Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τραγωδία! Νεκρός γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας στη…

Δε, 24 Νοέ 2025 23:02

Μαγνησία: Έτριβε το μ@@@@ στο πέλμα της – Σοκαριστικά όσα συνέβησαν στο σπίτι του, με τη μαθήτρια που…

Δε, 24 Νοέ 2025 22:59

Σοκ στον Άλιμο: Της έπιασε το σ@@@@ και τα γ@@@@@ – “Άρχισα να φωνάζω” – Αυτός είναι ο άνδρας που…

Δε, 24 Νοέ 2025 22:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έξαλλη η Μάρα Μεϊμαρίδη με τη Μαρία Μπακοδήμου:Έχει μια εμμονή μαζί μου.Η επιτροπή θέλει να με διώξει από την πρώτη μέρα.

Δε, 1 Νοέ 2021 20:00 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Μάρα Μεϊμαρίδη βρέθηκε καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για την κριτική επιτροπή του Just the two of us και συγκεκριμένα για τη Μαρία Μπακοδήμου.

Μάρα Μεϊμαρίδη: Τι απαντά για τη μηδενική βαθμολογία της Μπακοδήμου

Μετά το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή και το «μηδέν» της Μαρίας Μπακοδήμου προς την Μεϊμαρίδη, εκείνη ερωτηθείσα για το αν ενοχλήθηκε, απάντησε:

«Ο καθένας έχει έναν ρόλο. Η Μαρία Μπακοδήμου πληρώνεται για να είναι στην κριτική επιτροπή και να λέει δύο παρόλες ντυμένη ωραία. Εγώ έχω επίσης έναν ρόλο. Ποια είναι η δουλειά μου εκεί; Η δουλειά μου είναι ο τηλεθεατής να περάσει ωραία, να χαζέψει, να γελάσει, να ανεβαίνουν τα νούμερα και να μην φεύγει από το κανάλι γιατί αυτή η παραγωγή είναι πανάκριβη, τεχνικοί όλοι αυτοί πληρώνονται.

Όπως καταλαβαίνεις αν εγώ κάνω τη δουλειά μου καλά όλοι αυτοί θα πληρωθούν. Αν αξίζω μηδέν να πάω σπίτι μου. Αν ήμουν στην Αμερική θα συνέχιζα τις περσόνες. Τώρα θα αποφασίσω με τον Νίκο τι θα γίνει. Πιο πολύ με στεναχώρησε η κριτική του Σταμάτη Φασουλή. Ακούω από τον ίδιο ότι είναι «μίζερη». Έπρεπε να του θυμίσω επί σκηνής ότι έπαιζε τη Μαίρη Παναγιωταρά».

 

 

Η δήλωση της Μάρας Μεϊμαρίδη για την επιτροπή

Στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε: «Η Μαρία Μπακοδήμου δεν έχει να κρίνει τι κάνω εγώ στη ζωή μου, έχει να κρίνει το performance. Ρωτήστε την ίδια αν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου. Από την πρώτη μέρα άρχισα να νιώθω μια επίθεση. Και είπα κι εγώ από μέσα μου αυτή η γυναίκα σε ένα φιλανθρωπικό σόου τι θέλει; Έχει μια εμμονή μαζί μου. Η επιτροπή έχει λυσσάξει να με διώξει, ο κόσμος με κρατάει και ο κόσμος θύμωσε πάρα πολύ, όχι για το μηδέν αλλά για τις κουβέντες που είπε για τις Ελληνίδες μάνες. Να ζητήσει συγγνώμη από όλες τις Ελληνίδες μάνες».

διώξει εμμονή, Έξαλλη Επιτροπή θέλει μαζί Μάρα Μαρία Μεϊμαρίδη: μέρα μου.Η Μπακοδήμου:Έχει πρώτη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία! Νεκρός γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας στη…
Δε, 24 Νοέ 2025 23:02
Μαγνησία: Έτριβε το μ@@@@ στο πέλμα της – Σοκαριστικά όσα συνέβησαν στο σπίτι του, με τη μαθήτρια που…
Δε, 24 Νοέ 2025 22:59
Σοκ στον Άλιμο: Της έπιασε το σ@@@@ και τα γ@@@@@ – “Άρχισα να φωνάζω” – Αυτός είναι ο άνδρας που…
Δε, 24 Νοέ 2025 22:03
Βαρύ πένθος για τον Πάνο Κιάμο – Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο τραγουδιστής
Δε, 24 Νοέ 2025 21:50
Ο Τσίπρας δίνει “στεγνά” τον Τάιλερ στο βιβλίο του – Η απίστευτη ερώτηση που έκανε στην Μπαζιάνα – “Μη χρησιμοποιείς…”
Δε, 24 Νοέ 2025 15:26
Φρίκη στα Πετράλωνα – Παιδιά υπέφεραν από τον πατέρα – “τέρας και τη μητέρα τους – Αισχρά όσα τα έβαζαν να κάνουν
Δε, 24 Νοέ 2025 14:04
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.