Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 25χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της Νέστορα – Το επάγγελμα, τα κλειδιά και το περιστατικό με τον αδελφό του

Πε, 16 Ιούλ 2026 23:07

Για μήνες η Μάρω Κοντού κρατούσε καλά κρυμμένο αυτό το μυστικό – Μετά τον θάνατό της αποκαλύφθηκαν όλα

Πε, 16 Ιούλ 2026 21:24

«Δεν ξέρω τι δ@@@@ χτύπησα»: Παρέσυρε τον άτυχο ηλικιωμένο και μετά πήγε να φάει πίτσα (Βίντεο)

Πε, 16 Ιούλ 2026 21:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

‘Εξω φρενών ο Μητσοτάκης με ξένη δημοσιογράφο .Δεν θα έρχεσαι σε αυτό το κτίριο να με προσβάλλεις.

Τρ, 9 Νοέ 2021 21:59 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ολλανδό ομόλογό του Μαρκ Ρούτε.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ξένη δημοσιογράφος έθεσε ερώτημα σχετικά με το προσφυγικό και τα Push Back στο Αιγαίο.

 

Ειδικότερα η δημοσιογράφος ρώτησε τον πρωθυπουργό «πότε θα σταματήσετε να λέτε ψέματα για τα push backs και για όσα συμβαίνουν με τους πρόσφυγες στην Ελλάδα» συμπληρώνοντας ότι προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων των δημοσιογράφων του κόσμου και κατηγορώντας τον μάλιστα για ναρκισσισμό.

 

Στην προσπάθεια του πρωθυπουργού να απαντήσει η δημοσιογράφος τον διέκοπτε, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός, εμφανώς εκνευρισμένος, να της πει πως «δεν θα έρχεσαι σε αυτό το κτίριο να με προσβάλλεις».

https://youtu.be/CfYK5qO04mU

Σκληρή απάντηση Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στην δημοσιογράφο και χωρίς να κρύβει τον εκνευρισμό του, είπε: «Καταλαβαίνω ότι στην Ολλανδία έχετε μια παράδοση να ρωτάτε ευθείες ερωτήσεις στους πολιτικούς, κάτι το οποίο σέβομαι πολύ. Αυτό που δεν θα δεχθώ, είναι σε αυτό το γραφείο να προσβάλλετε εμένα ή τον ελληνικό λαό με κατηγορίες και εκφράσεις που δεν στηρίζονται από πραγματικά γεγονότα, όταν αυτή η χώρα ασχολείται με μια προσφυγική κρίση που έχει ένταση χωρίς προηγούμενο, σώζει εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες ανθρώπους στη θάλασσα -μόλις σώσαμε 250 ανθρώπους που κινδύνευαν να πνιγούν στα νότια της Κρήτης- κάνουμε αυτό κάθε μέρα, σώζουμε ανθρώπους στη θάλασσα, ενώ την ίδια ώρα, ναι, εμποδίζουμε βάρκες που έρχονται από την Τουρκία -κάτι που είναι δικαίωμά μας με γνώμονα την ευρωπαϊκή νομοθεσία- και περιμένουμε την τουρκική ακτοφυλακή να έρθει, να τους περισυλλέξει και να τους οδηγήσει πίσω στην Τουρκία.

Συνεπώς αντί να ρίχνετε το φταίξιμο στην Ελλάδα, θα πρέπει να ρίξετε το φταίξιμο σε εκείνους που εργαλειοποιούν συστηματικά το προσφυγικό, σπρώχνοντας ανθρώπους σε απελπισμένες καταστάσεις από μια ασφαλή χώρα -διότι θυμίζω ότι όσοι είναι στην Τουρκία δεν κινδυνεύουν. Να ρίξετε το φταίξιμο σε άλλους κι όχι σε μας. Έχουμε μια σκληρή αλλά δίκαιη πολιτική στο μεταναστευτικό. Έχουμε επεξεργαστεί και δώσει το δικαίωμα προστασίας σε 50.000 ανθρώπους στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων χιλιάδων Αφγανών…».

Στο «κόκκινο» το θερμόμετρο

Σε εκείνο το σημείο, η δημοσιογράφος διέκοψε τον πρωθυπουργό, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να την ρωτά αν έχει επισκεφθεί τα νέα camps στα ελληνικά νησιά. Αν έχει επισκεφθεί την Σάμο. Η δημοσιογράφος απάντησε «ναι», με την ένταση να «χτυπά» κόκκινο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λέει: «Δεν θα έρχεστε σε αυτό το κτίριο και θα με προσβάλλετε. Είμαι πολύ σαφής σε αυτό; Απαντάω τώρα και δεν θα με διακόπτετε. Όπως εγώ σας ακούω πολύ προσεκτικά».

Και κατέληξε: «Αν πάτε στη Σάμο θα βρείτε μία πολύ καλή δομή με συνθήκες υγιεινής, παιδότοπους και δεν έχει καμία σχέση με το τι είχαμε στο παρελθόν. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κουνάει το δάκτυλο σε αυτή την κυβέρνηση και να κατηγορεί και εμένα».

‘Εξω αυτό δημοσιογράφο έρχεσαι κτήριο Μητσοτάκης ξένη Πολιτική προσβάλλεις. φρενών
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 25χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση της Νέστορα – Το επάγγελμα, τα κλειδιά και το περιστατικό με τον αδελφό του
Πε, 16 Ιούλ 2026 23:07
Για μήνες η Μάρω Κοντού κρατούσε καλά κρυμμένο αυτό το μυστικό – Μετά τον θάνατό της αποκαλύφθηκαν όλα
Πε, 16 Ιούλ 2026 21:24
«Δεν ξέρω τι δ@@@@ χτύπησα»: Παρέσυρε τον άτυχο ηλικιωμένο και μετά πήγε να φάει πίτσα (Βίντεο)
Πε, 16 Ιούλ 2026 21:18
Ιούλιος: 4 ζώδια θα βρεθούν μπροστά σε μία ανατρεπτική ευκαιρία – Θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει
Πε, 16 Ιούλ 2026 21:09
“Έρχονται” αλλαγές για το επίδομα των 300 ευρώ – Τι εξετάζεται
Πε, 16 Ιούλ 2026 14:37
Πρωτοφανές περιστατικό στη Μάνη: Οι ένοικοι από τα διπλανά δωμάτια “πάγωσαν”, μετά από αυτό που είδαν να επιπλέει στην πισίνα (Βίντεο)
Πε, 16 Ιούλ 2026 14:34
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.