Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Δραματικές ώρες για τη Χαλκιδική – Τρέχει ο κόσμος προς την παραλία, εκκενώνεται ξενοδοχείο, καίγονται ΙΧ και σπίτια

Πε, 13 Αυγ 2026 18:11

Γίνεται τώρα: Έγινε η μέρα νύχτα – Η φωτιά πλησιάζει σπίτια στη Χαλκιδική – “Ο Θεός να βάλει το χέρι του”

Πε, 13 Αυγ 2026 17:07

Γίνεται τώρα: 3 μεγάλες φωτιές σε εξέλιξη – Καίγεται η Χαλκιδική, εκκενώνονται τουριστικές περιοχές

Πε, 13 Αυγ 2026 16:04
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έξαλλος ο Λουράντος με τον ΣΚΑΪ: Φύγετε αμέσως από το φαρμακείο μου – Δείτε βίντεο

Τρ, 23 Μαρ 2021 12:33 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Την ενόχλησή του εξέφρασε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών Κώστας Λουράντος για χθεσινό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του σταθμού.

«Να με ακούσετε και αυτό που θα πω δεν αφορά εσάς προσωπικά. Σαν σταθμός έχετε πολύ χιούμορ για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε σε μένα τον λόγο, όταν χθες σαν κανάλι λοιδορούσατε κι εμένα και το φαρμακείο μου με απαράδεκτες εκφράσεις», ανέφερε στην αρχή της τοποθέτησής του.

Μιλώντας για το ρεπορτάζ που τον ενόχλησε σημείωσε πως δεν ήταν απλό σχόλιο.

«Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν σχεδιασμό του σταθμού σας» σημείωσε.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως δεν είναι τόσο ενόχληση για το σχόλιο και πως αυτό του κάνει περισσότερο διαφήμιση.

«Όταν ο σταθμός σας κάνει ένα σχόλιο για εμένα ότι είμαι παλιάς κοπής, εγώ εκπροσωπώ τον κλάδο μου, και έχει προσφέρει στον τομέα της υγείας» τονίζει.

Ερωτηθείς για τις αποζημιώσεις για τα τεστ, διευκρίνισε πως εξέφρασε ανάγκη για αποζημίωση για τα τεστ τα μοριακά, όχι τα self test.

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου, στη συνέχεια έγινε έξαλλος, ζητώντας από το συνεργείο του σταθμού να φύγει από το φαρμακείο του.

«Παραποιείτε τις εκφράσεις μου, δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Θα σας απαντήσω αν και δεν είχα διάθεση να συζητήσω με τον ΣΚΑΪ, σχετικά με τις επιφυλάξεις του για τα self τεστ. Προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε μένα που… Σηκωθείτε και φύγετε από τον χώρο που σας φιλοξενεί αυτή τη στιγμή, ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου. Αυτά που κάνατε το βράδυ, ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας. Άντε γεια σας».

«Λυπάμαι γι’ αυτά λέτε»

, είπε ο Δημήτρης Οικονόμου. «Κρίνεστε γι’ αυτά που λέτε. Κάνατε show. Δεν είστε εδώ να μας βρίζετε» του είπε η Μαρία Αναστασοπούλου

Πηγή protothema

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δραματικές ώρες για τη Χαλκιδική – Τρέχει ο κόσμος προς την παραλία, εκκενώνεται ξενοδοχείο, καίγονται ΙΧ και σπίτια
Πε, 13 Αυγ 2026 18:11
Γίνεται τώρα: Έγινε η μέρα νύχτα – Η φωτιά πλησιάζει σπίτια στη Χαλκιδική – “Ο Θεός να βάλει το χέρι του”
Πε, 13 Αυγ 2026 17:07
Γίνεται τώρα: 3 μεγάλες φωτιές σε εξέλιξη – Καίγεται η Χαλκιδική, εκκενώνονται τουριστικές περιοχές
Πε, 13 Αυγ 2026 16:04
Θα αποκαλυφθούν σε 3 ζώδια όσα παρέμεναν στο σκοτάδι, μέχρι τις 28 Αυγούστου – Ανοίγει η πόρτα σε κάτι νέο
Πε, 13 Αυγ 2026 15:54
Αυτά τα 4 ζώδια θα βιώσουν μία μεγάλη επιτυχία το επόμενο διάστημα – Το αξίζουν…
Πε, 13 Αυγ 2026 15:50
Άγιος Δημήτριος: Ήταν μόνος του, τελικά, στο αυτοκίνητο; Κάμερες, κινητά, επικοινωνίες
Πε, 13 Αυγ 2026 14:30
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.