Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ηράκλειο: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις μετά τη δολοφονία της Ελευθερίας – Είχε “δει” τον θάνατό της – Η προφητική ανάρτηση

Τε, 22 Απρ 2026 22:47

Ηράκλειο: Ανατριχίλα! Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τον θάνατο της Γιακουμάκη!

Τε, 22 Απρ 2026 21:31

Τα καλύτερα “έρχονται” για 4 ζώδια! Η αφθονία που περίμεναν φτάνει στην “πόρτα” τους

Τε, 22 Απρ 2026 21:06
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έξαλλος ο Τσουρός για Καινούργιου – Μπάρκα: «Σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και μετά να τα αποτελέσματα»

Σα, 2 Μαρ 2024 18:50 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τα όσα εκτυλίχθηκαν τις προηγούμενες μέρες, μετά τη δημοσιοποίηση του πολυσυζητημένου βίντεο της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη που τους έδειχνε να φιλιούνται, σχολίασε και ο Κώστας Τσουρός, μέσα από την εκπομπή, “Ακόμα δεν είδες τίποτα”.

«Επειδή έχει συζητηθεί τόσο πολύ αυτό το θέμα στις εκπομπές και στα social media και υπάρχει ένα κλίμα ότι η Δανάη, που ήταν φίλη με την Κατερίνα, της πήρε τον πρώην σύντροφο και τα λοιπά… εγώ απλά έχω να πω ότι δεν θυμάμαι ποτέ αυτές οι δύο να ήταν φίλες», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός ανοίγοντας τη συζήτηση στο πάνελ.

«Εγώ που το τελευταίο διάστημα έχω επαφές με τη Δανάη Μπάρκα δεν έχω ακούσει ποτέ να αναφέρεται στην Κατερίνα Καινούργιου. Που σημαίνει ότι, αν ήταν φίλες, κάτι θα είχε ακούσει. Εγώ τη βλέπω με συγκεκριμένες φίλες της», επισημαίνει ο παρουσιαστής του Μεγάλου Καναλιού.

«Σε αυτόν τον χώρο – εμένα με βγάζω έξω – όλοι είναι «χαχαχα» και «έλα να βγάλουμε ένα story», σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και να τα τα αποτελέσματα με τα stories.

Από κει και πέρα, θεωρώ ότι αν η Δανάη ήταν φίλη με την Κατερίνα Καινούργιου, δεν θα είχε υποστηρίξει με την κούπα τη Φαίη Σκορδά τότε που της είχε επιτεθεί η Καινούργιου», σχολιάζει στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.

«Μπορεί στον χώρο μας να βρεθούμε κάπου και να βγάλουμε φωτογραφίες με ανθρώπους που δεν μιλάμε καν. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε φίλοι. Άλλο να είσαι φίλος και άλλο να παρουσιάζεσαι ως φίλος δεν ξέρω για ποιον λόγο», κατέληξε στο σχόλιό του ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε το βίντεο – Κώστας Τσουρός για Καινούργιου – Μπάρκα: “Σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και μετά να τα αποτελέσματα”


«Σαλιαρίζουν blog αποτελέσματα για Έξαλλος και Καινούργιου μετά μεταξύ Μπάρκα: να όλοι Τα τους Τσουρός
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηράκλειο: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις μετά τη δολοφονία της Ελευθερίας – Είχε “δει” τον θάνατό της – Η προφητική ανάρτηση
Τε, 22 Απρ 2026 22:47
Ηράκλειο: Ανατριχίλα! Αυτή είναι όλη η αλήθεια για τον θάνατο της Γιακουμάκη!
Τε, 22 Απρ 2026 21:31
Τα καλύτερα “έρχονται” για 4 ζώδια! Η αφθονία που περίμεναν φτάνει στην “πόρτα” τους
Τε, 22 Απρ 2026 21:06
Τα πήρε “κρανίο” η Βίσση με τον Γαβαλά – Αυτό είναι το μήνυμα που του έστειλε στο κινητό
Τε, 22 Απρ 2026 18:10
Αυτά είναι τα μυστικά της προσευχής «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με» – Λίγοι γνωρίζουν ότι…
Τε, 22 Απρ 2026 18:06
Νέα μέτρα κυβέρνησης! Τι κερδίζουν οικογένειες, συνταξιούχοι και ενοικιαστές;
Τε, 22 Απρ 2026 17:54
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.