Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Δευτέρα, 10/08: Η μέρα ανήκει σε αυτά τα 2 ζώδια – Κάνουν κίνηση ματ για το μέλλον

Κυ, 9 Αυγ 2026 22:30

Αν φας αυτό το φρούτο, πριν τον ύπνο, μπορεί να βοηθήσει να κοιμηθείς πιο γρήγορα – Λέγεται και “το υπνωτικό της φύσης”

Κυ, 9 Αυγ 2026 22:27

Το καλύτερο όλων: Επιτέλους το Netflix έφερε την ταινία-σταθμό

Κυ, 9 Αυγ 2026 22:22
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εύα Καϊλή:Όσα είπε στις βελγικές αρχές για το σύντροφο της,το αίτημα για βραχιολάκι και τι συμβαίνει με το παιδί της.

Δε, 12 Δεκ 2022 14:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Απόλυτα ξαφνιασμένη και πως «έπεσε από τα σύννεφα» δήλωσε η Εύα Καϊλή στις βελγικές αρχές, αφού συνελήφθη με κατηγορίες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κα Καϊλή έχει πάρει για δικηγόρο τον Αντρέι Ριζόπουλος, έναν Βέλγο με ελληνικές ρίζες, ο οποίος θεωρείται εκ των κορυφαίων ποινικολόγων στις Βρυξέλλες.

Η επιχείρηση στο σπίτι της Εύας Καϊλή και η παρακολούθηση του συντρόφου της

Η Εύα Καϊλή είπε στις βελγικές αρχές ότι γνώριζε πως ο σύντροφός της και ο Αντόνιο Παντζέρι είχαν σχέσεις με το Κατάρ.

Μάλιστα, τόνισε πως είχε πει στον σύζυγό της να προσέχει. Ωστόσο, κατέθεσε πως δε γνώριζε τι δουλειές είχε με το Κατάρ ο σύντροφό της, για τον οποίο είπε πως δεν παρακολουθούσε τα αρχεία του και τους ηλεκτρονικούς του υπολογιστές.

Η κυρία Καϊλή είπε στις βελγικές αρχές ότι γνώριζε πως ο σύζυγός της και ο Αντόνιο Παντζέρι είχαν σχέσεις με το Κατάρ, αλλά όχι τι δουλειές ήταν αυτές
Ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη με «βραχιολάκι»
Η Εύα Καϊλή έκανε αίτημα για να αφεθεί ελεύθερη με το «βραχιολάκι», κάτι που όμως απέρριψαν οι βελγικές αρχές γιατί κρίνουν πως είναι σοβαρές οι κατηγορίες.

Εύα Καϊλή: Η στενή σχέση με την αδελφή της – Την είχε παντρέψει

Όσον αφορά την ενάμιση έτους κόρη της, είπε πως πέρασε τις πρώτες ώρες με τη γυναίκα του πατέρα της και πως τώρα είναι με τον πατέρα της στο διαμέρισμα που έμενε η ίδια στις Βρυξέλλες.

Τέλος, σχετικά με το σπίτι της στις Βρυξέλλες, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής είπε πως το είχε πάρει με δάνειο και πως έμενε σε αυτό με τον σύζυγο και το παιδί τους, ωστόσο δεν έδωσε πειστικές εξηγήσεις για την αποπληρωμή του δανείου.
www.star.gr

Αίτημα Αρχές βελγικές βραχιολάκι Διάφορα είπε Καϊλή:Όσα Παιδί στις συμβαίνει σύντροφό της.Το

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δευτέρα, 10/08: Η μέρα ανήκει σε αυτά τα 2 ζώδια – Κάνουν κίνηση ματ για το μέλλον
Κυ, 9 Αυγ 2026 22:30
Αν φας αυτό το φρούτο, πριν τον ύπνο, μπορεί να βοηθήσει να κοιμηθείς πιο γρήγορα – Λέγεται και “το υπνωτικό της φύσης”
Κυ, 9 Αυγ 2026 22:27
Το καλύτερο όλων: Επιτέλους το Netflix έφερε την ταινία-σταθμό
Κυ, 9 Αυγ 2026 22:22
Πάρος: 4χρονο σε beach bar – “Εγώ, κουβέντιαζα…” – Ο πατέρας περιγράφει τις στιγμές της τραγωδίας που χτύπησε την πόρτα του
Κυ, 9 Αυγ 2026 21:57
Πάρος: Θάνατος 4χρονου σε beach bar: Σε ποιον ρίχνει ο παππούς ευθύνη για το εγγόνι του; – “Θέλει κ@@@@@ στο Σύνταγμα”
Κυ, 9 Αυγ 2026 20:49
Ποιο αντικείμενο στο σπίτι “μαγνητίζει” χρήματα και αφθονία – Κάθε ζώδιο έχει το δικό του
Κυ, 9 Αυγ 2026 20:38
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.