είναι ένας πάρα πολύ καλός ηθοποιός, έχει δώσει παραστάσεις κι όσοι τις έχουμε παρακολουθήσει μας έχει σηκωθεί η τρίχα κάγκελο» είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Θεωρώ άδικο και ντροπιαστικό να καθόμαστε να σχολιάζουμε το ζεϊμπέκικο του Βασίλη και τα κιλά του. Ξαφνικά body shaming. Λέμε τα τελευταία χρόνια, όχι, δεν μπορεί και τόπος στην διαφορετικότητα… Όλα αυτά τα ακυρώσαμε και δείξαμε με το δάχτυλο, όχι ο Βασίλης Μπισμπίκης, η ηθοποιάρα, η ταλεντάρα που έχουμε υποκλιθεί στις ερμηνείες του, αλλά ο Βασίλης που έχει λίγη κοιλίτσα και δεν χόρεψε το ζεϊμπέκικο αριστοτεχνικά. Έλα παιδιά, λίγο ντροπούλα κάπου. Δεν θα συγχιστώ άλλο. Συγχίστηκα αρκετά τις προηγούμενες ημέρες. Πάρα πολύ ωραία απάντησε ο Βασίλης και δεν χρειάζεται να ασχοληθεί ούτε ο ίδιος ούτε η Δέσποινα.» κατέληξε η Ναταλία Γερμανού.



Γερμανού για έλα Έξαλλη λίγο Μπισμπίκη ντροπή… παιδιά τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 19 Μαΐου
Τρ, 19 Μάι 2026 00:47
Ζώδια σήμερα 19/5: Ποια ζώδια ευνοούνται σε έρωτα και οικονομικά
Τρ, 19 Μάι 2026 00:26
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ Φεύγει από το κόμμα και πάει με τον Τσίπρα
Δε, 18 Μάι 2026 23:38
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: Νεκρός 52χρονος από έκρηξη
Δε, 18 Μάι 2026 23:10
Τα 5 πιο συμπαθητικά ζώδια. Κανένας δεν μπορεί να τους αντισταθεί
Δε, 18 Μάι 2026 23:03
«Μαϊμού» υπάλληλοι εξαπατούσαν πολίτες – σε ολη την Ελλαδα.Τι Έκαναν – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους
Δε, 18 Μάι 2026 22:55
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.