Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Στο νοσοκομείο η Ορθούλα Παπαδάκου – Το σοβαρό πρόβλημα…

Κυ, 16 Νοέ 2025 16:58

Λέσβος: Σε σοκ το νησί! Μεγάλη αδικία! Ο 44χρονος, που σκοτώθηκε, είχε πριν από 2 χρόνια…(Βίντεο)

Κυ, 16 Νοέ 2025 15:33

Ηθοποιός πασίγνωστης τηλεοπτικής σειράς πάσχει από καρκίνο του…

Κυ, 16 Νοέ 2025 14:15
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ευγενία Μανωλίδου: «Είχα κουραστεί πολύ, ήθελα να φύγω από την Ελλάδα, προσπαθούσα να πείσω τον Άδωνι»

Δε, 6 Σεπ 2021 19:30 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην κάμερα του Love It και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ευγενία Μανωλίδου.

 

Η μαέστρος αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της διαδρομή, την μουσική και την παρ’ ολίγον απόφαση να μετακομίσουν οικογενειακώς με τον σύζυγο της Άδωνι Γεωργιάδη στο εξωτερικό.

 

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «το κεφάλαιο τηλεόραση δεν ξέρω αν έχει κλείσει οριστικά αλλά δεν είναι μέσα στα σχέδια μου. Κάνω τόσα πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι στην τηλεόραση».

 

Για τον λόγο που σταμάτησε την τηλεόραση είπε ότι, «Πάντα έλεγα ότι δεν θα έκανα για πάντα τηλεόραση. Δεν ήταν ποτέ στα σχέδια μου, δεν ήταν η δουλειά μου, δεν ήταν κάτι το οποίο είχα ποτέ ονειρευτεί να ασχοληθώ. Απλά προέκυψε, το χρειαζόμουν και το έκανα. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα, είμαι ευγνώμων που πέρασα από αυτή την πορεία και αυτό ήταν. Δεν με χρειάζεται άλλο η τηλεόραση».

 

«Το 2016 ήμουν με το ένα πόδι στο εξωτερικό γιατί ταξίδευα πάρα πολύ με τη μουσική. Κάποια στιγμή είχα κουραστεί πάρα πολύ και για να είμαι ειλικρινής ήθελα να φύγουμε και να μείνουμε στην Αμερική γιατί εκεί είχα δουλειά εγώ. Ήθελα πάρα πολύ και προσπαθούσα να πείσω τον Άδωνι να φύγουμε. Δεν ένιωσα, όμως, απογοήτευση, απλά εδώ στην Ελλάδα κρίνουμε με τελείως διαφορετικά τον καλλιτέχνη ενώ στο εξωτερικό σε κρίνουν καθαρά με την αξία σου».

 

«Η μουσική έχει σταματήσει για εμένα. Είναι κάτι το οποίο χρειάζεται την αμέριστη σου προσοχή, συγκέντρωση και δουλειά. Όταν φτάνεις στα επίπεδα που είχα φτάσει εγώ, τουλάχιστον στη συμφωνική μουσική, δεν μπορείς να μπορείς να παίξεις πιάνο δυο τρεις ώρες την ημέρα και να τελειώσει εκεί», κατέληξε η Ευγενία Μανωλίδου. 

 

Άδωνι Διάφορα είχα Ελλάδα Ευγενία ήθελα κουραστεί Μανωλίδου: πείσω πολύ, προσπαθούσα φύγω,
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο νοσοκομείο η Ορθούλα Παπαδάκου – Το σοβαρό πρόβλημα…
Κυ, 16 Νοέ 2025 16:58
Λέσβος: Σε σοκ το νησί! Μεγάλη αδικία! Ο 44χρονος, που σκοτώθηκε, είχε πριν από 2 χρόνια…(Βίντεο)
Κυ, 16 Νοέ 2025 15:33
Ηθοποιός πασίγνωστης τηλεοπτικής σειράς πάσχει από καρκίνο του…
Κυ, 16 Νοέ 2025 14:15
Θλίψη στον πολιτικό κόσμο! Πέθανε ο βουλευτής της Ν.Δ…
Κυ, 16 Νοέ 2025 14:08
Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτή την εβδομάδα οι μάσκες θα πέσουν – Έρχονται οι απόλυτες ανατροπές…
Κυ, 16 Νοέ 2025 14:03
Νέα Σελήνη στις 20 Νοεμβρίου-Τα τρία ζώδια που θα εκπληρώσουν όλες τους τις επιθυμίες
Κυ, 16 Νοέ 2025 13:15
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.