Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Νίκος Μάνεσης: Τους έδωσε “στεγνά” με λέξεις για την κηδεία Παπαδάκη – “Δεν το κρατάω το στόμα μου…έχυναν…”

Σα, 10 Ιαν 2026 11:52

Φρικιαστική υπόθεση! Σαν ταινία τρόμου! Πήγαινε στο νεκροταφείο, έκλεβε π@@@@ και μετά…

Σα, 10 Ιαν 2026 09:43

Αγχος, νεύρα και γκρίνια: Τα 2 ζώδια που θα δυσκολευτούν το 2026

Σα, 10 Ιαν 2026 00:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έξαλλος ο Τσουρός για Καινούργιου – Μπάρκα: «Σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και μετά να τα αποτελέσματα»

Σα, 2 Μαρ 2024 18:50 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τα όσα εκτυλίχθηκαν τις προηγούμενες μέρες, μετά τη δημοσιοποίηση του πολυσυζητημένου βίντεο της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη που τους έδειχνε να φιλιούνται, σχολίασε και ο Κώστας Τσουρός, μέσα από την εκπομπή, “Ακόμα δεν είδες τίποτα”.

«Επειδή έχει συζητηθεί τόσο πολύ αυτό το θέμα στις εκπομπές και στα social media και υπάρχει ένα κλίμα ότι η Δανάη, που ήταν φίλη με την Κατερίνα, της πήρε τον πρώην σύντροφο και τα λοιπά… εγώ απλά έχω να πω ότι δεν θυμάμαι ποτέ αυτές οι δύο να ήταν φίλες», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός ανοίγοντας τη συζήτηση στο πάνελ.

«Εγώ που το τελευταίο διάστημα έχω επαφές με τη Δανάη Μπάρκα δεν έχω ακούσει ποτέ να αναφέρεται στην Κατερίνα Καινούργιου. Που σημαίνει ότι, αν ήταν φίλες, κάτι θα είχε ακούσει. Εγώ τη βλέπω με συγκεκριμένες φίλες της», επισημαίνει ο παρουσιαστής του Μεγάλου Καναλιού.

«Σε αυτόν τον χώρο – εμένα με βγάζω έξω – όλοι είναι «χαχαχα» και «έλα να βγάλουμε ένα story», σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και να τα τα αποτελέσματα με τα stories.

Από κει και πέρα, θεωρώ ότι αν η Δανάη ήταν φίλη με την Κατερίνα Καινούργιου, δεν θα είχε υποστηρίξει με την κούπα τη Φαίη Σκορδά τότε που της είχε επιτεθεί η Καινούργιου», σχολιάζει στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.

«Μπορεί στον χώρο μας να βρεθούμε κάπου και να βγάλουμε φωτογραφίες με ανθρώπους που δεν μιλάμε καν. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε φίλοι. Άλλο να είσαι φίλος και άλλο να παρουσιάζεσαι ως φίλος δεν ξέρω για ποιον λόγο», κατέληξε στο σχόλιό του ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε το βίντεο – Κώστας Τσουρός για Καινούργιου – Μπάρκα: “Σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και μετά να τα αποτελέσματα”


«Σαλιαρίζουν blog αποτελέσματα για Έξαλλος και Καινούργιου μετά μεταξύ Μπάρκα: να όλοι Τα τους Τσουρός
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίκος Μάνεσης: Τους έδωσε “στεγνά” με λέξεις για την κηδεία Παπαδάκη – “Δεν το κρατάω το στόμα μου…έχυναν…”
Σα, 10 Ιαν 2026 11:52
Φρικιαστική υπόθεση! Σαν ταινία τρόμου! Πήγαινε στο νεκροταφείο, έκλεβε π@@@@ και μετά…
Σα, 10 Ιαν 2026 09:43
Αγχος, νεύρα και γκρίνια: Τα 2 ζώδια που θα δυσκολευτούν το 2026
Σα, 10 Ιαν 2026 00:14
Συγγρού: Σοκαριστικό περιστατικό! Έβαλε την τηλεόραση στη σχάρα του αυτοκινήτου και ξαφνικά(Βίντεο)
Σα, 10 Ιαν 2026 00:09
Ηράκλειο: Ανατριχιαστικά όσα έκαναν οι γονείς “τέρατα” στις κόρες τους – Ο αδελφός τους τα είπε όλα…
Σα, 10 Ιαν 2026 00:02
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Εχασα το σπίτι μου, παίρνω σύνταξη 450 ευρώ»
Πα, 9 Ιαν 2026 23:43
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.