Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γιώργος Παπαδάκης: Οι δραματικές τελευταίες στιγμές του δημοσιογράφου – Πώς “έσβησε” μέσα σε μια ώρα

Δε, 5 Ιαν 2026 09:07

3 κουρέματα που κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται χρόνια νεότερη

Δε, 5 Ιαν 2026 08:56

Ποιοι συνταξιούχοι κερδίζουν δεύτερη αύξηση το 2026; – Τι σημαίνει αυτό;

Δε, 5 Ιαν 2026 07:38
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εύα Καιλή:Άνοιξε το στόμα της και έδωσε ονόματα.

Τρ, 13 Δεκ 2022 20:33 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο της κ. Καϊλή, Μιχάλη Δημητητρακόπουλο όλα ήταν εν γνώσει και είχαν την έγκριση της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της προέδρου Ρομπέρτα Μέτσολα.
«Είναι απολύτως ψευδές ότι εγώ είχα μια προσωπική ατζέντα την οποία χρησιμοποίησα ή πλάσαρα στο κράτος του Κατάρ», τόνισε η Εύα Καϊλή, στην πρώτη της δήλωση μέσα από τις φυλακές, δια του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλο, λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου διαφθοράς που έχει συγκλονίσει το Ευρωκοινοβούλιο.

Από το 2019 υπήρχαν συζητήσεις στην ΕΕ προκειμένου να αναπτύξουν εμπορικές σχέσεις με τις χώρες του Κόλπου, όπως το Κατάρ και το Κουβέιτ και το Ομάν, υποστήριξε ο δικηγόρος της.

Μάλιστα στο κάδρο των ευθυνών η κ. Καϊλή βάζει τον Ζοζέπ Μπορέλ, την επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων Ίλβα Γιόχανσον, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που έθεσαν θέμα να ξεκινήσει η συνεργασία της ΕΕ με το Κατάρ. Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο της κ. Καϊλή όλα ήταν εν γνώσει και είχαν την έγκριση της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της προέδρου Ρομπέρτα Μέτσολα.

Τι απαντά για τα χρήματα

Το Κατάρ δεν είχε κανένα λόγω να δώσει χρήματα στην Εύη Καϊλή, απάντησε ο κ. Δημητρακόπουλος ερωτηθείς για τα χρήματα που βρέθηκαν σε βαλίτσα και στο σπίτι της. «Η Εύα Καϊλή δεν έχει σχέση με τα χρήματα που βρέθηκαν, δεν δωροδοκήθηκε, δεν έκανε καμία εξυπηρέτηση στο Κατάρ», σημείωσε ο κ. Δημητρακόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Οι εικόνες με τα χρήματα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας όπως είπε ο κ. Δημητρακόπουλος μπορεί να είναι χρήματα και το σύνολο των ελέγχων που έγιναν.

«Το Κατάρ δεν έχει καμία υποχρέωση στην Καϊλή, μιλούσε απευθείας με την Ευρωπαϊκή Ενωση», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ο κ. Δημητρακόπουλος, επανέλαβε ότι η κ. Καϊλή είναι αθώα, αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ενόψει της ακρόασης της την Τετάρτη στη βελγική δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η υπόθεση δεν είναι ποινική αλλά πολιτική.

Διάφορα έδωσε Καιλή:Άνοιξε ονόματα στόμα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιώργος Παπαδάκης: Οι δραματικές τελευταίες στιγμές του δημοσιογράφου – Πώς “έσβησε” μέσα σε μια ώρα
Δε, 5 Ιαν 2026 09:07
3 κουρέματα που κάνουν κάθε γυναίκα να φαίνεται χρόνια νεότερη
Δε, 5 Ιαν 2026 08:56
Ποιοι συνταξιούχοι κερδίζουν δεύτερη αύξηση το 2026; – Τι σημαίνει αυτό;
Δε, 5 Ιαν 2026 07:38
“Καλημέρα Ελλάδα”: Η στιγμή που η αρχισυντάκτρια του Παπαδάκη ξεσπάει σε λυγμούς – “Λύγισαν” όλοι στον αερά…
Δε, 5 Ιαν 2026 07:33
Γιώργος Παπαδάκης: Η συγκίνησή του, πριν από λίγες ημέρες, στον τηλεμαραθώνιο των Χριστουγέννων – Τι του είχε λήψει…
Κυ, 4 Ιαν 2026 20:06
Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης – Η τραγική στιγμή που…
Κυ, 4 Ιαν 2026 18:36
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.