Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για 3 ζώδια – Μπορεί να αλλάξει η ζωή τους

Τε, 28 Οκτ 2026 13:42

“Σκούρα” τα πράγματα για 3 ζώδια το επόμενο διάστημα – “Έρχεται” το παρελθόν…

Τε, 28 Οκτ 2026 13:11

Συντάξεις: Μπόνους στις αυξήσεις των παλαιών συνταξιούχων – Ποιοι θα το πάρουν

Τε, 28 Οκτ 2026 09:07
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Έξαλλος ο Τσουρός για Καινούργιου – Μπάρκα: «Σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και μετά να τα αποτελέσματα»

Σα, 2 Μαρ 2024 18:50 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Τα όσα εκτυλίχθηκαν τις προηγούμενες μέρες, μετά τη δημοσιοποίηση του πολυσυζητημένου βίντεο της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη που τους έδειχνε να φιλιούνται, σχολίασε και ο Κώστας Τσουρός, μέσα από την εκπομπή, “Ακόμα δεν είδες τίποτα”.

«Επειδή έχει συζητηθεί τόσο πολύ αυτό το θέμα στις εκπομπές και στα social media και υπάρχει ένα κλίμα ότι η Δανάη, που ήταν φίλη με την Κατερίνα, της πήρε τον πρώην σύντροφο και τα λοιπά… εγώ απλά έχω να πω ότι δεν θυμάμαι ποτέ αυτές οι δύο να ήταν φίλες», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός ανοίγοντας τη συζήτηση στο πάνελ.

«Εγώ που το τελευταίο διάστημα έχω επαφές με τη Δανάη Μπάρκα δεν έχω ακούσει ποτέ να αναφέρεται στην Κατερίνα Καινούργιου. Που σημαίνει ότι, αν ήταν φίλες, κάτι θα είχε ακούσει. Εγώ τη βλέπω με συγκεκριμένες φίλες της», επισημαίνει ο παρουσιαστής του Μεγάλου Καναλιού.

«Σε αυτόν τον χώρο – εμένα με βγάζω έξω – όλοι είναι «χαχαχα» και «έλα να βγάλουμε ένα story», σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και να τα τα αποτελέσματα με τα stories.

Από κει και πέρα, θεωρώ ότι αν η Δανάη ήταν φίλη με την Κατερίνα Καινούργιου, δεν θα είχε υποστηρίξει με την κούπα τη Φαίη Σκορδά τότε που της είχε επιτεθεί η Καινούργιου», σχολιάζει στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.

«Μπορεί στον χώρο μας να βρεθούμε κάπου και να βγάλουμε φωτογραφίες με ανθρώπους που δεν μιλάμε καν. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε φίλοι. Άλλο να είσαι φίλος και άλλο να παρουσιάζεσαι ως φίλος δεν ξέρω για ποιον λόγο», κατέληξε στο σχόλιό του ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε το βίντεο – Κώστας Τσουρός για Καινούργιου – Μπάρκα: “Σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και μετά να τα αποτελέσματα”


«Σαλιαρίζουν blog αποτελέσματα για Έξαλλος και Καινούργιου μετά μεταξύ Μπάρκα: να όλοι Τα τους Τσουρός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για 3 ζώδια – Μπορεί να αλλάξει η ζωή τους
Τε, 28 Οκτ 2026 13:42
“Σκούρα” τα πράγματα για 3 ζώδια το επόμενο διάστημα – “Έρχεται” το παρελθόν…
Τε, 28 Οκτ 2026 13:11
Συντάξεις: Μπόνους στις αυξήσεις των παλαιών συνταξιούχων – Ποιοι θα το πάρουν
Τε, 28 Οκτ 2026 09:07
Μαζωνάκης: Ξεκίνησαν οι εργασίες στο μνήμα του – Η κίνηση της οικογένειας του Γιώργου που θα συζητηθεί
Τε, 28 Οκτ 2026 08:48
Ανάκληση γνωστού ελληνικού προϊόντος από τα σούπερ μάρκετ – Μην το καταναλώσετε
Τρ, 27 Οκτ 2026 20:42
Αδιανόητο στο ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας: Κατέβηκε για τουαλέτα και όλα πήγαν στραβα
Τρ, 27 Οκτ 2026 20:39
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.