Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θάνατος διασώστριας: Αντίστροφη μέτρηση, σήμερα, για τον 41χρονο στη Σύρο

Τρ, 4 Αυγ 2026 09:43

Πέθανε στον ύπνο του διεθνούς φήμης αθλητής – Σοκ τα ξημερώματα με την ανάρτηση

Τρ, 4 Αυγ 2026 09:39

Συντάξεις: Νέα πληρωμή αναδρομικών – Χιλιάδες συνταξιούχοι οι δικαιούχοι

Τρ, 4 Αυγ 2026 09:32
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έξαλλος ο Θέμης Κανέλος: «Έχω νιώσει το μαχαίρι στο λαιμό μου για να με σκοτώσουν επειδή είμαι γκέι»

Τρ, 4 Μάι 2021 13:31 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Θεωρούνταν ένας από τους πιο εκκεντρικούς παίκτες του Big Brother. O λόγος για τον Θέμη Κανέλο, ο οποίος ασχολείται με το μακιγιάζ, γεγονός το οποίο έχει παρουσιάσει πολλές φορές στον κανάλι του στο Youtube.

O Θέμης έχει δεχτεί αρκετές φορές αρνητικά σχόλια για την εξωτερική του εμφάνιση, ο ίδιος όμως νιώθει τόσο καλά με τον εαυτό μου που δεν δίνει σημασία.

Αυτή τη φορά όμως ο νεαρός make up artist έκανε μία εξοργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, καθώς φαίνεται να του έχουν κάνει αρκετές αναφορές.

«Να φοβηθώ? Εγώ? Που στα 13 μου όταν ο μπαμπάς μου με ρώτησε είσαι πουσ*ς? Του απάντησα με περηφάνια -Ναι Είμαι.. Και με έσπασε στο ξύλο.. Εγώ? που στα 15 πήγαινα σχολείο με μακιγιάζ και ένιωθα πιο ΘΕΑ από ποτέ και ας έπαιρνα σχόλια στο Youtube που μου έλεγαν να πεθάνω.. Εγώ? Που αμέτρητες φορές που με είχαν διώξει οι γονείς μου από το σπίτι απλά επειδή ήμουν ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟΣ και ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΌΜΟΥΝ για τον εαυτό μου.. Εγώ? Που στα 18 αποφάσισα να πάω κόντρα σε ότι πιστεύει ΟΛΗ η ΣΚΑΤΟκοινωνία και να βγω δημόσια στην τηλεόραση και να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό για να έχουμε επιτέλους ορατότητα? Εεε όχι αγάπη εγώ δεν φοβάμαι μερικές αναφορές, εγώ έχω νιώσει το μαχαίρι στο λαιμό μου για να με σκοτώσουν επειδή είμαι γκέι.. Δεν Φοβάμαι και δεν θα έπρεπε ΚΑΝΕΙΣ να φοβάται ✊✊✊», έγραψε χαρακτηριστικά δίνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα.

γκέι» Διάφορα είμαι Έξαλλος επειδή έχω Θέμης Κανέλος: λαιμό μαχαίρι νιώσει σκοτώσουν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θάνατος διασώστριας: Αντίστροφη μέτρηση, σήμερα, για τον 41χρονο στη Σύρο
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:43
Πέθανε στον ύπνο του διεθνούς φήμης αθλητής – Σοκ τα ξημερώματα με την ανάρτηση
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:39
Συντάξεις: Νέα πληρωμή αναδρομικών – Χιλιάδες συνταξιούχοι οι δικαιούχοι
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:32
Αύγουστος: Αυτά τα ζώδια πρέπει να προσέχουν σε μηνύματα, τηλεφωνήματα, οικογενειακές συζητήσεις και μετακινήσεις
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:29
Ανατροπή για τις συντάξεις Σεπτεμβρίου – Νωρίτερα οι πληρωμές
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:25
Οριστικό λουκέτο για γερμανική εταιρεία – Σταματά την παραγωγή αυτοκινητων
Τρ, 4 Αυγ 2026 09:16
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.