Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Λαύριο: Αυτός είναι ο 26χρονος που β@@@@ την άτυχη γυναίκα στην παραλία – Σοκάρει η περιγραφή της – “Με…”

Τε, 2 Ιούλ 2025 00:16

Τραγωδία συγκλονίζει την Κατερίνη – Τι συνέβη στο άτυχο κορίτσι – Νεκρή 14χρονη που…

Τρ, 1 Ιούλ 2025 22:23

Έκτακτο – Μεγάλη φωτιά τώρα σε εργοστάσιο ξυλείας έξω από…

Τρ, 1 Ιούλ 2025 18:08
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εξωφρενική μαρτυρία Γιάννη Βασιλείου:Είδα να την κακοποιεί στα καμαρίνια και δεν έκανα τίποτα.Δεν έχω μετανιώσει.

Δε, 6 Δεκ 2021 19:18 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

“Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός”, δηλώνει ο Γιάννης Βασιλείου.

 

Ο Γιάννης Βασιλείου, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό, σοκάρει με όσα αποκάλυψε για βιασμό που συνέβη μπροστά στα μάτια του, στα καμαρίνια νυχτερινού κέντρου.

 

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βασιλείου είπε τα εξής: «Πριν από πάρα πολλά χρόνια -δεν μπορώ να πω το όνομα του μαγαζιού γιατί θα καταλάβετε- σε ένα μαγαζί στην παραλία -το αφεντικό αυτό τώρα είναι συγχωρεμένος-, τελείωνε η σεζόν, εγώ πήγαινα να πάρω τα ρούχα μου και μέσα στα καμαρίνια ήταν μια κοπέλα και το αφεντικό τη βίαζε. Άκουγα φωνές. Ανοίγω την πόρτα και μου λέει: «Τι κάνεις εδώ πέρα; Φύγε κι άφησέ μας».

 

Έφυγα, έπαθα πλάκα, τρελάθηκα. Τι να κάνω; θα μπορούσα να αντιδράσω, αλλά δεν ήθελα να μπω στη μέση, δεν γινόταν. Δεν έχω μετανιώσει, ειλικρινά όχι, γιατί δεν ήταν δικό μου θέμα. Θα μπορούσα αλλά έμπαινα σε ξένο γήπεδο και θα γινόταν χαμός».

 

Η συγκεκριμένη περιγραφή, όπως ήταν φυσικό «πάγωσε» τους πάντες, ενώ η Φαίη Σκορδά, έξω φρενών, είπε τα εξής: «Δεν θέλω να σχολιάσω! Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα! Να ακούς κάτι τέτοιο και να μένεις αμέτοχος; Να φεύγεις; Να το βλέπεις και να μην κάνεις τίποτα»;

Για τον Γιώργο Αλκαίο και την εμφάνισή του στο Σπίτι με το Mega, ο Γιάννης Βασιλείου είπε: «Έλειπα γιατί είχα δουλειά και δεν τον είδα, θα τον δω αύριο. Έτσι κι αλλιώς ξέρω τι θα πει, τα Δυο μαρμάρινα φιλιά. Έπρεπε να ήμουν εκεί, δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν ήμουν. Όταν έρχεται στην Αθήνα δεν βρισκόμαστε καθόλου».

«Έκανα Βασιλείου:Είδα Γιάννη Εξωφρενική κακοποιεί καμαρίνια μαρτυρία μετανιώσει. τίποτα.Δεν
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαύριο: Αυτός είναι ο 26χρονος που β@@@@ την άτυχη γυναίκα στην παραλία – Σοκάρει η περιγραφή της – “Με…”
Τε, 2 Ιούλ 2025 00:16
Τραγωδία συγκλονίζει την Κατερίνη – Τι συνέβη στο άτυχο κορίτσι – Νεκρή 14χρονη που…
Τρ, 1 Ιούλ 2025 22:23
Έκτακτο – Μεγάλη φωτιά τώρα σε εργοστάσιο ξυλείας έξω από…
Τρ, 1 Ιούλ 2025 18:08
4 ζώδια που ο Ιούλιος θα τα αναγκάσει να αντιμετωπίσουν το κάρμα τους
Τρ, 1 Ιούλ 2025 15:58
Ντροπή και αίσχος σε επιχείρηση της Αττικής με πισίνα! Μ@@@@@ έβγαζε με το κινητό του…
Τρ, 1 Ιούλ 2025 15:40
Χανιά: Ανείπωτη τραγωδία! Νεαρή γυναίκα διασκέδαζε μέσα σε νυχτερινό μαγαζί όταν…
Τρ, 1 Ιούλ 2025 15:24
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.