Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρικιαστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη! Μπήκε μέσα στο σπίτι, τη β@@@@ και…

Πα, 13 Μαρ 2026 13:34

Αυτά τα 3 ζώδια αφήνουν ανοιχτή την πόρτα στα παλιά! Το παρελθόν τα κυνηγά…

Πα, 13 Μαρ 2026 13:32

Αυτό το τρικ κάνει τα μάτια να δείχνουν ξεκούραστα, χωρίς μάσκαρα – Σε λίγα δευτερόλεπτα αλλάζει όλο το πρόσωπο

Πα, 13 Μαρ 2026 13:29
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εύα Καιλή:Άνοιξε το στόμα της και έδωσε ονόματα.

Τρ, 13 Δεκ 2022 20:33 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο της κ. Καϊλή, Μιχάλη Δημητητρακόπουλο όλα ήταν εν γνώσει και είχαν την έγκριση της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της προέδρου Ρομπέρτα Μέτσολα.
«Είναι απολύτως ψευδές ότι εγώ είχα μια προσωπική ατζέντα την οποία χρησιμοποίησα ή πλάσαρα στο κράτος του Κατάρ», τόνισε η Εύα Καϊλή, στην πρώτη της δήλωση μέσα από τις φυλακές, δια του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλο, λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου διαφθοράς που έχει συγκλονίσει το Ευρωκοινοβούλιο.

Από το 2019 υπήρχαν συζητήσεις στην ΕΕ προκειμένου να αναπτύξουν εμπορικές σχέσεις με τις χώρες του Κόλπου, όπως το Κατάρ και το Κουβέιτ και το Ομάν, υποστήριξε ο δικηγόρος της.

Μάλιστα στο κάδρο των ευθυνών η κ. Καϊλή βάζει τον Ζοζέπ Μπορέλ, την επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων Ίλβα Γιόχανσον, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που έθεσαν θέμα να ξεκινήσει η συνεργασία της ΕΕ με το Κατάρ. Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο της κ. Καϊλή όλα ήταν εν γνώσει και είχαν την έγκριση της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της προέδρου Ρομπέρτα Μέτσολα.

Τι απαντά για τα χρήματα

Το Κατάρ δεν είχε κανένα λόγω να δώσει χρήματα στην Εύη Καϊλή, απάντησε ο κ. Δημητρακόπουλος ερωτηθείς για τα χρήματα που βρέθηκαν σε βαλίτσα και στο σπίτι της. «Η Εύα Καϊλή δεν έχει σχέση με τα χρήματα που βρέθηκαν, δεν δωροδοκήθηκε, δεν έκανε καμία εξυπηρέτηση στο Κατάρ», σημείωσε ο κ. Δημητρακόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Οι εικόνες με τα χρήματα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας όπως είπε ο κ. Δημητρακόπουλος μπορεί να είναι χρήματα και το σύνολο των ελέγχων που έγιναν.

«Το Κατάρ δεν έχει καμία υποχρέωση στην Καϊλή, μιλούσε απευθείας με την Ευρωπαϊκή Ενωση», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ο κ. Δημητρακόπουλος, επανέλαβε ότι η κ. Καϊλή είναι αθώα, αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ενόψει της ακρόασης της την Τετάρτη στη βελγική δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η υπόθεση δεν είναι ποινική αλλά πολιτική.

Διάφορα έδωσε Καιλή:Άνοιξε ονόματα στόμα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρικιαστικό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη! Μπήκε μέσα στο σπίτι, τη β@@@@ και…
Πα, 13 Μαρ 2026 13:34
Αυτά τα 3 ζώδια αφήνουν ανοιχτή την πόρτα στα παλιά! Το παρελθόν τα κυνηγά…
Πα, 13 Μαρ 2026 13:32
Αυτό το τρικ κάνει τα μάτια να δείχνουν ξεκούραστα, χωρίς μάσκαρα – Σε λίγα δευτερόλεπτα αλλάζει όλο το πρόσωπο
Πα, 13 Μαρ 2026 13:29
Το κούρεμα που γίνεται τάση από την άνοιξη και τα “σπάει”! – Ταιριάζει σε όλες μετά τα 50, κάνει φυσικό λίφτινγκ και…
Πα, 13 Μαρ 2026 12:58
Αυτά είναι τα 3 πιο γρουσούζικα ζώδια – Μείνε μακριά τους! – “Ρουφάνε” την καλή σου τύχη
Πα, 13 Μαρ 2026 12:01
Η Μενεγάκη τα είπε όλα, μετά τις φήμες χωρισμού με τον Ματέο – “Με τον σύζυγό μου…”
Πα, 13 Μαρ 2026 09:58
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.