Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

18-24 Μαίου: Αυτά τα 3 ζώδια αυτήν την εβδομάδα θα τα βρουν σκούρα – Άγχος, εντάσεις και συγκρούσεις

Δε, 18 Μάι 2026 13:10

Ανείπωτη τραγωδία στα Καλάβρυτα! Το φαγητό του στέρησε τη ζωή

Δε, 18 Μάι 2026 12:49

Ανατροπή με αυτές τις συντάξεις! Κινδυνεύουν με περικοπή 200.000 συνταξιούχοι

Δε, 18 Μάι 2026 09:19
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έξαλλος ο πατέρας του μοντέλου με την κοκαΐνη: Τι αποκαλύπτει για τον σεΐχη, πρώην γαμπρό του [βίντεο]

Δε, 30 Αυγ 2021 23:00 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στη φυλακή βρίσκεται από τις 26 Αυγούστου το μοντέλο που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών στη Γλυφάδα. Στο αυτοκίνητο της κατηγορουμένης βρέθηκαν 33 γραμμάρια κοκαΐνης, χωρισμένα σε ίδιο αριθμό συσκευασιών ποσότητας ενός γραμμαρίου, η κάθε μία.

 

Ο πατέρας της νεαρής γυναίκας ξεσπά, κατηγορώντας τον πρώην γαμπρό του και σεΐχη πως απειλούσε την κόρη του, δηλώνοντας βέβαιος για την αθωότητα της 30χρονης.

 

“Είναι κάτι ασύλληπτο για το μυαλό το δικό μου, της κόρης μου, των παιδιών μου και της γυναίκας μου. Το παιδί μου είναι αθώο γιατί ξέρω το παιδί μου καταρχήν. Δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό το πράγμα, δεν υπήρχε λόγος. Δεν έχουμε μυστικά μεταξύ μας. Αν συνέβαινε κάτι θα το ξέραμε. Είναι αγωνίστρια καταρχήν. Και στον αθλητισμό που μπήκε πρωταγωνιστούσε πάντα” είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Live News στο Mega.

 

Παράλληλα, κατήγγειλε πως “μας πήραν από δύο δικηγορικά γραφεία και μας πρότειναν να δηλώσουμε για να σωθεί η κόρη μας, ότι είναι ναρκομανής. Φυσικά δεν το δεχτήκαμε. Ο στιγματισμός μόνο και μόνο με τρελαίνει”.

 

Μίλησε δε με τα χειρότερα λόγια για τον σεΐχη με τον οποίο ήταν παντρεμένη η 30χρονη, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν κακό άνθρωπο που απειλούσε την κόρη του, καθώς και ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το παιδί του.

 

“Οι απειλές ήταν από τον καιρό που ήταν ακόμη παντρεμένοι. Την παρατούσε. Την έχει αφήσει στο Μπαχρέιν χωρίς μία δραχμή, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν. Την παράτησε με το μικρό του το παιδί. Δεν ενδιαφέρεται καν για την κόρη του είναι τόσο κακός άνθρωπος που εμείς δεν μπορούμε να το συλλάβουμε στο μυαλό. Την απειλούσε πριν ενάμιση μήνα με απειλητικά μηνύματα. ‘Θα σε καταστρέψω, θα καταστρέψω εσένα και το παιδί σου’. Τι πιο σπουδαίο πράγμα από αυτό. Ζητάμε τα πάντα να ανοιχτούν γιατί δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι”, είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της κατηγορούμενης, σημειώνοντας ότι η κόρη του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

 

αποκαλύπτει βίντεο γαμπρό Διάφορα Έξαλλος κοκαΐνη μοντέλου πατέρας Πρώην σεΐχη,
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18-24 Μαίου: Αυτά τα 3 ζώδια αυτήν την εβδομάδα θα τα βρουν σκούρα – Άγχος, εντάσεις και συγκρούσεις
Δε, 18 Μάι 2026 13:10
Ανείπωτη τραγωδία στα Καλάβρυτα! Το φαγητό του στέρησε τη ζωή
Δε, 18 Μάι 2026 12:49
Ανατροπή με αυτές τις συντάξεις! Κινδυνεύουν με περικοπή 200.000 συνταξιούχοι
Δε, 18 Μάι 2026 09:19
Για αυτά τα 3 ζώδια η τύχη δεν θα είναι τυχαία! Το Σύμπαν τα ευνοεί τις επόμενες ημέρες
Δε, 18 Μάι 2026 09:17
Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 18 Μαΐου
Δε, 18 Μάι 2026 01:36
Θρήνος πέθανε ο Γιώργος Σαμαράς
Δε, 18 Μάι 2026 01:22
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.