Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καιρός: Τι χειμώνα να περιμένουμε, σύμφωνα με γνωστό μετεωρολόγο

Πε, 27 Αυγ 2026 19:32

Ένταση σε πτήση από Σκιάθο – Απίστευτο περιστατικό – “Εγώ είμαι ο κυβερνήτης και εγώ αποφασίζω”

Πε, 27 Αυγ 2026 19:28

Ελλάδα: Το παιχνίδι με το ανιψάκι του στην παραλία κατέληξε σε εφιάλτη – Τραγικό…

Πε, 27 Αυγ 2026 16:50
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έξαλλος ο πατέρας του μοντέλου με την κοκαΐνη: Τι αποκαλύπτει για τον σεΐχη, πρώην γαμπρό του [βίντεο]

Δε, 30 Αυγ 2021 23:00 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Στη φυλακή βρίσκεται από τις 26 Αυγούστου το μοντέλο που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών στη Γλυφάδα. Στο αυτοκίνητο της κατηγορουμένης βρέθηκαν 33 γραμμάρια κοκαΐνης, χωρισμένα σε ίδιο αριθμό συσκευασιών ποσότητας ενός γραμμαρίου, η κάθε μία.

 

Ο πατέρας της νεαρής γυναίκας ξεσπά, κατηγορώντας τον πρώην γαμπρό του και σεΐχη πως απειλούσε την κόρη του, δηλώνοντας βέβαιος για την αθωότητα της 30χρονης.

 

“Είναι κάτι ασύλληπτο για το μυαλό το δικό μου, της κόρης μου, των παιδιών μου και της γυναίκας μου. Το παιδί μου είναι αθώο γιατί ξέρω το παιδί μου καταρχήν. Δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό το πράγμα, δεν υπήρχε λόγος. Δεν έχουμε μυστικά μεταξύ μας. Αν συνέβαινε κάτι θα το ξέραμε. Είναι αγωνίστρια καταρχήν. Και στον αθλητισμό που μπήκε πρωταγωνιστούσε πάντα” είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Live News στο Mega.

 

Παράλληλα, κατήγγειλε πως “μας πήραν από δύο δικηγορικά γραφεία και μας πρότειναν να δηλώσουμε για να σωθεί η κόρη μας, ότι είναι ναρκομανής. Φυσικά δεν το δεχτήκαμε. Ο στιγματισμός μόνο και μόνο με τρελαίνει”.

 

Μίλησε δε με τα χειρότερα λόγια για τον σεΐχη με τον οποίο ήταν παντρεμένη η 30χρονη, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν κακό άνθρωπο που απειλούσε την κόρη του, καθώς και ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το παιδί του.

 

“Οι απειλές ήταν από τον καιρό που ήταν ακόμη παντρεμένοι. Την παρατούσε. Την έχει αφήσει στο Μπαχρέιν χωρίς μία δραχμή, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν. Την παράτησε με το μικρό του το παιδί. Δεν ενδιαφέρεται καν για την κόρη του είναι τόσο κακός άνθρωπος που εμείς δεν μπορούμε να το συλλάβουμε στο μυαλό. Την απειλούσε πριν ενάμιση μήνα με απειλητικά μηνύματα. ‘Θα σε καταστρέψω, θα καταστρέψω εσένα και το παιδί σου’. Τι πιο σπουδαίο πράγμα από αυτό. Ζητάμε τα πάντα να ανοιχτούν γιατί δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι”, είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της κατηγορούμενης, σημειώνοντας ότι η κόρη του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

 

αποκαλύπτει βίντεο γαμπρό Διάφορα Έξαλλος κοκαΐνη μοντέλου πατέρας Πρώην σεΐχη,

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καιρός: Τι χειμώνα να περιμένουμε, σύμφωνα με γνωστό μετεωρολόγο
Πε, 27 Αυγ 2026 19:32
Ένταση σε πτήση από Σκιάθο – Απίστευτο περιστατικό – “Εγώ είμαι ο κυβερνήτης και εγώ αποφασίζω”
Πε, 27 Αυγ 2026 19:28
Ελλάδα: Το παιχνίδι με το ανιψάκι του στην παραλία κατέληξε σε εφιάλτη – Τραγικό…
Πε, 27 Αυγ 2026 16:50
Έγκλημα στη Σύρο: Σοκαριστικό το νέο βίντεο – Ουρλιαχτά, κραυγές και…
Πε, 27 Αυγ 2026 15:47
Το Σύμπαν “χαρίζει” τύχη σε 3 ζώδια τον Σεπτέμβριο – Επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη τους
Πε, 27 Αυγ 2026 15:44
Αδιανόητο περιστατικό σε ΚΤΕΛ – Η επιβάτιδα, η γάτα και το ταξίδι μέχρι την Αθήνα
Πε, 27 Αυγ 2026 10:05
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.