Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αθήνα: Σοκ! Γιος γνωστού Έλληνα ποινικολόγου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού – Δείτε ποιος είναι

Κυ, 26 Απρ 2026 00:49

Απρίλιος – 26/4: Ιδιαίτερο το σκηνικό αύριο! Απρόσμενες εξελίξεις και εντάσεις! Ποια ζώδια θα τα βρούν “σκούρα”

Σα, 25 Απρ 2026 22:24

Τέλος χρόνου για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Δεν είναι όπως τα ξέρατε! Πώς θα μπορέσετε να…

Σα, 25 Απρ 2026 22:16
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εύα Καϊλή:Όσα είπε στις βελγικές αρχές για το σύντροφο της,το αίτημα για βραχιολάκι και τι συμβαίνει με το παιδί της.

Δε, 12 Δεκ 2022 14:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Απόλυτα ξαφνιασμένη και πως «έπεσε από τα σύννεφα» δήλωσε η Εύα Καϊλή στις βελγικές αρχές, αφού συνελήφθη με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κα Καϊλή έχει πάρει για δικηγόρο τον Αντρέι Ριζόπουλος, έναν Βέλγο με ελληνικές ρίζες, ο οποίος θεωρείται εκ των κορυφαίων ποινικολόγων στις Βρυξέλλες.

Η επιχείρηση στο σπίτι της Εύας Καϊλή και η παρακολούθηση του συντρόφου της

Η Εύα Καϊλή είπε στις βελγικές αρχές ότι γνώριζε πως ο σύντροφός της και ο Αντόνιο Παντζέρι είχαν σχέσεις με το Κατάρ.

Μάλιστα, τόνισε πως είχε πει στον σύζυγό της να προσέχει. Ωστόσο, κατέθεσε πως δε γνώριζε τι δουλειές είχε με το Κατάρ ο σύντροφό της, για τον οποίο είπε πως δεν παρακολουθούσε τα αρχεία του και τους ηλεκτρονικούς του υπολογιστές.

Η κυρία Καϊλή είπε στις βελγικές αρχές ότι γνώριζε πως ο σύζυγός της και ο Αντόνιο Παντζέρι είχαν σχέσεις με το Κατάρ, αλλά όχι τι δουλειές ήταν αυτές
Ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη με «βραχιολάκι»
Η Εύα Καϊλή έκανε αίτημα για να αφεθεί ελεύθερη με το «βραχιολάκι», κάτι που όμως απέρριψαν οι βελγικές αρχές γιατί κρίνουν πως είναι σοβαρές οι κατηγορίες.

Εύα Καϊλή: Η στενή σχέση με την αδελφή της – Την είχε παντρέψει

Όσον αφορά την ενάμιση έτους κόρη της, είπε πως πέρασε τις πρώτες ώρες με τη γυναίκα του πατέρα της και πως τώρα είναι με τον πατέρα της στο διαμέρισμα που έμενε η ίδια στις Βρυξέλλες.

Τέλος, σχετικά με το σπίτι της στις Βρυξέλλες, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής είπε πως το είχε πάρει με δάνειο και πως έμενε σε αυτό με τον σύζυγο και το παιδί τους, ωστόσο δεν έδωσε πειστικές εξηγήσεις για την αποπληρωμή του δανείου.
www.star.gr

Αίτημα Αρχές βελγικές βραχιολάκι Διάφορα είπε Καϊλή:Όσα Παιδί στις συμβαίνει σύντροφό της.Το
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθήνα: Σοκ! Γιος γνωστού Έλληνα ποινικολόγου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού – Δείτε ποιος είναι
Κυ, 26 Απρ 2026 00:49
Απρίλιος – 26/4: Ιδιαίτερο το σκηνικό αύριο! Απρόσμενες εξελίξεις και εντάσεις! Ποια ζώδια θα τα βρούν “σκούρα”
Σα, 25 Απρ 2026 22:24
Τέλος χρόνου για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Δεν είναι όπως τα ξέρατε! Πώς θα μπορέσετε να…
Σα, 25 Απρ 2026 22:16
Βόλος: Σοκαριστικό και ανατριχιαστικό! Δεν πάμε καλά! Καθηγήτρια έβαζε τους μαθητές στο σχολείο να…
Σα, 25 Απρ 2026 22:11
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έκοψε τα μαλλιά της και δείχνει νεότερη 10 χρόνια – Βρήκε το κούρεμα που της κολακεύει όλες!
Σα, 25 Απρ 2026 22:08
Αυτά τα 6 κουρέματα θα είναι τάση το καλοκαίρι – Κολακεύουν όλες τις γυναίκες άνω των 60
Σα, 25 Απρ 2026 19:17
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.