Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκαριστικό περιστατικό! Οι αστυνομικοί μπέρδεψαν τα θύματα τροχαίου και…

Τε, 7 Ιαν 2026 14:53

Για αυτά τα 2 ζώδια το 2026 θα είναι διαφορετικό! – Θα πραγματοποιήσουν το όνειρό τους!

Τε, 7 Ιαν 2026 14:48

Δεν θα είναι συνηθισμένη χρονιά! Ανατροπές και μεγάλες ευκαιρίες το 2026 για αυτά τα 3 ζώδια

Τε, 7 Ιαν 2026 14:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εύα Καϊλή:Δεν έχει καμία επικοινωνία με το παιδί της.Τι ήταν αυτό που την ανησύχησε μέσα στο δικαστήριο.

Πα, 23 Δεκ 2022 19:03 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Οι βελγικές Αρχές αποφάσισαν χθες ότι η Εύα Καϊλή θα κρατηθεί για ακόμη έναν μήνα στις Φυλακές, καθώς της αρνήθηκαν το αίτημα αποφυλάκισης με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Ο δικηγόρος της Ευρωβουλευτή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος βρίσκεται στις Βρυξέλλες και μίλησε στην εκπομπή T-Live και την Γιώτα Κηπουρού για τον λόγο που δεν άσκησε έφεση, αποκαλύπτοντας παράλληλα πώς είναι η ψυχολογία της Εύας Καϊλή.

«Η Εύα Καϊλή επιθυμούσε κατ’ οίκον περιορισμό και μάλιστα είχε προτείνει να έχει μόνο ένα τηλέφωνο, το οποίο θα μπορούσαν να το παρακολουθούν. Δεν ήθελε να συναντά κανέναν, παρά μόνο το παιδί της. Στην αγόρευση του ο εισαγγελέας είπε ότι υπήρχε κίνδυνος οι Καταριανοί να απαγάγουν την Εύα Καϊλή. Αυτά δεν είναι σοβαρά επιχειρήματα. Μειδίασε και η ίδια η Πρόεδρος του δικαστηρίου. Δεν θα κάνουμε έφεση, αυτά είναι λάθη που κάνουν οι δικηγόροι στην αρχή της καριέρας τους. Αν το Εφετείο την απορρίψει μετά η προοπτική να αφεθεί ελεύθερη, εξανεμίζεται» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όσον αφορά στη ψυχολογία της Εύας Καϊλή, ο δικηγόρος της αποκάλυψε: «Η ψυχολογία ήταν σχετικά σε καλή κατάσταση, πριν την ακροαματική διαδικασία. Όταν άκουσε τα επιχειρήματα ότι θα γίνει εισβολή του Κατάρ στις Βρυξέλλες εκεί αισθάνθηκε μια ανασφάλεια. Φοβάται ότι η δικαιοσύνη δεν κινείται πλέον με νομικά κριτήρια, αλλά με πολιτικά».

«Δεν έχει καμία επικοινωνία με το παιδί της και με τον σύντροφό της. Στο δικαστήριο δήλωσε για πρώτη φορά ότι αισθάνθηκε ότι προδόθηκε από τον σύντροφό της, γιατί όπως υποστηρίζει εκείνος χρησιμοποιούσε το όνομά της, χωρίς η ίδια να γνωρίζει κάτι. Δεν γνώριζε την ύπαρξη χρημάτων, το συνειδητοποίησε λίγο πριν τη σύλληψη. Η κόρη της βρίσκεται μαζί με τον πατέρα της Εύας Καϊλή» είπε επίσης ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

“Ήταν ανησύχησε αυτό Διάφορα δικαστήριο επικοινωνία έχει Καϊλη:Δεν καμία μέσα Παιδί της.Τι
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκαριστικό περιστατικό! Οι αστυνομικοί μπέρδεψαν τα θύματα τροχαίου και…
Τε, 7 Ιαν 2026 14:53
Για αυτά τα 2 ζώδια το 2026 θα είναι διαφορετικό! – Θα πραγματοποιήσουν το όνειρό τους!
Τε, 7 Ιαν 2026 14:48
Δεν θα είναι συνηθισμένη χρονιά! Ανατροπές και μεγάλες ευκαιρίες το 2026 για αυτά τα 3 ζώδια
Τε, 7 Ιαν 2026 14:11
Αυτό είναι το πλανητικό φαινόμενο, που συμβαίνει μία φορά στη ζωή, έρχεται το 2026!
Τε, 7 Ιαν 2026 14:07
Εκτός εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας: Ατύχημα για τον παρουσιαστή – Χτύπησε μέσα…
Τε, 7 Ιαν 2026 11:28
Τέλος οι λαϊκές αγορές από σήμερα σε…
Τε, 7 Ιαν 2026 08:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.