Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: H θεία της γιατρού μιλάει για πρώτη φορά – “Δεν υπολόγιζε κανέναν…”

Κυ, 27 Σεπ 2026 22:44

28/9: Για αυτό το ζώδια θα βρεθεί μία διαφορετική λύση στη ζωή του – Κάτι που θεωρούσατε δεδομένο δεν είναι πλέον

Κυ, 27 Σεπ 2026 22:13

Φρίκη στην Εύβοια: Το καημένο το ζωάκι τι τους έφταιγε;

Κυ, 27 Σεπ 2026 20:34
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έξαλλος ο Τσουρός για Καινούργιου – Μπάρκα: «Σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και μετά να τα αποτελέσματα»

Σα, 2 Μαρ 2024 18:50 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Τα όσα εκτυλίχθηκαν τις προηγούμενες μέρες, μετά τη δημοσιοποίηση του πολυσυζητημένου βίντεο της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη που τους έδειχνε να φιλιούνται, σχολίασε και ο Κώστας Τσουρός, μέσα από την εκπομπή, “Ακόμα δεν είδες τίποτα”.

«Επειδή έχει συζητηθεί τόσο πολύ αυτό το θέμα στις εκπομπές και στα social media και υπάρχει ένα κλίμα ότι η Δανάη, που ήταν φίλη με την Κατερίνα, της πήρε τον πρώην σύντροφο και τα λοιπά… εγώ απλά έχω να πω ότι δεν θυμάμαι ποτέ αυτές οι δύο να ήταν φίλες», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός ανοίγοντας τη συζήτηση στο πάνελ.

«Εγώ που το τελευταίο διάστημα έχω επαφές με τη Δανάη Μπάρκα δεν έχω ακούσει ποτέ να αναφέρεται στην Κατερίνα Καινούργιου. Που σημαίνει ότι, αν ήταν φίλες, κάτι θα είχε ακούσει. Εγώ τη βλέπω με συγκεκριμένες φίλες της», επισημαίνει ο παρουσιαστής του Μεγάλου Καναλιού.

«Σε αυτόν τον χώρο – εμένα με βγάζω έξω – όλοι είναι «χαχαχα» και «έλα να βγάλουμε ένα story», σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και να τα τα αποτελέσματα με τα stories.

Από κει και πέρα, θεωρώ ότι αν η Δανάη ήταν φίλη με την Κατερίνα Καινούργιου, δεν θα είχε υποστηρίξει με την κούπα τη Φαίη Σκορδά τότε που της είχε επιτεθεί η Καινούργιου», σχολιάζει στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.

«Μπορεί στον χώρο μας να βρεθούμε κάπου και να βγάλουμε φωτογραφίες με ανθρώπους που δεν μιλάμε καν. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε φίλοι. Άλλο να είσαι φίλος και άλλο να παρουσιάζεσαι ως φίλος δεν ξέρω για ποιον λόγο», κατέληξε στο σχόλιό του ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε το βίντεο – Κώστας Τσουρός για Καινούργιου – Μπάρκα: “Σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και μετά να τα αποτελέσματα”


«Σαλιαρίζουν blog αποτελέσματα για Έξαλλος και Καινούργιου μετά μεταξύ Μπάρκα: να όλοι Τα τους Τσουρός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: H θεία της γιατρού μιλάει για πρώτη φορά – “Δεν υπολόγιζε κανέναν…”
Κυ, 27 Σεπ 2026 22:44
28/9: Για αυτό το ζώδια θα βρεθεί μία διαφορετική λύση στη ζωή του – Κάτι που θεωρούσατε δεδομένο δεν είναι πλέον
Κυ, 27 Σεπ 2026 22:13
Φρίκη στην Εύβοια: Το καημένο το ζωάκι τι τους έφταιγε;
Κυ, 27 Σεπ 2026 20:34
Ελλάδα: Εφιάλτης! Πήγε σε ινστιτούτο για καθαρισμό, την έπεισαν για κάτι άλλο και κατέληξε να…
Κυ, 27 Σεπ 2026 20:31
Ο Μαζωνάκης έψαχνε την ελπίδα… – “Νάσο, σε παρακαλώ, βοήθησέ με όσο μπορείς” – Στη φόρα νέα μηνύματα
Κυ, 27 Σεπ 2026 18:03
Ελλάδα: Αδιανόητο περιστατικό μέσα σε εκκλησία την ώρα του γάμου
Κυ, 27 Σεπ 2026 17:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.